Януарчета 2007

• 25 289
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Стилиянка,честит рожден ден на прекрасната Биш!Да расте здрава и безгрижна!Да ви е повод за голяма гордост и радост!
Весел празник!  bouquet  bouquet  bouquet

# 661
  • София, Лагера
Лелееей, колко рожденици!

Сту, да ти е жива и здрава Бишчето!  Hug Все така чаровна, миличка и добричка везничка!  Hug

Да е честит празникът на патерици на Цеци и Лилита Party. (а на Лилита - лек махмурлук)

Викс, не се сърди, ама ти си си за бой... В същност като си тръгнала така... освен да дойдеш да ми сготвиш у нас?  Twisted Evil Mr. Green Последно - тема за размисъл: Какво ще стане, ако не му угаждаш?  Rolling Eyes

# 662
  • София
Добре де, какво е лошото да сготвиш на някого това, което му се яде? newsm78 И то веднъж годишно? Вероятно иам друга драма...иначе не разбирам казуса.

# 663
Стуци честит рожден ден на Мариянка  Heart Eyes Да е все такава добричка, тактична и красива   bouquet
За това да прилича на тебе, не съм сигурна дали да ти го пожелавам, че не зная как ще го разтълкуваш  Mr. Green Или ще изчакам да стане поне на 16  Mr. Green

Днес братовчедка ми ми го пожела с голямо задоволство в гласа  Crazy БЕги!

Още веднъж благодаря за пожеланията  Hug Само не знам как да дам линк към фейса, за да видите щастливата 7 годишна мома Rolling Eyes

Викс, кат не ще мръвка, дай му хляб и лютеница Laughing Еййй аз за такива гости умирам Mr. Green

# 664
Стилияна, да ти е жива и здрава рожденичката!   bouquet

Честито и на порасналия Цеци, и на Лилита на патерици!   bouquet

# 665
  • София, Лагера
Добре де, какво е лошото да сготвиш на някого това, което му се яде? newsm78 И то веднъж годишно? Вероятно иам друга драма...иначе не разбирам казуса.

Ситуациите си имат контекст  Wink. В случая - предистория. Иначе да сготвиш на приятен човек нещо вкусно е чудесно!

# 666
Сту, жива и здрава да ти е Марияна! Много безгрижни и слънчеви детски дни!!!    bouquet

# 667
  • София
И тъй като съм пропуснала да поздравя рождениците, започвам отзад-напред:

ЧРД на кака Йоана на Викс!
  bouquet

ЧРД на Бишчето! bouquet

ЧРД на Цеци!  bouquet

ЧРД и на кака Лилита
Hug  bouquet

Пожелавам преди всичко здраве на всички  Hug Hug Hug нека в семействата ви има много обич и топлина!  Hug  bouquet

# 668
  • София
Викс, честит празник и на Йоана! Да е здрава и да ти носи много поводи за гордост!   bouquet 

# 669
  • София, Лагера
Честит рожден ден на Йоана!   Hug  bouquet Ейй, колко прекрасни везнички си имаме! Мили и нежни, създадени да радват света! (нали,  Flutter?)  Flutter

Аз чак сега стигам до сутрешното си кафе. С контракции съм и няма да мърдам никъде, но и без това времето навън е гадно. Wink

Да споделя: довечера двамата с Крас сме на лекция за възпитанието на децата по Монтесорските методи. По този повод майка ми ще гледа Пресиян... отсега го преживявам  Joy

Уикенда бях в Свищов на семинар за откриване на учебната година. Доволна съм много! Взех си учебниците и сега се мятам връз тях да ги ям!  Mr. Green

# 670
Честит рожден ден на Йоана!   Hug  bouquet Ейй, колко прекрасни везнички си имаме! Мили и нежни, създадени да радват света! (нали,  Flutter?)  Flutter
Бъррррр... Откъде ти дойде аум това определение  Mr. Green Особеноза мили и нежни  hahaha
Викс честит рожден ден накака Йоана   bouquet Пожелавай всичко най-прекласно за едно пораснало момичеце  Heart Eyes

# 671
Вииикс, честит рожден на прекрасната Йоанка  Hug Hug Hug Да я нацелуваш от нас  Heart Eyes

# 672
   Честит рожден ден на Йоана!Да расте умна и красива!И да носи много радост на родителите си!   bouquet  bouquet  bouquet

# 673
  • София
Ей, момичета много ви благодаря!  Hug
Надявам се довечера да усетя вече празника, тъй като днес си тръгва госта ми  Mr. Green.

# 674
  • София; Дружбето
Да ти е жива и здрава, Викс, много да те слуша и да расте все така прекрасна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт