Януарчета 2007

• 25 335
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Ноеми,как мина посещението при приятелката с бебока? Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 20:46 от Селма

# 541
Селма, скарлатината е един от видовете шарка. Днес в лабораторията казаха, че в последните години е по-рядко срещана и по-трудно се диагностицира от пръв поглед, затова се презастраховат с много изследвания.
Почти не се чеше, по-скоро другите симптоми са притеснителни - червеното гърло, високата Т, евентуалната ангина.
Благодаря ви за подкрепата, ще мине и това  Hug

Не стига това, ми и аз се обзаведох с гъби, та хайде и аз на доктор бях преди малко. Аман  Crazy

# 542
  • София; Дружбето
Ели Hug да минава бързо и да ви се маха от главата. Важното е да я изкара леко

# 543
Днес в лабораторията казаха, че в последните години е по-рядко срещана и по-трудно се диагностицира от пръв поглед,
   Миналата година в градината на Алекс е имало скарлатина. И за градината до нас съм чувала,че имаше скарлатина.....
   Явно в София сме повече уважавани от тази шарка.  Mr. Green

# 544
Здравейте!
Ели, скорошно оздравяване на Евка, много целувки! Милото пате   Confused
Ако някое детенце плаче като ходи на градина да ви споделя нещо, което прочетохме и приложихме с нашия ревльо:)
Като го водя сутрин и му целувам ръчичката, казвам, че това е целувката на мама и когато му стане мъчно да сложи ръчичката на бузката си, така мама ще го целуне! Целувката на мама е много силна и тя не може да се измие като си измие ръчичките със сапун! Искам и аз той да целуне моята ръка, че като ми стане мъчно да си я сложа на бузата Simple Smile Вчера ми каза, че му станало мъчно по едно време и си сложил ръката на бузката, а днес госпожата се чуди защо му целувам ръката ( вече я бях целунала, но преди да влезе в групата пак си поиска). А нашият ревльо си е ревльо, защото не ходеше много на градина. Ходи 4 дни, тъкмо свикне да ходи и на четвъртия ден е с настинка или някой вирус, вкъщи 1 седмица поне и хайде сначале.
Ивонска, върви си нормално ученето, няма нищо интересно за разказване, пълна скука е.

# 545
  • София, Лагера
Здравейте момичета!
Аз тези дни хвърча напред-назад и нямам много време за нета. Пък и са ме хванали бебешките емоции, обикалях за легълца, аксесоари, дрешки  Heart Eyes.

Ноеми,как мина посещението при приятелката с бебока? Simple Smile
Ох, страхотно мина!!!  Heart Eyes Бебенцето е такова мънинко (нормално голямо и все пък мънинко), но ... съвсем завършено човече! ...сякаш Пресиян беше такъв преди 100 години!  Rolling Eyes
Оказа се, че някои неща съм позабравила, но успях да се справя авторитетно! Милата ми приятелка я изписаха 1 ден по-рано  Tired. Майка й трябваше да пристигне от Банско чак на следващия ден, мъжът й пък организирал да черпи сите другари и тя - сама с бебе, което още не познава! Та й дойдох дюшеш  Mr. Green
Еййй, нямам търпение да видя и моето момченце вече!

Ели, дано ви мине лесно скарлатината.  Peace Praynig

# 546
Не знам колко рядко се среща скарлатината, ама в нашата група от юни до сега това е 2-ри случай. Отделно и в съседната група има карантина за скарлатина.
Ив, какво каза доктора за крака?
Ноеми сигурно е много мило и вълнуващо пак да те тресат бебешките емоции Hug

# 547
  Ноеми,много хубаво!Представям си емоциите ти сега!Дано все така в прекрасна и изпълнена със щастливо предвкушение  минава бременността ти!  Heart Eyes

Анджи,все се каня да попитам.Какво стана със застраховката по повод крака на Ники?Изплатиха ли ви нещо?
  Ивонска,твоето краче застраховано ли е?  Simple Smile

# 548
  • София, Лагера
О, Весни, Селма... ако малкото ми е поне наполовина добро и здраво като Пресиян... след 2 години още едно, дай Боже! Страхотно е!

Сега съм решила да си взимам слинг. Искам откакто се роди, все да ми е до тялото!  Heart Eyes В процес съм на търсене на оптималния модел.

Та в тази връзка да ви питам кои от вас са ползвали слинг?

# 549
  Ноеми,ние имаме слинг,но .......Нито Алекс ,нито Юлика го обичаха през първите месеци.
  С Алекс го ползвах в по-напреднали месеци,когато вече можеше да си държи и показва главичката от слинга.
  Юлика все-още му се мръщи.Прекалено й е свита позата.

# 550
Анджи,все се каня да попитам.Какво стана със застраховката по повод крака на Ники?Изплатиха ли ви нещо?

Не подадохме искане, защото сумата за щетата щеше да е равна на сумата, която ще платим за лекарското заключение - ок. 50 лв.
Така е, защото застараховката е за малка сума (от онези, които се правят на децата от целия клас).

Ноеми, не съм ползвала слинг и не мога да препоръчам. Днес видях майка с бебе в слинг, много сладка картинка Simple Smile

# 551
  • София, Лагера
Ами аз също имах слинг, но Писун седеше в него чак като поотрасна:
http://presiyan.snimka.bg/baby/july-2007.158857.3630842.big
Но сега ми се ще да сложа бебо докато е съвсем мъничък. Въпросът е, че искам да избера най-удачния вариант, този с халките май не става, поне според Писун  Mr. Green
...но няма да ви занимавам с такива бебешки работи чак... че току виж съм навила Ива, ДаВинчи и Ним на второ  Crazy Mr. Green

# 552
  • София
Ой мамин Писуняяяяяк!  Heart Eyes Мъничък, мъничъъък!  Hug Иде ми да ги изям тия бебешки кадри!

Шош не помни нищо от преди раждането (момченце, ю ноу!  Mr. Green), снощи докато заспиваше ревна, че не иска да се раждам на друго място, а ТУК!  Shocked След 3 дни!  Shocked Явно до сега е отлежавало в подсъзнанието на малката му главица, снощи се е избистрила концепцията за моето бъдещо прераждане и... му е станало мъчно!  Crazy

ПП. Рентгенът е за утре.  Wink

# 553
Ноеми....никакъв шанс!  Mr. Green

Второ ще има някога, ако се преместим в по-голям апартамент и узреем за това.  Wink

# 554
Майкооооу какво мишелинче е Писуна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ся вместо Ива, да не ме навиеш мен за трето  Joy Joy Joy
Ели, скарлатината минава и заминава за 3-4 дена. Как така е изчезнала, след като в нашата градина има карантина поне по 2 пъти годишно  Thinking И Биш я изкара  Thinking

Цвето ма, със свекърва ли си още, че не пишеш  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт