Януарчета 2007

• 25 328
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
  • София
...
Ся вместо Ива, да не ме навиеш мен за трето  Joy Joy Joy
...

smile3508

# 556
Не търкай много ръце..................нали обеща снаха да ми родиш Grinning

# 557

Ели, скарлатината минава и заминава за 3-4 дена. Как така е изчезнала, след като в нашата градина има карантина поне по 2 пъти годишно  Thinking И Биш я изкара  Thinking

Сту, в на Ева градината пък казаха, че от години не са имали случай на скарлатина и настана голяма паника вчера като им занесох бързото известие.
Чувам обаче, че в Русе на доста места има болни и няколко градини са под карантина.
Знам ли, на мен не ми се види нещо страшно, по-скоро се притесних от реакциите на лекарите и на госпожите в ДГ.

# 558
  • София
Ели, не е страшно разбира се! Peace

# 559
  • София

Трее почакаш другото ми прераждане.  Whistling Уточнете го с Шош.  Mr. Green

# 560
  • София; Дружбето

Трее почакаш другото ми прераждане.  Whistling Уточнете го с Шош.  Mr. Green
Joy
имам си дзвер още, ъхъ. Едното бабе го шернах вчера, другото в петък. После мисля да направя едно сладко отмъщение на бате като замина при мама Mr. Green

# 561
  • София
...но няма да ви занимавам с такива бебешки работи чак... че току виж съм навила Ива, ДаВинчи и Ним на второ  Crazy Mr. Green

нцЪ! Няма шанс. В този живот - вероятно да, но в този момент - никогаш. Аз на вас ви се радвам и ще пия за здравето на децата ви обаче - това го обещавам!  Mr. Green

# 562
Аз пък така бях сигурна, че искам три дечица, а сега тази мисъл ми е направо абсурдна. Crazy
Само се чудя къде да митосвам без деца, ама може след 2-3 години друг акъл да ми дойде. Simple Smile

Ноеми, много ми е странно да те чета на бебешка вълна. Simple Smile

# 563
  • София
....

Ха, трябва да я видиш как отказва вино!  newsm09

# 564
....

Ха, трябва да я видиш как отказва вино!  newsm09

Всеки има своите моменти на лудост  Mr. Green

# 565
  • София/Варна
Ноеми, аз имам опит с различни слингове, но нямам време да пиша пространни обяснения. Ако намериш време да се видим, може да ти разкажа, както и да те свържа с някои производители.

# 566
Ноеми, аз имам опит с различни слингове, но нямам време да пиша пространни обяснения. Ако намериш време да се видим, може да ти разкажа, както и да те свържа с някои производители.

Да не си подпукала старите гаджета Flutter Flutter Flutter

# 567
  • София/Варна
Де тоз късмет, ех! Елицата тества ходенето на 2 крака, в добавка и никнат 2 кътника и не признава никой освен мен  Cry.

# 568
  • София
Де тоз късмет, ех! Елицата тества ходенето на 2 крака, в добавка и никнат 2 кътника и не признава никой освен мен  Cry.

Баща ти да се стяга в кръста, щото някоя от следващите вечери може да му се наложи да гледа 4 деца, а ти да се сетиш за телефоните на 3-ма бивши от онези, които си заслужаваха!  Whistling Mr. Green

# 569
  • София/Варна

Баща ти да се стяга в кръста, щото някоя от следващите вечери може да му се наложи да гледа 4 деца, а ти да се сетиш за телефоните на 3-ма бивши от онези, които си заслужаваха!  Whistling Mr. Green

Уф, те с майка ми не могат се оправи с 2.
Иначе ония де си заслужаваха вече са "бракувани" и безобразно скучни (им́ах "късмета" да срещна някои от тях тия дни).

Общи условия

Активация на акаунт