Януарчета 2007

• 25 700
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
  • Willebroek, Belgium
Заповядайте  Hug

http://dobito.snimka.bg/wedding/svatba-13-03-2010.482622.0.big

Предупреждавам, че някой снимки не са станали хубави, защото са снимани от апарата на майка ми, който не беше настроен  Mr. Green
На сключването на брака бяхме 7 човека + 2 деца  Wink Младоженците, свекърва ми с един приятел, майка ми и кумовете  Simple Smile
Хапнахме, пийнахме в един гръцки ресторант и се прибрахме. Скромно и хубаво беше Mr. Green
Прическата, грима и маникюра си ги правих сама  Party

# 511
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
Аз нещо съм на бебешка вълна и не мога да се включа в темите, но все пак реших да разпиша присъствие.
Днес цял ден обикалях по магазините - да се възползвам от приличното време.  Сдобих се с такива ботуши, за които си мислих, че никога не бих обула, ама това е положението  Mr. Green

Party Моята приятелка и новороденото й бебе днес ги изписаха и тази вечер ще ходя да й помагам... и да си припомням кое как ставаше  Mr. Green

Клемс, много интересни неща... ако кажат нещо пак, запиши си го, че можеш с времето да го забравиш!  Wink
На мен Пресиян ми казва само, че познава баба ми Данче (която почина преди доста години), но е твърдо убеден в това. Ама аз... май съм малко скептична  Confused Ще пробвам да го разпитам пак.

Добито, честито официално обвързване!  Hug Много обич и разбирателство, и така 100 години   Flutter

# 512
  • София
Добито няма да я поздравя, защото отдавна съм ги гледала снимките и пак тук я поздравих (пък и някои от вас), но от друга страна, от положителни енергийни потоци на никой не му става по-зле!  Wink

Аз броя старателно последните си (надявам се!) затворнически дни, яхнала стол!  Party Дръж се, земьо, Ивонска ще прохожда!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 513
Не съм го разпитвала Весонката за това какво е било преди да се роди, но той сам беше обяснил на баща ми как били много бебета като се родил и как бил много малък и много плачел, когато дошли тате,бабите и дядовците да ни вземат от болницата. В интерес на иситната аз реших, че просто е слушал наши разкази, но баща ми каза че веднъж вече го е преживял с един козирог, който още твърди, че си спомня раждането (брат ми  Crazy) и хич не му се струва странно.
Относон темите за живота и смъртта, както споделих с някои от вас: Неперкъснато ми говори за бабо-бабче, дядо Нацко, жълтия Мечо и Анубис. Колко му е мъчно, че са отишли на небето и колко иска да ги види. Та последния път когато ми заяви, че ще скочи в басейна, да се удави и да отиде да види бабо-бабче, оперделено доста се изплаших  Rolling Eyes Дано да е разбрал бясненията ми, че отидеш ли веднъж там, няма после как да се върнеш при мама и тате.
Иве айде по-скоро да оставиш столовете и да се подвизаваш само попод/над масите  Wink

# 514
  • Willebroek, Belgium
Добито няма да я поздравя, защото отдавна съм ги гледала снимките и пак тук я поздравих (пък и някои от вас), но от друга страна, от положителни енергийни потоци на никой не му става по-зле!  Wink

Мале, забравила съм, че съм пускала снимки тук  ooooh! Съжалявам, че се повтарям  Blush Не е умишлено  Mr. Green

Аз броя старателно последните си (надявам се!) затворнически дни, яхнала стол!  Party Дръж се, земьо, Ивонска ще прохожда!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Стягай се, че купони те чакат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 515
  • София
dobito, не се повтаряш - аз снимките ги гледах в Белгийската ви тема, а тук само те поздравихме!  Hug

ПП. В четвъртък съм на снимка в Пирогов (не за Плейбой, както се сещате!  Crossing Arms! Стискайте палци, молим!  Praynig

# 516
  • Willebroek, Belgium
dobito, не се повтаряш - аз снимките ги гледах в Белгийската ви тема, а тук само те поздравихме!  Hug

Шпионираш ме а  Joy Joy Joy Mr. Green Hug

# 517
Доби, честито!  Hug Аз сега научих. Всичко най-хубаво ви пожелавам.

# 518
   И аз съм ги гледала,но със сигурност не в белгийската тема.
   Тук в януарската си  бяха.  Simple Smile Hug

Да ти е живо  и здраво семейството още веднъж!   bouquet

# 519
  • София; Дружбето
ДОбито, честито да е. Аз не помня дали съм ги гледал, ама аз съм си куха лейка Crazy

Питах Миша дали помни де е била преди да се роди - Ми не знам къде съм била - ми каза детето Mr. Green Ако не забравя ще разпитам Габи догодина, току виж изкопча полезно инфо Wink

# 520
  • София
...
Питах Миша дали помни де е била преди да се роди - Ми не знам къде съм била - ми каза детето Mr. Green Ако не забравя ще разпитам Габи догодина, току виж изкопча полезно инфо Wink

Joy Joy Joy Joy Joy

Само да се върне Шошът от плуване и веднага ще го интервюирам, ама дано Киро не викне социалните и да ме обяви за луда официално!  Mr. Green

# 521
Питах Ева и аз, отговора - бях ти в стомаха, беше топло и се храних.   Crazy
Водих я на лекар днес - обривът бил част от вируса, който кара в момента. Големи сливици, червено гърло. Изписаха цинапсин, инфлуцид, капки коларгол и калции за обрива.
Доби, честито    bouquet

# 522
Ели си поддържа тезата-каза, че преди да се роди е била голяма и си е била вкъщи.

# 523
# 524
Уф, Ева май ще се окаже със скарлатина.
Сега вечерта обрива придоби съвсем друга форма - цялата се зачерви, бузите й пламнаха, тялото е адски червено и стои като настръхнало, Т 38.1, утре от кръвните изследвания ще стане ясно.  Tired Сега говорих с докторката, която още днес се усъмни за това. Та, да видим утре какво ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт