Януарчета 2007

• 25 819
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
Manana,напоследък не се справям особено с мисловни връзки....  Embarassed
По повод притесненията ти.....Чела съм,че за детето не е толкова важно количеството на времето,което прекарваш с него,колкото качеството.Даже и да са 30 минути на ден,но ако са изпълнени с игра,обич и истинско внимание,те са достатъчни.  Hug
    Дано на Веско вируса му минава по-бързо!  Praynig

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 23:00 от Селма

# 331
Честит рожден ден на милата ни Елеонора!Да бъде здрава и сигурна в себе си!Да й се случват най-хубави неща!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 332
  • София
Влизам набързо..

ЧРД на Елеонора! Желая здраве, много любов и радости, прекрасни щастливи мигове с любими хора!  Hug Hug Hug

# 333
  • София; Дружбето
Честит рожден ден, Ели! Бъди жива и здрава и все така чаровна и пълна с жизнена сила Hug

Аз да помрънкам пак. Мен ме хваща втори дубъл явно, защото цяло нощ ми беше лошо, но само толкова. Най-лошото е, че Габи се събуди преди малко и почърна и в момента косата ми е настръхнала ooooh!

# 334
  • София
Честит рожден ден,Ели  bouquet Бъди все така красива и чаровна Hug

Какви ги дрънкате вие за счетоводителите, те са толкоз свестни любвеобилни,тактични и усмихнати хора Mr. Green
Особено ТРЗ-то Mr. Green Любимци на управителите....!Е тук малко послъгах Joy
Ох мечти......
Днес трябва да похарча една немалка сума за ДДС и осигуровки и ако не се разпиша тук отново до довечера,значи не съм била достатъчно тактична и усмихната и шефа ми ме е претрепал Mr. Green

# 335
  • София
Честито на нашата млада и красива Елеонора!

# 336
Честит рожден ден Ели!!!! Желая ти цялото щастие на света и много здраве!!! Целувки!!!

# 337
Ели, честит рожден ден и тук  Hug

# 338
Честит рожден ден, Ели! Здраве, любов и късмет!

# 339
Честит рожден ден, Ели! Желая ти здраве и много щастие!  Hug Heart Eyes  bouquet Весел празник!

# 340
Ели, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, щастие, късмет, успех и много приятни мигове!

# 341
  • София
Елеонора, честит рожден ден! Бъди жива и здрава и само щастливи мигове с любимите хора ти желая!   bouquet 

Цвет, стискам палци за вас!  Praynig

# 342
Честит рожден ден Ели   bouquet
Пожелавам ти във всяко твое наинаение да постигаш успух и да изпитваш удовлетворение от всички свои дела  Hug
През тази седмица съм у дома с двамата хуни  Whistling И двамата са болни, с температура. Според педи нещата не са чак толкова зле, но ако Т не се сваля предписа Суметролим(наблюденията сочели, че вторичните инфекции от тоз` вирус се влияели добре от него и не били нужни скъпи АБ).
Дано бързо се оправят двете магарета  Praynig
Цвет и на вас бързо оздравяване  Hug
Сту какво те разочарова за пуването? Аз също издирвам къде в близките ни западни/северни райони бихме могли да запишем Веско на плуване, че да остава на майка му време след работа да го води  Crazy

# 343
Ели, весел празник и сбъднати мечти!

# 344
  • София, Лагера
Честит рожден ден, мила ни Ели! Бъди жива и здрава, все така всеотдайна и изпълнена с енергия! Пожелавам ти и много работа! Не в смисъл на "яко бачкане и гърч", а на удовлетворение от плодовете на труда ти и от това, че помагаш!  Hug

Аз днес си мислех, че ще се отдам на лежане, но не би. Водих Пресиян на консултация (не бяхме ходили от април 2009  Blush). После ма'ах гащи из МОЛа. Не си купих нищо, но аз и не тръгнах с такава идея, че сега на крехкото ми боди всичко стои като на бъчонка  Mr. Green.  Но шопинга го отметнах вчера! Купихме столче за кола на Пресиян, вече по-голямо. Не че другото му е омаляло съвсем, но така във всяка кола ще стои по едно и ще може единия от нас да го води на градина, а другия да го взима (ако се наложи).
Също така си намерих количка!  Party След няколко месеца (на преувеличавам!!) търсене. Търсех един конкретен и стар модел, който обаче вече е изчерпан навсякъде... та вчера случайно го добарах в Бейби мола. Голям кеф! Party
А така прекрасно съм се сецнала, че ходя като нае**на (дето вика Сту - ще ти се!)  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт