Януарчета 2007

• 25 708
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
  • София
.... Убедена е, че като стане голяма, аз ще съм бебе и тя ще се грижи за мен и ще ме вози в количка.

...

Айде, сакън! Пу-пу!  Crossing Arms

Де тоз късмет Joy Joy Joy

Абе, и е късмет, и не е....  Wink Аз лично да съм жива, докато съм здрава, ако може....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 496
Ама сте и вие..... Wink  Не да ме вози в количка, защото съм станала изкуфяла старица, а наистина да си сменим ролите и аз да съм нейно дете...

# 497
  • София
Провеждали ли сте експеримента да ги питате какво е било преди да се родят, как са дошли при нас, как е било в корема на мама и как са се родили? Ако е сте - направете го, ще получите доста отговори, които заслужават внимание и размисъл. Скоро ще е късно и няма да си спомнят.  Peace

# 498
  • София
Ама сте и вие..... Wink  Не да ме вози в количка, защото съм станала изкуфяла старица, а наистина да си сменим ролите и аз да съм нейно дете...

Разбира се!  Hug Черен хумор, ю ноу.  Whistling

Клемс, може ли да споделиш своя опит с това?  Rolling Eyes

# 499
  • Willebroek, Belgium
Провеждали ли сте експеримента да ги питате какво е било преди да се родят, как са дошли при нас, как е било в корема на мама и как са се родили? Ако е сте - направете го, ще получите доста отговори, които заслужават внимание и размисъл. Скоро ще е късно и няма да си спомнят.  Peace

На мен също ще ми е интересно да споделиш  Rolling Eyes

# 500
Попитах Ая къде е била преди да се роди и тя ми отговори: " Че аз от'де да знам"  Crazy Crazy Crazy Късно е явно  Laughing
Доби, с късмет да ви се увенчаят опитите за бебок  Heart Eyes

# 501
Цветкееее, честито ти християнче  Hug
Докладвай дали Вики е изтрезнял  Mr. Green

# 502
Честито християнче, Цвет! Да е много здрав!!!
И успех при разговорите днес  Hug
Размислите на децата относно порастването странно ми напомнят филма с Брат Пит - "Странният случай на Бенджамин Бътън". Дали сюжета не е бил идея на някой малчуган  Simple Smile

Да се оплача - Ева има някакъв обрив от миналия четвъртък. Странен - започна от корема и гърба, тръгна по ръчичките и крачетата. Варицела е карала, сестрата на градината я гледа, каза че е ухапано. Днес майка ми ще я води на лекар, че тая нощ цяла нощ плака и се чеса. Пъпките изглеждат като ухапано от комар. Първите изчезнаха, появиха се нови на други места.  Tired

# 503
  • София
еlеonоrа , това звучи точно като алергия от ухапано. Моите влачиха 1 месец такова нещо, понеже педиатърката не можа да се справи.  Rolling Eyes Заведохме ги ан дематолог-алерголог, написа им точната диагноза (ама на латински и много дълга, та не я запомних) - било ухапване от нещо, съчетан с увеличен прием на белтъчини по същото време и така ставало. целите бяха в пъпки, още имат белези.
Ами...Никол още си спомня явно, вече забравих всичко, което ми каза. Каза, че била в корема ми и чувала сърцето ми как бие. Също така усещала, че много я обичам.  Heart Eyes Беше казала и за раждането нещо, но пуста памет.  Joy Абе нещо от сорта, че като я извадили имало няколко човека, които са я гледали. Имаше и още.
Дани каза, че като ни избирал ние да му станем родители били много деца там. Но той решил да дойде при нас. После за корема каза - аз бях малък, но ти ме направи голям.  Grinning За раждането не съм питала какво/дали помни.

# 504
Klemy,много интересно.  Heart Eyes

Познавате ли този форум?Може да ви е интересен на някои.  Simple Smile

# 505
Децата са уникални и какви разсъждения имат само. Аз също ще пробвам да разпитам Ева за момента преди да се роди.

dobito, прекрасни снимки!

Анджи, много е чаровен вашия маг! Успех в работата!

еlеonоrа, дано бързо да и мине на Ева!

tsveta, честито християнче!

# 506
  • Willebroek, Belgium
Ами...Никол още си спомня явно, вече забравих всичко, което ми каза. Каза, че била в корема ми и чувала сърцето ми как бие. Също така усещала, че много я обичам.  Heart Eyes Беше казала и за раждането нещо, но пуста памет.  Joy Абе нещо от сорта, че като я извадили имало няколко човека, които са я гледали. Имаше и още.
Дани каза, че като ни избирал ние да му станем родители били много деца там. Но той решил да дойде при нас. После за корема каза - аз бях малък, но ти ме направи голям.  Grinning За раждането не съм питала какво/дали помни.

Доста интересно наистина  Simple Smile
Да взема и аз да поразпитам Емито, като я взема от градина Wink
Само да не реши да ми отговаря на френски или недерландки, че тогава ще има да се пуля докато я разбера  Joy Joy Joy
Елеонора и на мен ми прилича на алергия от ухапано но нека все пак да я види лекар и ще ви каже със сигурност  Hug

Аз казах ли, че на 13 март сключихме брак с моя тук в Брюксел  Heart Eyes
Точно в него момент ме хвана варицела и два дни преди брака мъжа ми ме нацапа с една червена течност и не ме питайте как го изтърках  ooooh! hahaha Страшна гледка бях  Blush Ако ви се гледат снимки ще пусна  Mr. Green

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 16:20 от dobito

# 507
Blush Ако ви се ледат снимки ще пусна  Mr. Green

Поздравления! Пожелавам ви много здраве, разбирателство и безброй щастливи мигове! И чакаме снимки...

# 508
Г-жо Доби, пускай снимки  Laughing Честито да ви е  Hug

Ели, аз самата страдам от такива алергични обриви (не се знае от какво), но когато се обрина задължително спирам мляко, яйца, шоколад, месо, банани и тн. Така минава много по-бързо  Peace

# 509
  • София
Доби, давай снимките!

Добавям към забранените храни + бобви, защото съдържат много протеини. На нас ни казаха, че може кисело мляко (разбира се без сухо мляко), за разлика от прясното, което категорично не.

Общи условия

Активация на акаунт