Весни, откакто сме се преместили в "новата къща" ( както й вика Йоан ), той спи сам в другата стая. До преди това от март спеше между нас двамата - нали му продадохме "бебешкото" легло и после така и ненамерихме време да купим голямо
Та при нас ситуацията е - вечер някой ляга при него, докато заспи и после се местим в другата стая. Спи на нощна лампа, и на отворени врати към нас. Имало е случай през ноща да ревне и го взимам при нас. Събуждането сутрин беше смешно първите няколко дни. ( 1-вата сутрин викаше Ехоооо, на 2-рата реши да поплаче, на 3-тата си беше подготвил една свирка на раклата от вечерта и свири с нея и така )Сега като е на градина трудно му се става и все аз го будя. През ноща обаче го понаглеждам 2-3 пъти. Тази нощ даже го водих и до WC. Това е при нас положението. Незабравя обаче да ни напомни, че има и друго легло в стаята му и може някой да спи там, а не да ходи в другата стая

Минах на прибиране и през рехабилитационен център, където ми налепиха красив десен от обезболяващи и подпомагащи крачето лепенки (някакви корейски
), та утре Варна да разпъва червения килим!

И вие (да не изброявам), които отделихте от времето си, за да ме посетите! 

посветена на мен в професионалната ми проява. 
преди да се обебя и да се посветя на дома и семейството.
Докато се върна да втаса, пък за хващане...
Подредете там бутилка, шоколад, гол мъж....
Ще ми е трудно, но до 3 хващания все се брои, нали?! 
Много винооооо,шоколаааааад и мъъъъъжжжжеееее!Ако ти дойде в повече ще помагаме