Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е най-добре да резервирам полет с Wizz Air за ноември, без да се притеснявам от отмяна?
Кой е най-добрият начин да пътувате от Термини до летището за ранни полети?
Какво да очаквам при посещение на Ватикана в последната неделя на месеца, когато посещението е безплатно?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е най-добре да резервирам полет с Wizz Air за ноември, без да се притеснявам от отмяна?
-
Кой е най-добрият начин да пътувате от Термини до летището за ранни полети?
-
Какво да очаквам при посещение на Ватикана в последната неделя на месеца, когато посещението е безплатно?
-
Какви са цените на билетите за Ватикана и какво включват?
-
Как да стигнем от Пиаца дел Пополо до Термини в 4:30 сутринта?

И ако е разумен срок - защо да не резервираш от сега? 

Предстои ми пътуване до Рим в края на септември.Благодарение на вас и на този форум научих много полезна информация,която ще ми бъде от полза там. Имам обаче един въпрос-някой от вас ходил ли е във Ватикана в последната неделя на месеца,когато посещението е безплатно? Ние ще имаме тази възможност,т к ще бъдем там, но се притеснявам от това ,че ще има много хора(повече от обичайното), а и часовете са от 9-12,30.Ще успеем ли да влезем ,да разгледаме??А ако успеем да влезем ,това означава ли че до 12,30 трябва да сме излезли? Моля за вашите съвети!