Януарчета 2007

• 25 293
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
Сту, да ти е жива и здрава Бишето!!! Да расте все така красива, умна и разумна!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 646
Сту, честит ви празник! Много поводи за гордост от Биш!   bouquet

# 647
  Стилияна,да ти е жива и здрава милата Биш!Да порасне не по-малка умница ,красавица и чаровница от майка си!  Hug  bouquet

# 648
Сту, честита рожденичка! Да ви е жива, здрава и щастлива!  Hug

# 649
Стуци честит рожден ден на Мариянка  Heart Eyes Да е все такава добричка, тактична и красива   bouquet
За това да прилича на тебе, не съм сигурна дали да ти го пожелавам, че не зная как ще го разтълкуваш  Mr. Green Или ще изчакам да стане поне на 16  Mr. Green

# 650
  • София
Сту, честит рожден ден на Биш и весел празник на теб!  bouquet

# 651
Сту, нека Биш бъде жива, здрава, много щастлива и се радва на много сбъднати мечти! Весел празник и на мама!

# 652
  • София; Дружбето
Честит и рожденничка, Сту. Да ти е жива и здрава, все така чаровна Hug

# 653
  • Варна
Стилияна, честит рожден ден на порасналата ти девойка! Желая й да е щастлива и безгрижна, да й се отдава всичко с лекота!
  bouquet Наздраве!
Манана, честито ти пораснало момченце!
Лилита, честит рожден ден и на теб (с малко закъснение)!   bouquet
Вчера на варненската среща ми беше много приятно да се запозная с присъстващите.

# 654
Честит рожден ден на Бишчето! Да е здрава, щастлива и все така чаровна! Simple Smile
Дами, благодаря за пожеланията! Трогнахте ме много!

# 655
  • София

Честит Рожден Ден на Бишчето! Много верни приятели, весели игри и щастливо детство! Сту да ти е жива и здрава голямата красавица.   bouquet

=

# 656
  • София
Аз тази вечер пак ще пия  #Crazy. То вече не се издържа  Sick. След като вчера един час пекох, кълцах и чуках в хаванче патладжани,чушки и домати, щото на "милия" ми свекър му се беше прияло кьополу. Викам айде, как да му откажа  Tired, като съм смотана  ooooh!. За вечеря бях взела една кофа пилешко от кфс, а той пробутва на мъжа ми едно недоядено парче, щото той бяло месо не обичал  Shocked #2gunfire.

# 657
Момичета, благодаря ви  Hug Hug Hug

# 658
Стилияна, честит ви празник!

Викс, аман от твоя свекър....ама и ти много му угаждаш. Hug

# 659
  • София
Викс, аман от твоя свекър....ама и ти много му угаждаш. Hug
аааа той не мисли така  Crossing Arms. Сега съм се затворила в хола с лаптопчето и не си показвам носа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт