Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА№4

• 50 779
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
продължавам да съм с вас..не вярвам,че ще има кой знае какъв резултат пред мц,но дано кантара е на др.мнение..
аз не понасям ансол,та 1-я ден взех рициново масло,продължава още да действа..ужасен ужас! ooooh!
слънчев и диетичен ден ви желая! Hug

# 61
Тази сутрин кантара не отчете нито грам надолу. Много демотивиращо... От вчера е -1 кг, ама като се наям, ще се върне.  Mr. Green Уфффффф, ще изкарам и днес, пък каквото стане, другия месец повече.
Колкото по-рядко се качваш на кантара-толкова по-добре. ПО време на детокс се теглим първия ден сутринта и после чак след деня на захранването.Нормално е теглото да варира в зависимост от това колко течности си изпила,колко често си ходила до WC-то ,какви плодове си яла...Освен това психологическия момент ,както при теб,не е за пренебрегване.Сигурна съм,че днес цял ден ще ти е тъпо,демотивирано и много по-лесно би се изкушила. Знам,че любопитството ни гризе всеки ден,но трябва да се издържи.
През останалото време е добре тегленето да става един път в седмицата,на празен стомах и желателно на един и същи кантар.
ВАЖНО! Не забравяйте да мерите обиколки! Понякога е възможно в теглото да няма разлика,но в см да има.Меренето на обиколките е най-сигурния ориентир,само в дните преди МЦ може да ви подведе,защото тогава се задържа вода.

# 62
продължавам да съм с вас..не вярвам,че ще има кой знае какъв резултат пред мц,но дано кантара е на др.мнение..
аз не понасям ансол,та 1-я ден взех рициново масло,продължава още да действа..ужасен ужас! ooooh!
слънчев и диетичен ден ви желая! Hug
Защо реши да замениш солта с рициново масло? Това са съвсем различни неща и имат съвсем разлиен ефект? Без сол все едно правиш 1/3 детокс.

# 63
добро утро девойки, как сте? Държите ли се? Аз честно казано изобщо не съм гладна и не изпитвам никакъв глад, но ще послушам съвета на buba_lina и днес на обяд ще си хапна една ябълка, а за вечеря 1 круша. За утре за захранване ще си свара 3 картофа и ще си ги направя със зехтин и преден лук  Peace

# 64
  • Варна
Втори ден - успешен  Party

Обаче! Ако знаете какви сънища имах цяла нощ  Crazy Какво ли не хапвах, ужас направо  ooooh! ooooh! ooooh! А сутринта бях с една гузна съвест, че съм си прецакала детокса  Crazy Голям кошмар  Mr. Green Хайде не остана! Днес съм пак на диня  Flutter

# 65
  • Варна Моретооо...
Здравейте и от мен, Втори ден успешен newsm10
Рано, рано изпих онова гадното дето ни мъчи всички, но пък е успокоително че е за последно този месец  Grinning А тези които не пият ан-сол те просто си правят три разтоварващи дни. NaughtyНо дали това е детоксикация??? Нека се върнат на страница първа на всички теми и внимателно прочетат!!! Буболинка се е постарала да достави достатъчно изчерпателна информация.Ама кой да четееее? А и Детоксмама е истински доаен в детоксикацията и съветите й не са за пренебрегване.
Аз искам да попитам. В предната тема Викито   беше дала линк за различни режими на пречистване. По специално ме интерисува този с хряна.Та въпросът ми е какви храни и напитки са позволени в периода на слузопочистването?
Ясно е че млечни храни не трябва да се приемат. А как става въвеждането им след това? Ако някой е компетентен или располага с инфирмация и желае да я сподели,моля.   Praynig Hug
На всички вас смели момичета желая успешен ден. Утре ще се захранваме  eat  ама внимааателно!!!

