Януарчета 2007

• 25 336
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
Ивонска, бързо оправяне. Щади си крака, че да не си увеличиш времето за престой вкъщи. Моят мъж през май си скъса колянни връзки. Беше някакъв ужас. Като каза искам операция, та операция. По-бързо минавало. Но никой не даваше. И той гипс категорично отказа, носи от онези ластични чорапи за колена, а първите две седмици - шина. Да е обездвижен по някакъв начин крака. Мина му, бавно (месец), а после и рехабилитация.... Мускулите на крака доста се отпускат. То твоето не е такова, но пази се доста.

Ели, Алекс не хърка, но как се поти през нощта, не е истина. Мислех, че само моето така обилно мокри чаршафите.

Ноеми, приятно изкарване.

И честита есен от мен. Ох, как не искам да свършват топлите летни дни.

# 46
  • София
Ивонска, бързо оправяне. Щади си крака, че да не си увеличиш времето за престой вкъщи. Моят мъж през май си скъса колянни връзки. Беше някакъв ужас. Като каза искам операция, та операция. По-бързо минавало. Но никой не даваше. И той гипс категорично отказа, носи от онези ластични чорапи за колена, а първите две седмици - шина. Да е обездвижен по някакъв начин крака. Мина му, бавно (месец), а после и рехабилитация.... Мускулите на крака доста се отпускат. То твоето не е такова, но пази се доста.
...

Хм, аз пък имам мускулна треска на ВСИЧКИ мускулни групи. За някои даже не съм подозирала!  Mr. Green Но движението е борба, която явно е доста натоварваща...

# 47
Много сладки умозаключения  Grinning А за целуването помня, че и аз така исках да целувам нашите, щото много любовни филми съм гледала  Laughing
Любо вече си има нова любов, Ивона.
Старата му (одъртяха вече Mr. Green) изгора вече е в другата първа група. Ама и новата е чернокоса и тъмноока и е заела леглото на предишната, точно до него  Joy

Ив, Ники се придвижваше със стола на колелца, дето е пред компа Simple Smile

# 48
Предполагам, че сега натоварваш и мускули, които по принцип не са толкова заети с движенията ти, за да щадиш крака си. А бе, при всички положения си е гадно. Дано бързо ти мине този един месец.  Hug
Кой крак ти е? На него му беше левия, малко му "изпускаше" крака в началото, докато шофираше...

Анджи, на Ники мина ли му?

# 49
Анджи, на Ники мина ли му?

Да. Мина му без гипсиране.
Сега проучвам застраховката, защото има, но разходите по вадене на всички документи ще излязат колкото обезщетението и май няма смисъл  Crazy

# 50
Намерих хубава статия за детските влюбвания Simple Smile http://www.za-decata.com/polezno/ot_pedagoga/254

# 51
Ая вчера също ми заяви - мамо, ние с Оги се обичаме  Flutter Оги е най-палавото дете в градината и решили, че се обичат след като Ая му посипала главата с пясък  Laughing
Сега се върнахме от очен лекар. Изпратиха ни за Биш, но взехме и Ая. Оказа, че Биш е с перфектно зрение, а Ая с два диоптъра астигматизъм  Cry Сега ще слагаме очила Sad Лекарката каза, че така си се раждаш и така си умираш. Евентуално може операция след 18 години. Даже малко сме се забавили и рискуваме да стане мързеливо око.

# 52
 Shocked Искахте да прегледате и Ая ли или лекарката нещо забеляза?
Ние досега само за Ники сме ходили  Rolling Eyes

# 53
Shocked Искахте да прегледате и Ая ли или лекарката нещо забеляза?
Ние досега само за Ники сме ходили  Rolling Eyes

Не, не. От у-ще искаха бележка за състоянието на очите на всички първолаци. И ние покрай Биш заведохме и Ая и се оказа, че Ая е със серизен проблем. Докторката каза, че две диптъра не е толкова много, но никак не е малко...

# 54
Стилияна, би ли казала как премина прегледа? Аз миналата година водих Алекс, гледаха го нещо там, мериха, показваха... Ама не е кат при възрастните, та си помислих, че го правят през пръсти. Нищо му нямаше, ама аз мисля тази година пак да го водя.
И сега с очила ли ще е? След година, две може ли лещи?

# 55
Ина, лещи на по-късен етап ще сложим. Май ще се поинтересувам от упражненията на Нурбеков  Thinking
Прегледът беше доста обстоен - да разпонава поотделно с очичките различни по големина предмети. След това преглед с два различни уреда - при единият трябваше да посочи малки точки светлинки, а при другият трябваше да различи скрити фигурки.  Сега ще капем капки и във вторник ще се види дали има и далекогледство.

# 56
  • София; Дружбето
Сту Hug  Я дай координати на специалиста ако може, че искам да водя Миша, много гадно се пули на тв-то. Аз и на ушем мисля да я водя, не чува и това си е Crazy

# 57
Цвет, на теб тая клиника ще ти се стори у гръцко  Mr. Green В Княжево е, Визус се казва. На нас собственичката ни е приятелка, но доколкто знам работят със ЗК  Peace

# 58
# 59
Уф, Стилияна, много неприятно. Дали ще търпи очила? Добре, че сега има и красиви детски модели.

Общи условия

Активация на акаунт