Януарчета 2007

• 25 694
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Стига ми адреналина за тази година......

Водата трябва да се забрани на нашите сбирки....някой да е чувал за задавяне с вино???-неее.
 Това с тунела съм го пропуснала..... ooooh!  Пууу, пак рано си тръгнах.

П.П. Ивонска, забелязах аз разни навити рогозки...ще те посетя непременно, когато всичко вече ще е по места.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 10:10 от DaVinci

# 106
  • София
Ако това изобщо може да ме оправдае, то поне в своя защита ще кажа, че вчера и аз имах интересна вечер, научих много интересен нов бод за плетива, които - сигурна съм - са били единствена и главна тема на разговор, естествено след като вече сте обсъдили кой какво и как е изгладил с ръб.  Mr. Green

Иглата... внос ли е или нашенска?...  Whistling Mr. Green А плетката, нещо обичайно или нова модна тенденция?...  Whistling Mr. Green

# 107
  • София
Нашенска. Плетката беше ... традициите не са това, което бяха - нов прочит на позабравени класики.  Mr. Green

# 108
  • София
... Това с тунела съм го пропуснала..... ooooh! ...

Не си го пропуснала, но се опитваше да си върнеш сърцето на място и просто не си го отразила... И на мен ми се губи кога/как прелетя до Рени, даже се учудих, когато те видях зад нея...  ooooh! Явно адреналинът дърпа шалтера на другите сетива за кратко.  Rolling Eyes

Рано си тръгна, но и да ти е за последно идването с кола!  Crossing Arms Срамота, не уважи класната ми водка!  Crossing Arms Имаш да ми се реваншираш!  Mr. Green

# 109
# 110
  • София; Дружбето
Айде и аз да благодаря на домакинята -Лилита Mr. Green и присъстващата Ива, че ни посрещната, напоиха и нахраниха. Болят ме мускулите на бузите от хилене, не знаех, че там може да се хване мускулна треска Crazy Пак ще дойда, да си знаете, бате вече е предупреден.
Аз ще ходя на мол, че времето е гадно
Ним, тия плетки да ги беше оставила за днеска Crossing Arms

# 111
  • София
Айде и аз да благодаря на домакинята -Лилита Mr. Green ....

На домакинята Лилита не знам защо днес аз и зареждам миялната и пералнята...  Whistling Да беше изпрала поне покривката!  Mr. Green

# 112
  • София; Дружбето

На домакинята Лилита не знам защо днес аз и зареждам миялната и пералнята...  Whistling Да беше изпрала поне покривката!  Mr. Green
Е, тя се някога пак ще дойде  Wink

# 113
  • София

На домакинята Лилита не знам защо днес аз и зареждам миялната и пералнята...  Whistling Да беше изпрала поне покривката!  Mr. Green
Е, тя се някога пак ще дойде  Wink

Покривката беше хартиена, ма!  Mr. Green И слава Богу!

След 2 миялни и прахосмукачка с любезното участие на Киро, няма и помен от вас!  Mr. Green Даже опиянената бяла възглавничка се изпра.  bowuu

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 11:47 от ivonska

# 114
  • Русе
Момичета помогнете - явно лепнах някакво вирусче и Йоан от вчера е изолиран в майка. Да не си предаваме един на друг болести. Наболяваме гърло от вчера, от снощи се сдобих и с хрема, а днес вече и покашлям. Тъпча се с чай, мед и прополки, но дали ще има ефект  Rolling Eyes В понеделник съм записала час на Йоан за преглед при педиатърката и се надявам и аз да изтрая до тогава, че да я питам какво да правя. Ако се обадя сега на АГ незнам по телефона дали ще ми даде компетентен отговор  Thinking

# 115
  • София
Момичета помогнете - явно лепнах някакво вирусче и Йоан от вчера е изолиран в майка. Да не си предаваме един на друг болести. Наболяваме гърло от вчера, от снощи се сдобих и с хрема, а днес вече и покашлям. Тъпча се с чай, мед и прополки, но дали ще има ефект  Rolling Eyes В понеделник съм записала час на Йоан за преглед при педиатърката и се надявам и аз да изтрая до тогава, че да я питам какво да правя. Ако се обадя сега на АГ незнам по телефона дали ще ми даде компетентен отговор  Thinking

Да ти припомня за сребърната вода... на капки - в носа, спрей - в гърлото. И по няколко лъжици на ден за да подпомогнеш имунната защита. И почивка, лежане, лежане, почивка. Ограничи приема на храна.  Hug

# 116
  • София
Снощи за пръв път от месец насам съм спала като нормалните хора, а не да се ококоря в 2-3 и да броя комарите до 8... ooooh!
Явно добре сте ми отпуснали нервите! Hug
Благодаря на всите домакини и питам кога пак ще се съберем, че да си отпия - снощи нещо не ми вървеше глътката. Crazy

Е, Рени ми изкара подобаващо акъла, но всичко е добре, коагто завършва добре.
ДаВинчи - следващия път държа да ни покажеш къде точно се забива тръбичка (корпус на хиликал/сламка...), когато това с повдигането на диафрагмата не подейства. Аз всъщност чак сутринта се сетих, че и това беше някакъв краен вариант, но пък нямам идея как точно.

# 117
Айде и аз да благодаря на домакинята -Лилита
И на тебе, Господ здраве да ти дава Simple Smile Че се сети да благодариш за къртовския ми труд вчера Simple Smile Макар че, след второто вино..........домакинството ми рязко отпадна като задължение Simple Smile

# 118
  • София
Айде и аз да благодаря на домакинята -Лилита
И на тебе, Господ здраве да ти дава Simple Smile Че се сети да благодариш за къртовския ми труд вчера Simple Smile Макар че, след второто вино..........домакинството ми рязко отпадна като задължение Simple Smile

Втората БУТИЛКА вино! За малко да изпием всичкото вино докато кацнат другите, добре че не дойде по-рано...  Sunglasses Whistling

Абе, много подаръци сте ми/ни донесли, беее, и все хубави - пак ще ви каня!  Mr. Green Heart Eyes Hug

# 119
  • Русе
Ив - благодаря  Hug и за нея си мислех, но бях я изключила като вариант незнам защо  Rolling Eyes
Чух се с АГ - каза да пия вит.С , да смуча прополките и да пръскам Стеримар в носа - но вместо хапчета реших да си набавя витамина от мед с лимони  Wink
Ако имам излизане някъде след обяд ще взема да си купя и сребърна вода.
хайде отивам да събирам стъкларии  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт