Януарчета 2007

• 25 302
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
  • Русе
Имаме детска стая вече. Как да навия Ники да спи и стои там. Не че не ми е хубаво да е при нас ама май стана време да се разделем с бебешкото легло.

Весни, откакто сме се преместили в "новата къща" ( както й вика Йоан ), той спи сам в другата стая. До преди това от март спеше между нас двамата - нали му продадохме "бебешкото" легло и после така и ненамерихме време да купим голямо  Joy Та при нас ситуацията е - вечер някой ляга при него, докато заспи и после се местим в другата стая. Спи на нощна лампа, и на отворени врати към нас. Имало е случай през ноща да ревне и го взимам при нас. Събуждането сутрин беше смешно първите няколко дни. ( 1-вата сутрин викаше Ехоооо, на 2-рата реши да поплаче, на 3-тата си беше подготвил една свирка на раклата от вечерта и свири с нея и така )Сега като е на градина трудно му се става и все аз го будя.  През ноща обаче го понаглеждам 2-3 пъти. Тази нощ даже го водих и до WC. Това е при нас положението. Незабравя обаче да ни напомни, че има и друго легло в стаята му и може някой да спи там, а не да ходи в другата стая  Wink

# 586
  • София
Аз вече се движа без метла! Упс - без стол!  Mr. Green bowuu

Не ме снимаха, но док рече, че ставам за ходене (и не само, бих добавила аз!  Mr. Green). Общо взето не проходих, както си го представях, но се движа!  Crazy Минах на прибиране и през рехабилитационен център, където ми налепиха красив десен от обезболяващи и подпомагащи крачето лепенки (някакви корейски  Flutter), та утре Варна да разпъва червения килим!  Flutter Mr. Green

Много благодаря на всички, които ми помогнаха да премина през този ужасен за мен период; много благодаря на всички вас, които се молихте и допуснахте в мислите си една клета и куца змия!  omm  Hug

За да съм честна с вас, накрая вече трудно се държах, но не и без вашата помощ (!) запазих психическа стабилност (колкото можах  Mr. Green)!   bouquet И вие (да не изброявам), които отделихте от времето си, за да ме посетите! Heart Eyes

Аре, млъквам, че стана като реч след награждаване с Оскар!  Mr. Green

# 587
Ми да ти го връчим  Grinning

За събота сме 7 броя майки с почти толкова деца. Запазила съм маса за 10. Русенки да яхнат автобуса и да дойдат!

на 3-тата си беше подготвил една свирка на раклата от вечерта и свири с нея и така )

Joy представих си го, особено как вие се събуждате  Laughing

# 588
  • София
Светлеее, сега да донесеш снимките във Варна пък, не надничай от клона безмълвно!  Crossing Arms

# 589
   Да ви се похваля.
   Вчера видя свят една книга,в която има цяла страница   Stuck Out Tongue Winking Eye посветена на мен в професионалната ми проява.  bowuu Има и снимка.  Sunglasses
   Приятно е да получа такова напомняне за това,каква съм била   Blush преди да се обебя и да се посветя на дома и семейството.

Ивонска, честито прохождане!    bouquet
   Ще има ли прощапулник?   Mr. Green  Hug

# 590

Да замесвам ли, мацкоооо? Да видиме за какво ще се хванеш.....................
Айде да нямаш повече подобни произшествия

# 591
  • София

Да замесвам ли, мацкоооо? Да видиме за какво ще се хванеш.....................
...

Меси, меси!  Party Докато се върна да втаса, пък за хващане...  newsm53 Подредете там бутилка, шоколад, гол мъж....  newsm08 Ще ми е трудно, но до 3 хващания все се брои, нали?!  tooth

Селмааа, искаме и подробности!  Crossing Arms Коя е тази книга, де?  Thinking

# 592
  • Willebroek, Belgium
Иве, честито прохождане  Hug Хайде сега се мятай на самолета и ми идвай на гости  Mr. Green

# 593
  • София
Иве, честито прохождане  Hug Хайде сега се мятай на самолета и ми идвай на гости  Mr. Green

Ти не ме кани много, че аз съм уважителна - ще взема да уважа и твоята покана!  Mr. Green

# 594
  • Willebroek, Belgium

Ти не ме кани много, че аз съм уважителна - ще взема да уважа и твоята покана!  Mr. Green

Ми няма лошо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
То сега няма много място в нас, ама след време като забогатея и си купя по голяма къща, заповядай  Joy
Ще те поканя в градината си на пържолки и винце Wink

# 595
  • София; Дружбето
Ай, честит Иве. Да те носи крачето на далечни екзотични места, пък да ни поканиш и ние да дойдем Mr. Green Ако ще го поливаме свиркайте овреме, ше дода Blush Е, до Варна няма да стигна, но по Софето ще се пусна

# 596
Ей,нямате прочитане бреййй! Laughing
Ив,честито прохождане!И повече без такива травми! NaughtyМного винооооо,шоколаааааад и мъъъъъжжжжеееее!Ако ти дойде в повече ще помагаме WinkНали за това са приятелките Whistling
Селмааа,това е чудесно!  bouquetКоя е книгата?

# 597
До Варна няма да стигна, ама тук http://setakap.snimka.bg/europe/spain-2010.541496
качих част от снимките  Mr. Green Ако на някой му се гледа, да заповяда! Лека нощ, че моята дъщеря, като никога ме врънка за сън...

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 22:02 от Setakap

# 598
  • София
 smile3507

Няма да имам нет до понеделник, така че: децата да са здрави, татковците да слушкат, а майките да не забравят, че виното е напиката на боговете (за вечна младост)!  Mr. Green 

# 599
  • София, Лагера
Ив, бре, какво правиш по нощите у нетя?  Shocked Shocked Shocked Честито ти прохождане!  Hug

Ха добрутро. Аз лоча кафенце и се готвя за дългия ден. Тази нощ не спах много, но то от хубаво - четох  Laughing Ми купих си много яки книжки и уж за малко, пък то откарах до 3... после ще пиша, отивам да правя закуска на Бухтенцето.
Хубав ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт