Януарчета 2007

• 25 338
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
Мимоза2,вярно ли,че синестезия е заболяване?
Аз разбрах,че е просто начин на мислене,който често се среща при хора,занимаващи се с изкуство или просто творчески личности.

Денят обещава да бъде безумен.Алекс не е на градина,много кашля и е недоволен от всичко на света.Юлийка и тя е с хрема....

# 31
Не е заболяване. Мозъчна функция при някои хора.     Ив, леkо пребиваване в гипса!  Ноеми, успех!       
 Пиша от телефона Simple Smile

# 32
  • София
...   Ив, леkо пребиваване в гипса!  ...

Анджи, не внимаваш - не съм в гипс (вече)!  Naughty Laughing

# 33
Щото чета от телефона Simple Smile

# 34
Ели, аз ще ти дам столчето на Свилен. Мога да го дам на свекърите ти днес, пиши ми ако си съгласна  Simple Smile

# 35
Добро утро, Simple Smile

Селма, как мина вчерашния ден?

Онзи ден излезе микробиологията на Мила, оказа се, че има ентерококи и сега ще я мажа с поредното мазило.Дано се изчисти, в противен случай ще трябва да пие и някой антибиотик през устата. Sad

Ив, какво да ти кажа, кофти работа.Дано се възстановиш бързо и дано да не те боли много. Hug

Вчера се мотахме с Мила из Борисовата градина, беше лудница разбира се.После отидохме в една близка сладкарница и така хубаво се наплюсках със сладки и солени вкусотийки. Embarassed

# 36
Тази сутрин Ая се събуди с въпроса - мамо, какво означава живот  Joy Joy Joy Подозирам, че хич няма да ми е лесно с малкото козле Heart Eyes

Хриси, дано на Мила и минат гадинките само с мазила  Peace

# 37
Тази сутрин Ая се събуди с въпроса - мамо, какво означава живот  Joy Joy Joy Подозирам, че хич няма да ми е лесно с малкото козле Heart Eyes
СТу, явно започва периода на въпросите с повишена трудност. ЕДна нощ Ева се събуди ужасно разтревожена с въпроса "Какво е война?"   Crazy
Хриси, дано минете само с мазилата  Praynig

Знам, че го коментирахме покрай Тоти, ама да си кажа - Ева мнооооого, мнооооого хърка нощем. Все едно до мен спи дядо ми, а не четири годишното ми дете. Ще я водя тия дни на уши, нос, гърло, но вероятно е трета сливица.  Tired

Лилянчо, ще ти пиша в скайп да се разберем за столчето, благодаря ти много  Hug Hug Hug

# 38
А с Тоти какво стана, аз така и не разбрах? Спомням си, че го водиха по доктори.
А Ева със затворена уста ли спи или не?

Боил също задава много въпроси, но изпадам в ужас, когато се опитва да копира разни неща от възрастните.Баш на рождения ми ден се опита да се обръсне човека - идва целия разкървавен и ревящ , а на мен ми омекнаха краката докато разбера откъде е кръвта Crazy Crazy Crazy.

Нали знаете как тече кръв от порязано, ужас.Беше си обелил горната устна, пръстите, кошмар просто. Е, вече не пипа самобръсначките на баща си .Simple Smile

А по едно време се беше научил, като искам да го целуна, той си отваря устичката да ме лапне и ми обяснява, че така се целували по телевизията, лапали се.....ужаааас #CrazyСега малко го е позабравил, но какво ли ме очаква още....

# 39
  • София
.......
А по едно време се беше научил, като искам да го целуна, той си отваря устичката да ме лапне и ми обяснява, че така се целували по телевизията, лапали се.....ужаааас #CrazyСега малко го е позабравил, но какво ли ме очаква още....

Мухахахахахааааааааааа!  Hug Това направо ми оправи дена!  Party

Шош за сега ме е разбивал с фразата "В живота има правила и те трябва да се спазват!", но не мислете, че от мен го е научил - аз владея Хаосът!  Mr. Green Баща му е от онези, които си умират за правилата...  Whistling Но Господ е сътворил Баланса за Шош - шегаджия си е той (Господ)...  Mr. Green

# 40
 Joy Joy Joy Ех, че ми се оправи настроението с разказите за дечицата  Hug Да са живи и здрави!   bouquet

Хриси, Ева спи с отворена уста, да, поти се много нощем и съня (и моя и нейния) е адски неспокоен.
На Тоти му я оперираха.  Peace

# 41
  • София; Дружбето
 Joy и Миша така се опитваше да ме целува. Обясних и, че мама не се целува така и така правят само големите. От къде го е видяла идея си нямам Crazy Миша все още не задава философски въпроси, но ме изнервя ужасно, че всичко е станало Вчера ooooh! Ей, заболя ме езика да и обяснявам пространствено-времевия континиум ама не фаща нещо

# 42
Хрисси,тъкмо се канех да те питам за резултата на изследванията.....Дано се излекувате без антибиотик през уста.  Praynig
Много хубаво име има малката.  Heart Eyes
Развесели ме с твоя Боил!  Joy

Ели,Стилияна,браво на вашите любознайковки!  Hug
Аз пък преди няколко месеца казвам на Алекс "добро утро,миличък!",а той пита "защо "добро утро"?"
И любимата му фраза е:"Всичко е възможно!"   umnikuu

Ели,а друга причина за хъркането не може ли да има?  newsm78

Вчерашния ден мина добре.И двамата дечковци си поспаха през деня (жалко ,че не и заедно,да дремна и аз  Crazy ) та имах възможност малко да поема дъх. Единственото нещо,което не можем да правим,когато съм сама с двамата,е да излизаме на разходки.Алекс иска страшно много внимание и тичане подир него,което с количката е просто неосъществимо.
  Днес тръгна на градина без рев!Ура!!!  newsm44

# 43
Цвета, а Ники "живее в настоящето" - при нас  всичко е "днес". Вечер преди лягане си говорим че "днес" като се наспи ще ходи на градина. Laughing

# 44
За тяхната възраст е нормално да не се ориентират във времето... Тепърва започват да се учат на това. Абонирала съм се за бюлетин от тук : http://www.babycenter.com/0_raising-boys-and-girls-differences-i … :2&pe=2UfIIpn
Доста полезни нещица има  Peace

http://www.babycenter.com/6_your-3-1-2-year-old-understanding-time_10329613.bc

В тази връзка, онзи ден ме пита:"Мамо, днес какъв ден е?" Аз:"Вторник" Тя:"Аха, значи ще ходим на Ресторант!"... да му мисли мъжът и...

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 10:27 от Setakap

Общи условия

Активация на акаунт