# 66
Здравейте и от мен, този месец също съм с вас, но имам и първокласник и нямам много време да пиша. Този път ми е малко трудно, изпитвам по силен глад и ми е доста студено, но ще издържа. Съгласна съм с DETOXMAMA че не необходимо да се теглим всеки ден, аз се претеглих в деня преди детокса и сега ще се претегля утре вечер. Искам да попитам по опитните дали ще има ефект ако другият месец направя детокса по рано, а не в определените дни, понеже на 23.10 синът ми има рожден ден, а на 24.10. мъжът ми има рожден ден и няма да мога да изкарам на плодове, а не искам и да пропускам месеца, затова ви моля за съвет. Чао за сега и успешен последен детокс ден  newsm10.

# 67
  • София
Здравейте, днес станах рано, изпих си солта и пак си легнах. На мен пък не ми е гадна тази сол, но днес ми действа малко повече. Имам доста излизания извън офиса и ме е много страх.

Не се качвам на кантара постоянно, за мен по важното е да се прочистя, а не да отслабна /не че нямам нужда/.
Много съм заинтересована за прочистването с ХРЯН. В един магазин попитах за него и ми казаха, че късна есен го зареждат.

# 68
  • Габрово
Здравейте и от мен! И аз удържах до сега! Чак не вярвам сама на себе си. Първият ден ми беше трудно и ме заболя глава, втория ден беше лесно - само вечерта ми стана студено... Аз даже малко мазохист бях вчера - цял ден готвих на домочадието и само мирисах, без да ям Simple Smile Днес вече нищо не ми липсва, не ми се яде, обаче голям зор ми е с пиенето на вода. Едва изпивам 2 литра на ден, ама се насилвам де... Да видим обаче какви ще ги свърша след като свършат дните със строг режим...

# 69
  • под дъгата
Ох,на работа съм и влезнах да ви видя,ама няма да мога да чета.Днес ансола при мен хич не действа  33uu А съм изпила 1,5 л вода(вкл. и димяща).Току що хапнах диня...да видим няма ли да се прояви ансола Mr. Green
Мурка,вчера не пих  вода-така бях решила-само чай.Така с чай се научих да пия вода преди време,че бях за бой... само 2 чаши на ден Embarassed
Успешен ден!Не се предавайте-не остана!Че като станем едни манекенки... Laughing

# 70
buba_lina , и при мен вчера подейства чак на обяд, след като ядох диня... Така че очаквай включване  Party

# 71
Колкото по-рядко се качваш на кантара-толкова по-добре. ПО време на детокс се теглим първия ден сутринта и после чак след деня на захранването.Нормално е теглото да варира в зависимост от това колко течности си изпила,колко често си ходила до WC-то ,какви плодове си яла...Освен това психологическия момент ,както при теб,не е за пренебрегване.Сигурна съм,че днес цял ден ще ти е тъпо,демотивирано и много по-лесно би се изкушила. Знам,че любопитството ни гризе всеки ден,но трябва да се издържи.
През останалото време е добре тегленето да става един път в седмицата,на празен стомах и желателно на един и същи кантар.
ВАЖНО! Не забравяйте да мерите обиколки! Понякога е възможно в теглото да няма разлика,но в см да има.Меренето на обиколките е най-сигурния ориентир,само в дните преди МЦ може да ви подведе,защото тогава се задържа вода.
Ами при мен е навик, аз се меря всяка сутрин, веднага след ставане от сън, със или без детокс.  Laughing Така по-лесно /уж/ контролирам нещата и виждам веднага, като почна да се освинвам. Иначе ми е 5-ти пореден детокс, комбинирам с лунна диета. Първите килца отлетяха бързо-бързо и лесно, останаха само 2, дето не мърдат. И този месец няма да шавнат явно. Но пък се чувствам добре след малко гладуване, затова продължавам.

# 72
И аз съм с вас.Трети успешен ден,четвърти детокс.
Нямам кантар,не се тегля,но определено си умирам от кеф като облека някоя дрешка от миналата есен и тя ми е широчка:)

Успех на всички!

# 73
Дръжте се момичета, не остана много. И на мен ми е много студено и сега съм се увила с едно дебело яке, но пак ме втриса  Confused

# 74
  • Варна
До сега бях добре, но започна ме мъчи едно ужасно главоболие  ooooh! и то на финалната права... Иска ми се да не пия хапове, но май няма да ми се размине  Confused

Общи условия

Активация на акаунт