Януарчета 2007

• 25 294
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Честит Рожден ден на Цеци и Лили!!! Да сте живи и здрави, да папкате и да слушкате!!!

# 631
  • София
Лелееее, как лети времето!  Whistling

Цеци, честит рожден ден! Бъди здрав и безгрижен! Манана, честит празник, мацко!  Hug

Лилито, от здраве и здрав черен дроб да не се отървеш! Да ти служат и двете вярно още дълги години!  Mr. Green Наздраве ти!   bouquet  

# 632
  Мананке,честит ти рожденник!Голям да порастне и да ти носи само радост!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лилита,честито помъдряване!Все така да даряваш света с хубави емоции!И той да ти отвръща със същото!  Grinning Grinning Grinning

Happy birthdaaaaay to youuuuuuuuuuuuuuuu!!!

# 633

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛИЛИТКЕ  bouquet ТЕЗИ КАРТИНКИ ДА ТЕ СЪПЪТСТВАТ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА, НО ДА СА РЕАЛНОСТ   bouquet
Благодаря ви за пожеланията мацки   bouquet Искренно ме трогнахте  Hug
Виртуални почерпки пропускам, че има и бременни в редиците ни  Wink

# 634
Честит рожден ден, Лилита и Цецко Манански! Живи и здрави да сте!   bouquet

# 635
  • София
Честит Рожден Ден на Цеци! Да расте здраво, весело и щастливо момче!

Лилитке все така заредена с огромно чувство за хумор, домашните да те слушат, а пиенето да не ти свършва! Наздраве!

Аз след малко ще си сипя нещо за ваше здраве  Wine Glass и за да понеса по-безболезнено и безразлично гостуването на свекър ми Sick.

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 18:03 от vicks

# 636
Честит рожден на малкия Цеци! (как лети времето, наистина!) Да расте жив и здрав, умен и послушен! Манана, весел празник!

Честит рожден ден и на Лилита! Жива и здрава, и все така заредена с чувство за хумор и ироничен поглед към живота!

# 637
Честит рожден ден на Цеци! Да е здрав, усмихнат и палав!
Лилита, здраве, мъже, пари и купони!

# 638
manana, да е жив и здрав Цеци!

Лилита, честит рожден ден!

# 639
    Момичета,имам едно въпросче....
    2006-та година каква беше по китайския календар?  Rolling Eyes Досега не съм се сетила да видя кое жувотно ми е Алексчето.  Mr. Green

# 640
Селма - Куче
(1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006)

Манана, честит рожден ден на Цеци! Нека расте все такъв бонбон, да е здрав и весел   bouquet

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 22:05 от Стилияна

# 641
  Стилияна,благодаря!   bouquet

# 642
Честит рожден ден на малкия Цеци!Да е здрав и безгрижен!Ман,весел празник!  bouquet  bouquet  bouquet
Лилита,честит рожден ден!Пожелавам ти здраве и благословени дни!   bouquet  bouquet  bouquet

# 643
  • София/Варна
Сту, да ти е жива и здрава кака Биш!

# 644
Ман, жив и здрав да е Цеци! Много весели игри му пожелаваме!   bigdance2

Лилит, честит Рожден ден! Всичко, което искаш да се сбъдне!  newsm59

Ние вчера се събрахме, кой с деца, кой без. Варненки не се бяхме виждали мноооого отдавна и идването на Ива и Рени ни събра Simple Smile Много съм доволна  Party
Деси, пусни снимките, когато имаш въможност Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт