Януарчета 2007

• 25 298
  • 723
  •   1
Отговори
# 600

Ще има ли прощапулник?   Mr. Green  Hug
Да замесвам ли, мацкоооо? Да видиме за какво ще се хванеш.....................
...

Меси, меси!  Party Докато се върна да втаса, пък за хващане...  newsm53 Подредете там бутилка, шоколад, гол мъж....  newsm08 Ще ми е трудно, но до 3 хващания все се брои, нали?!  tooth

Селмааа, искаме и подробности!  Crossing Arms Коя е тази книга, де?  Thinking
Ив, а голямото черно дърво, качено нависоко, успя ли да му забършеш прахта  Mr. Green
Мацки аз искам днешния ден да е свършил вече...
Пък утре пийте всички по едно и за здравето на малкия - така и така ще се сбирате  Wink

# 601
  • София
Вчера госпожата в градината обяснила на децата, че ако се тъпчат, ще паднат и ще умрат!  Shocked Питах Симона знае ли какво е да умреш. Тя помисли малко и каза - "Да умреш е да се тъпчеш!"  ooooh! Реших да запазя самообладание, обясних на Симона опасността от задавяне и кашляне, обаче едвам се удържах да не скоча на нокти и да има после "when a tornado meets a volcano", както се пее в една нашумяла песен.

Освен това си вкарах автогол с въпроса помни ли какво е било, преди да се роди. Не помни естествено, но изригна серия от въпроси.  Crossing Arms За момента загуби интерес, като й казах, че е излязла през специално тунелче, което майките имат специално за бебетата.  Crazy  Да видим до кога обаче.

Mr. Green

Ив, честито ти прохождане! Със здраве да си ползваш крака както и където искаш!  Mr. Green Wink

Селма, коя е книгата?  Simple Smile

# 602
  • София/Варна
Ив, бре, какво правиш по нощите у нетя?  Shocked Shocked Shocked
Полетът за Варна е в 6.30 сутринта, та за летището се тръгва по първи петли Simple Smile.

# 603
  • Варна
Полетът за Варна е в 6.30 сутринта, та за летището се тръгва по първи петли Simple Smile.
Значи вече сте във Варна?
Ех, аз съм в барчето на Пикадили парк до 11-11.30ч.
Можеше да пийнем кафе.

# 604
  • София/Варна
Можеше да пийнем кафе.
Аз съм във Варна почти от 2 седмици, а никой не ме покани никъде Wink.
Добре, че е Ивата, че да видя варненки Simple Smile.

# 605
  • Варна
Ами аз всяка сряда и петък (а вече май и в понеделик) съм от 9 до 11-11.30 в това барче (докато Вики е на терапия в Карин дом). Така, че ако ви се пие ранно кафе, ще се радвам да се видим. Евентуално може и малко по-късно, но за кратко, че Вики след това е доста изморен.
Тук има и детски кът, но не съм се заглеждала дали е подходящ за възрастта на нашите хлапета.
(Вики още не съм го водил там, че веднъж заведа ли го, после след всяка терапия ще иска  Grinning).

# 606
ivonska, честито прохождане!

Setakap, колко красиви места и неща има на тези снимки! А пък ти изглеждаш прекрасно!

# 607
Ив, ха честито прохождане  Hug
Вики, в Карин дом специалистите са невероятни! Ние преди две седмици бяхме там на посещение и обмяна на опит. Ех, ако всички работеха като тях...

Току-що излязоха и последните резултати на Евангелина, скарлатината се потвърди. Още 5 дни АБ и карантина.
Клемс, да питам - ходили ли сте след това на контролен преглед при детски кардиолог? Защото нас след 20 дни ни казаха пак контролно всички изследвания, плюс ЕКГ.

# 608
ivonska, честито прохождане!

Setakap, колко красиви места и неща има на тези снимки! А пък ти изглеждаш прекрасно!

Благодаря! Преди малко успях да изровя и кача още снимки... http://setakap.snimka.bg/europe/spain-2010.541496.21044720

Ели, дано Евката се възстанови бързо и без усложнения! Целувам я!!!

# 609
Ели, бързо да й минава на Евка!

# 610
  • София
Ив, ха честито прохождане  Hug
Вики, в Карин дом специалистите са невероятни! Ние преди две седмици бяхме там на посещение и обмяна на опит. Ех, ако всички работеха като тях...

Току-що излязоха и последните резултати на Евангелина, скарлатината се потвърди. Още 5 дни АБ и карантина.
Клемс, да питам - ходили ли сте след това на контролен преглед при детски кардиолог? Защото нас след 20 дни ни казаха пак контролно всички изследвания, плюс ЕКГ.
Ели, не, не сме. Аз я карах на 14 години, тогава ми взеха гърлен секрет след 10-тия ден АБ. И това беше. На децата пък им направиха само кръвна картина след скарлатината. Нямало нужда от гърлен секрет. За кардиолог пък въобще. Предполагам, че ако се кара леко няма нужда. При нас я изкараха толкова леко, че ако не им бях обърнала внимание на двудневния мижав обрив нямаше и да разберем, че са болни. Освен това уж е много заразна, а не успяха да се заразят един-друг (караха я през почти 2 месеца, а заразния период е май десетина дни преди да се появи обрива и 5-6 дни след като се появи). 

# 611
Ели, какъв кардиолог, бе жена??? Биш даже почти без обрив я кара, но нито на контролен са ни викални, нито нищо  Thinking

Селма, изфука се и избегА  Mr. Green Ела да ни кажеш подробности  Hug

# 612
Интересно  Crazy В нашето инфекциозно днес ме подлудиха - на 20 ден кръв, урина, гърлен секрет, кардиолог. След това, в следващите 3 месеца, всеки месец пак изследванията контролно, защото "могат да се появят сърдечни усложнения, пороци на сърцето, проблеми с бъбреците и е хубаво да се хванат от рано".
А Ева е добре иначе. Кара я на крак, жива е, играе си, бърбори, едва я удържам в нас, полудяхме вече  Simple Smile

Светле, прекрасни снимки!!! Тази сутрин видях Елина, време е да свирим сбор  Hug

# 613
  • София
Абе тия що не се...само те вкарват във филми. Я ги пусни по нанадолнището. Peace

# 614
  • София
Можеше да пийнем кафе.

Ubih te! Tochno po tova vreme pazaruvah tam, a Reni samootverjeno gledashe zverchetata!

Sorry, no vi debna ot telefona Wink

Eli,  stiskame paltsi da minava burzo kato e doshlo! Hugs&kisses

Общи условия

Активация на акаунт