Януарчета 2007

• 25 792
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
Ели, честит рожден ден. Бъди много щастлива, усмихната и здрава.  С извинение за закъснението. bouquet  bouquet  bouquet

# 361
  • София; Дружбето
Аз като карала много бъбречни кризи искам да кажа, че при мен раждането болеше доста по-силно Mr. Green та всичко е до праг на болката. Но определно е ужасно гадно преживяване. Ноеми, надявам се повече да не ти се случва Hug

# 362
  • София
... та всичко е до праг на болката. ....

Пироговският травматолог, с който се пазарих да ми махне гипса, взе да ми обяснява, че без гипс много боли... Ама мнОООООго. Викам, аз съм раждала без упойка, няма ли да го понеса това счупване сега?...  Rolling Eyes Той кат се заобяснява, как все това сме му повтаряли ние, жените, но то мнОООООго боли без гипс... Пък аз не съм се гърчила нещо да кажеш...  Thinking Боли, но па чак тООООООлкова - айде, холан! Добре, че се отървах от гюлето на крака ми!  Mr. Green

# 363
Селма, когато става въпрос за якето сутрин, след няколко мои безуспешни опита да й обясня, че е студено, че вали, че ще настине...просто я оставям да тръгне по блуза.  И тя понеже е инат, тръгва. За 2 минути сме в градината, ръцете й измръзват, носа й се зачервява, но също понеже е инат, няма никога да каже - облечи ми якето.
В началото (това е винаги при смяна на сезоните) виках, обличах насила, тя лежи по земята и се търкаля и крещи - не искааааааам - обаче аз си казвах "не те питам искаш ли, обличай". След това реших, че ще си носи последствията от решенията си да е инат и я оставям, но много, много се дразня, признавам.
Когато стане въпрос за други дрехи (сега не иска да носи блузи с копчета отпред), не иска да носи дънки, само анцузи и клинове, я оставям да си избере сама какво да облече.
Давам й много свобода на избора, но това ми коства и много нерви.

# 364
  • София
Аз давам свобода на избора за дрехи (стига да са подходящи за метеорологичните особености на деня). Но да ги оставя без якета...това няма как да стане. После това, че ще са болни ще се отрази не само на тях, а на мен (работата ми), както и сериозно на семейния бюджет. Така че...съжали боку.  Mr. Green
Имам частта да притежавам две много инатливи хлапета, но ги действам по "тънката линия" вече. До скоро крещях, от което никак не се гордея. Даже много ме е срам.  Embarassed

И във връзка с настъпващия гаден сезон - какво давате превантивно? Имуностимуланти, Омега 3? Клеева тинктура? Или нищо? Аз все още нищо, малкия ядовно пия топло мляко с мед, но как му не иска.  Rolling Eyes Та сега се чудя какво да им купя и да давам.

# 365
Нищо.
А вчера като видях как си водят децата някои родители - с двуметрови сополи и кашлящи - лошо ми стана.
Уж има филтър на влизане от мед. сестра  Tired

# 366
 Момичета,да знаете къде в София мога да се сдобия с ето такава приставка към детска количка?Виждали ли сте нещо подобно някъде?

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 13:50 от Селма

# 367
http://www.kiddyboard.net/kiddy-board-maxi.html виж тук има в кои магазини  ги предлагат не само са София

# 368
http://www.kiddyboard.net/kiddy-board-maxi.html виж тук има в кои магазини  ги предлагат не само са София
  Благодаря много!  Hug

# 369
Ели, честит рожден ден на патерици! Здраве и късмет!
Ноеми, да се оправяш! Много хубави снимки! И на мен ми се приходи в Будапеща!
Селма, да ти кажа, че с такова нещо малко трудно се придвижва човек по разбити улици.  Confused Освен това количката  става доста тежка за бутане. Аз бях взела за Софи  (тогава 14 кг) като се роди Ноеми и в общи линии го ползвах не повече от двайсетина пъти. Зимата пък ако има сняг или киша гумите затъват и не може изобщо да се бута количката. А аз по принцип съм ячка, не е като да нямам сили.
И аз давам свобода за избора на дрехи, стига да са сравнително  подходящи за времето. Да не забравяме все пак, че отглеждаме козирози.  Crazy

# 370
Мопси,мерси за споделеното!Честно казано и аз за това се замислих... Thinking Слизането и качването по бордюрите,обикалянето на канализационните люкове,дупките.....Сигурно по 100 пъти ще трябва да моля Алекс да слезе от количката......А той какъвто е сговорчив.... Crazy

# 371
Добро утро  Hug Къде сте се изпокрили в това неприятно време  Thinking

# 372
  • София
Добро утро  Hug Къде сте се изпокрили в това неприятно време  Thinking

Тичаме боси по асфалта...  Whistling ДеЦки навик, ю ноу.  Mr. Green

# 373
Куцук-куцук.....ще си счупиш и другото краче  Mr. Green

# 374
  • София
Куцук-куцук.....ще си счупиш и другото краче  Mr. Green

Ако го счупя, ТИ ще ми пазаруваш и готвиш, та да ти се рафинира хумора!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт