Януарчета 2007

• 25 642
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Не,Цвет.Просто си я е имал пневмонията и добре,че го ужили пчелата та да се направи снимката и да се разбере.Те дори лекарите не могат да обяснят дали в момента развива пневмония или я е изкарал по -рано без да разберем. Sad Направо вече да се чудя от къде може да ни дойде Sad Благодаря ти за съчуствието!  bouquet

# 91
Малеее Мони, ужасна история  Confused Май пчелата е била повода да открият пневмонията  Thinking Ох, милото пате Алек  Hug Hug Hug Дано кашлицата не е повод за притеснение   Hug

# 92
  • София
Мони,   Hug Дано всичко е вече зад гърба ви!  Peace  При все ми е много чудно - Алек боледувал ли е наскоро с висока Т? Кашлял ли е? Пневмонията не е шега работа, няма как да мине незабелязано при тичащо, спокойно, хранещо се дете. Нито пък може да се развие за няколко часа от ужилването до снимката.

Дано повече не влизате в болница!  Praynig

# 93
  • Варна
Мони, явно и вашия случай доказва приказката "всяко зло, за добро".  Важното е, че са открили пневмонията и ще я лекуват.
Инхалации правят ли ви?
На Вики първата пневмония беше без типичните симптоми. То и за втората като ни приемаха в болницата така казаха, макар, че тогава вече имаше температура и кашляше.
А за кашлицата сега, може би се чисти Алек. Помня, че като идваха на визитации при нас и ме питаха дали Вики кашля и като потвърдях, ми повтаряха, че така трябва.
Стискам палци напълно да се излекува Алек.

Ивонска и компания, наздраве!  lalalala        Wine Glass

# 94
  • София; Дружбето
 Wine Glass

# 95
Ивонска, благодаря още веднъж за поканата!   bouquet  Получи се едно весело и супер разтоварващо кифленско парти.  Wink

А апартаментът ти е подреден страхотно, много уютно и много красиво.

Мислех днес да поспя поне до 11 ч., но ей ме на, кукнах в 8.....ще се гледа филм.

# 96
  • София
Мони....  Hug

Момичета, снощи се получи повече от купон, за което АЗ сърдечно ви благодаря!  Hug Hug Hug Малко се нагъчкахте около масата, но пък толкова смях и вино скоро не съм виждала!  Mr. Green И толкова скъпи дружки, някои от които не сме виждали отдавна или виждаме по принцип много рядко... Да си вземат бележка и по-често да ни радват с присъствието си!  Crossing Arms

ПП. В името на клюката, последните пияндета си тръгнаха в 1,30...  Party Разисквахме предимно политически и научни теми...  Whistling

Обичам ви, ей!  Hug Hug Hug Страхотна дружинка сте!  Hug

ПП1. Добре че изхвърлихте боклука, защото всеки, който не е участвал в увеселението, би се потресъл от силно подрънкващ боклук като този!...  Sunglasses

# 97
  • София
...
А апартаментът ти е подреден страхотно, много уютно и много красиво.
...

За съжаление и по причина, за която се досещаш, апартаментът ми не беше в целия си блясък - липсваха любимите ми акценти: дървените "килимчета", които обичайно стоят в банята и кухнята (а сега бяха навити в банята), както и едно бяло-сребърно килимче в коридора... Но... заповядай друг път, когато няма да гоня столчето из къщи, за да добиеш по-ясни впечатления!  Hug

ПП. Благодаря и за подаръците!  Hug Много ме зарадваха.  Flutter

(ще оставя място и друг да се изкаже, че сигурно ще спрете да ме четете вече...  Mr. Green)

# 98
Задача:
" Снощи........група млади майки /и не толко млади/ изпили 6-8 бутилки винце /и една малка бутилшица розенце/. В задачата се пита: За чий Х /хикс/ им беше уискито след това?"
Ив, снощи много добре ни  се получи.............мноооого те обичаме и пак да ни събереш .................да полееме някоя друга стая в апартамента. Simple Smile
ПП. Стаята на Шош е много стилна и красива...............за съжаление не я оценихме по достойнство.........поради наличното пене и мезе в хола
ПП 2. За пореден път ясно и категорично установихме, че водата служи за миене, а не за пиене /На Да Винчи Господ здраве да и дава/
Та горе-долу това е разбора от снощи
Комшиите ти са наяссно с дрънкащия боклук. Доста пъти го удрях от стълбите

# 99
  • София
... И толкова скъпи дружки, някои от които не сме виждали отдавна или виждаме по принцип много рядко... Да си вземат бележка и по-често да ни радват с присъствието си!  Crossing Arms

Embarassed

# 100
Кайрен я доставих към 2 у тях, да види свекърва и с какво се е сдобил Деян  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Лилитоооооо, уискито, мацко, беше само за ценители....не се опитвай да разбереш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ейййй, много добре ми се отрази това събиране - накудкудяках си се на воля  Joy

Ив  Hug Heart Eyes

# 101
  • София
нЕкой изобщо видЕ ли шошостаята?!  Crossing Arms И от къде изпълзЕ бутилковата счетоводителка?!  Mr. Green

Да, ДаВинчи реагира много адекватно и спаси Рени от... водата.  Crazy Аз се погрижих да я бия през пръстите всеки пък, когато посегне не към виното след случая! (майтапа на страна, оказа се МНОГО важно да се реагира правилно при задавяне... направо щяхме да я "отървем" Ренката, ако не беше ДаВинчи!!!  ooooh!)
Сту, която беше Властелинът на шегите снощи, взе да я пита видяла ли е Тунела... Но те всичките и закачки бяха деликатни...  Mr. Green

# 102
нЕкой изобщо видЕ ли шошостаята?!  :

Аз я видех.................поне в общи линии:)
И като ми връчи боклука мислиш че няма да преброя шишенцата ли? Simple Smile

# 103
  • София
... И толкова скъпи дружки, някои от които не сме виждали отдавна или виждаме по принцип много рядко... Да си вземат бележка и по-често да ни радват с присъствието си!  Crossing Arms

Embarassed

Няма какво да се червиш, ами си опичай акъла!  Crossing Arms Пропусна мега яка сбирка, на която дойдоха дори Хрисси и Барби!  Crossing Arms Не че успяха да вземат думата от нашето мощно крякане...  Embarassed (дере ме гърлото - голямо квичане ще да е било...)

# 104
  • София
Ако това изобщо може да ме оправдае, то поне в своя защита ще кажа, че вчера и аз имах интересна вечер, научих много интересен нов бод за плетива, които - сигурна съм - са били единствена и главна тема на разговор, естествено след като вече сте обсъдили кой какво и как е изгладил с ръб.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт