Януарчета 2007

• 25 699
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
  • Willebroek, Belgium
Уф, Ева май ще се окаже със скарлатина.
Сега вечерта обрива придоби съвсем друга форма - цялата се зачерви, бузите й пламнаха, тялото е адски червено и стои като настръхнало, Т 38.1, утре от кръвните изследвания ще стане ясно.  Tired Сега говорих с докторката, която още днес се усъмни за това. Та, да видим утре какво ще стане.

Ох милинката  Hug Дано бързо да и мине и да се свършват болестите  Praynig
Емито и тя от 10 дни е с една гадна кашлица  ooooh! Изхрачва постоянно  Tired Маи ще я водя пак на алерголог да видим на какво се дължи  Sad Няма температура, нито сополи и зачервено гърло. Гърдите не и хъркат  Rolling Eyes Незнам и аз вече  ooooh!

Емито в момента се приспива с Мечо Пух, а майка и блаженно си пие биричка  Joy Joy Joy

# 526
  • София
Ах, милото Евче!  Confused  Hug Да минава по-скоро и да не ви мъчи много!...  Hug

# 527
Анджи, как е направен този магьоснически костюм?  Heart Eyes

Костюмът всъщност е два костюма. На Ники са. Това с качулката е на Демона-Нинджа, а наметалото е от магьосническия. На Любо са му до петите, а ръкавите са мнооого навити  Laughing Жезъла е стик за голф, омотан с на Нинджата хедуеъра.

Снощи питах Любо помни ли преди да се роди къде е бил. Нищо не помни. Не помни и как се е родил.
А миналата година ми разказваше, че е лежал в коремчето ми, обърнат.
Обаче Ники си спомнял. Разказа ми как като са ни изписали и сме се качили отзад на кола  Shocked Истина е, но подозирам, е споменът му е от записа на касетата от изписването  Laughing

Ели, дано е нещо банално  Hug

# 528
  Елеонор@,дано ви минава по-бързо!  Praynig Пиши ни,дали е скарлатина наистина.

Анджи!  Hug

За спомените....Попитах и аз моя Алекс.Отговорът беше категоричен:"Помня,да!" Но нищо повече.....
  Не знам,до каква степен може да се вярва на мъниците в това отношение?По-рано питах Алекс и за цвета на аурите ни......Отговори странни неща,но не съм сигурна,дали не му бяха фантазия....

# 529
Ели дай повече инфо ако сте със скарлатина, че в нашата група има, но Ники е бил контактен предната седмица и чакам/дано се разминем/.
Ив, дано да си"фотогенична" на снимките и доктора да те "хареса" Praynig

# 530

Аз молих за сила ...,
~ а животът ми даде трудности, за да ме направи силен.
Аз молих за мъдрост...,
~ а животът ми даде проблеми за разрешаване.
Аз молих за богатство...,
~ а животът ми даде мозък и мускули, за да мога да работя.
Аз молих да мога да летя...,
~ а животът ми даде препятствия, за да мога да ги преодолявам.
Аз молих за любов...,
~ а животът ми даде хора, на които мога да помогна да разрешат проблемите си.
Аз молих за блага...,
~ а животът ми даде възможности.
Не получих нищо от това, за което молих...
~ Но получих всичко, което ми е нужно!

# 531
  • София
Ели, докладвай как е Евка!  Thinking

Селма, това е много готино и вярно...

# 532
   Не ми остава друго,освен да философствам .....
   От неделя съм вкъщи, сама с децата,едно от което (Алекс) е болно.До днес държах фронта,но тази сутрин изпуших! Tired
   Да ми прощава Алекс родителските ми несъвършенства,но....сам си ги проси... Crossing Arms

# 533
  • София
   Не ми остава друго,освен да философствам .....
   От неделя съм вкъщи, сама с децата,едно от което (Алекс) е болно.До днес държах фронта,но тази сутрин изпуших! Tired
   Да ми прощава Алекс родителските ми несъвършенства,но....сам си ги проси... Crossing Arms

O, kak ми е познато!...  Hug Hug Hug

# 534
Тъй, докладвам, след цял ден ходене къде ли не и разправии с кого ли не....
Вчера заместващата на нашата лична лекарка е отказала да даде направление за кожен (нали си мислехме, че е нещо кожно), та вечерта снощи ходихме при друга педиатърка на частно. Тя предположи скарлатина.
Тази сутрин кръвни изследвания, утайката е много висока. От там ни пратиха в инфекциозно. Преглед. Почти на 95 процента са сигурни, че е скарлатина. Пратиха ни за гърлен секрет, ще е готов в петък. Засега сме вкъщи до петък с диагноза "недоказана скарлатина", ако в петък излезе положителен резултата, сме в къщи от 1 седмица.
Всичко до тук без направление. От там тръгнах да се разправям с малоумната заместваща на нашата лична лекарка. Искам си направленията и болничния!!! Хората в инфекциозно и в лабораторията бяха достатъчно разбрани да ни изчакат до петък да занесем направление, иначе щяха да ни съдерат кожите да плащаме.
Онази малоумната каза - ааа, утре като отида в кабинета на вашата лекарка тогава ще ви дам, няма да си хабя моите!!!!!!
Брррррррррр, исках да я скалпирам.
Тъй - Ева е сравнително добре. Изписаха АБ - Медоклав Форте, Ериус, продължаваме с инфлуцида и цинабсина. Температура през нощта поддържа 38, тази сутрин беше 37.5, но е жизнена, само дето не иска да се храни. Гърлото е много червено.
Обрива е по цялото тяло, мноооооого ситни пъпчици, като настръхнала стои кожата и много червена. Започва от слабините, под михниците, сгъвките на колената, корема. По лицето няма обрив, само бузите са много, много червени. Типичните симптоми. Около устните и над брадичката кожата не си променя цвета, даже някак изпъква на фона на червените бузи. Езикът - много червен.
Не е имала контакти с болно дете, нямам си никаква идея от къде го е лепнала.
В градината са във възторг  Crazy
Ще прощавате словестните ми излияния  Blush

# 535
  • София
Селма, не е лесно с две малки деца. Не знам какво да те посъветвам освен...като заспи Юлето да удряш по едно... Hug
Ели, скарлатина е.  Peace Не се притеснявай, минава леко. Може да се зарази от всеки, който носи бета-хемолитичен стрептокок. Не е задължително да е болен, понякога просто си носител. И при нас не беше ясно от къде го лепнаха двамцата. При положение, че даже един-друг не се заразиха, нито пък заразиха баща си.

# 536
  • София
...Може да се зарази от всеки, който носи бета-хемолитичен стрептокок. Не е задължително да е болен, понякога просто си носител.
...

Мдаааа. Аз за това не се разстройвам от видимо болнави деца, но скарлатината е между тези, които ми се иска да не хващаме!  Confused

А за здравната система... работата е "Пази, Боже!"  Tired Озлобени, незаинтересовани лекари, никакви права, калпави здравни услуги...

# 537
  Ели,много съжалявам!ДАно ви минава по-леко!
  Що ви затрудняват така тез' медицински работници?  #Cussing out
  Скарлатина много лоша болест ли е? newsm78

Клеми,кърмя....И по-добре,че .....нали се сещаш!  Mr. Green

# 538
  • София
Селма, аз за това казах след като заспи вечерта...не ти ли порави поне 4-5 часа пауза вечер?

# 539
Селма, аз за това казах след като заспи вечерта...не ти ли порави поне 4-5 часа пауза вечер?
     no

Общи условия

Активация на акаунт