Януарчета 2007

• 25 327
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
  • София
...
Иначе ония де си заслужаваха вече са "бракувани" и безобразно скучни (им́ах "късмета" да срещна някои от тях тия дни).

Бе, да ти кажа, и аз скоро не съм танцувала на бара на нито едно заведение...  Rolling Eyes

# 571
  • София
Хм...
Абе...понеже У Варна не е като да нямам къде да спя...ако намерите нЕкой, който си заслужава, свирнете Овреме. Whistling
Ама да си заслужава повече от този вкъщи, иначе не мислим да се хАбим.  Mr. Green

# 572
Цвета, да питам и аз - какво става със свекито и мъжо? И да кажа и аз като Манана - питате ли ни нас, дето с тях живеем...... И като те ядоса свекървището, сети се за мен, дето съм ежедневно с него, и знаеш ли как леко ще ти стане на душата.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ели, как е Ева? Има ли подобрение?

Иве, още отсега да кажа - веднага, като минеш при лекаря, да докладваш. Аз не знам дали ви споделих, ама нали баба ми си беше счупила ръката и онзи ден, като й махнаха гипса, се оказа, че ръката е абсолютно гадно наместена и съответно зараснала, в резултат на което сега виси общо-взето като изсъхнала вейка. Предложили са на баба ми ново чупене + операция+ нов престой в гипс, но тя е отказала. Е добре, какво да го правим сега тоя доктор, дето й е наместил ръката, а? #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Нямам търпение Виктория да се събуди и да питам и аз за спомените отпреди раждането!

Лека вечер и целувки на всички!

# 573
Мимозе само да споделя, че когато бях първи клас си счупих ръката и съответно "корифеите" в Окръжна болница я "наместиха", така че после също предлагаха чупене и операция  #Cussing out
В последствие един професор от ВОенна болница даде напътствия всяка вечер да правиме раздвижване на ръката във вода с орехова шума и морска сол (спомням си, че майка ми сгряваше вода, слагаше солидно количество орехова шума и около шепа морска сол). Не си спомням точно колко време го правих, но е факт, че ръката ми си е нормална в момента и без повторно чупене  Rolling Eyes

# 574
  • София
ИзтрЕпах ви!  ooooh! Точно днес ли отворихте дума за кривозарстнали кости, бе!  Shocked

Crossing Arms

# 575
# 576
Имам нет в офиса вече  Party

# 577

Ся да не зарежеш работата  Mr. Green

# 578
няма, няма  Mr. Green

# 579
Ив, айде де, не ти ли снимаха крачето? Доктора разреши ли танци-манци? Hug

# 580
Да вземе да разреши, в събота я чакаме  Grinning

# 581
  • София, Лагера
Ноеми, много ми е странно да те чета на бебешка вълна. Simple Smile
хахахахах! ми нали обикновено за мъже, работа, учене и пиене говоря  Embarassed Twisted Evil Да ти кажа и на мен ми е странно  Joy

Муахаххахаха, сега прочетох и поста на Ива  hahaha
Гледайте ме, момичета, че малко остана!  Whistling

# 582
  • София, Лагера
Ноеми, аз имам опит с различни слингове, но нямам време да пиша пространни обяснения. Ако намериш време да се видим, може да ти разкажа, както и да те свържа с някои производители.
Дес, га ка'еш - твоя съм!  Flutter Мерси!

# 583
Имаме детска стая вече. Как да навия Ники да спи и стои там. Не че не ми е хубаво да е при нас ама май стана време да се разделем с бебешкото легло.

# 584
  • София/Варна
Ноеми, аз имам опит с различни слингове, но нямам време да пиша пространни обяснения. Ако намериш време да се видим, може да ти разкажа, както и да те свържа с някои производители.
Дес, га ка'еш - твоя съм!  Flutter Мерси!
Последната седмица на октомври ще съм в София, да си пооправя малко багажа преди да излетим. Ще ти се обадя тогава.

Общи условия

Активация на акаунт