Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА№4

• 50 815
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
  • под дъгата
ДОКТОРЕ! ЕЙЙЙ,АМА КАК МЕ ЗАРАДВА ПОСТА ТИ! newsm44
ЕЙ СЕГА СЕ РАЗМАЗВАМ ОТ КЕФ,ЧЕ ВЪПРЕКИ НАТОВАРЕНИЯ ГРАФИК СЕ РЕГИСТРИРА ТУК И НИ ПОДКРЕПИ ЛИЧНО!
БЛАГОДАРЯ, ЧЕ НИ ПОМАГАШ И ПОДКРЕПЯШ! СТРАХОТЕН СИ!  bouquet

# 631
ЗА ДОК  newsm51 С ГОЛЕМИ БЛАГОДАРНОСТИ!!!

# 632
Да се отчета че първия ден мина неусетно,имам само леко  главоболие.Въпросче има ли други на които не им действа солта на първия ден или аз нещо съм сбъркана.Засега не ми е втръснал нито белтъка нито грейпфрута.И още едно въпросче ако пропусна кръглия час с 15 мин примерно после пак на кръгъл ли да ям или да измествам с 15 мин,дано разбрахте  Flutter .Да Ви мине леко и нощта и да осъмнем бодри и с нови сили за новия ден.Лека от мен.

# 633
  • TX
 newsm68 exoooooooooooooo tuk

# 634
  • Пловдив
  bouquet за д-р Михайлов и много благодарности!

# 635
И аз днес без  smile3550 .... newsm78 ... Само при първия детокс първия ден беше така, после винаги ми е действало още преди обяд, а този ми е 7 или 8... цял ден ми къркат червата и имам газове... на какво ли се дължи това...  Thinking

# 636
  • София
Голяма изненада ни спретна  Hug  bouquet

# 637
Здравейте! Аз съм от новите попълнения. Чета и се образовам по темата вече цял месец и сега ми е прощъпулника. Много ви се кефя  Hug! Дано и аз успея да устискам фронта, че след второто дете съвсем съм се занемарила ( 30 килца имам да свалям). В момента имам чувство, че ако някой ме боцне ще пръсне фреш. Стискам палци да се справя и следващите два дни! Успех на всички!

# 638
Здравейте от мен ! Simple Smile

Запалих се покрай това, което прочетох за детоксикацията във форума и реших да пробвам и аз. Още повече че обичам цитросови плодове  Wink Имах един опит с варианта грейпфрути и белтъци, но резултат при мен нямаше от към сваляме на килограми.Сега съм решила да мина на варианта с фрешове. Интересното е , че предния път след англ.сол имаше ефект, а днес - 0. Което ме притеснявя, тъй като според мен не е нормално newsm78
Днес се позачетох повече относно това, което д-р Михайлов препоръчва срещу целулит.. и искам да питам тези, които отдавна правят детоксите, дали имат ефект и горе-долу след колко време например се повлиява целулита с пиенето на чайчета или кое е средството, което има най-голям ефект . Благодаря предварително за отговорите  Wink

# 639
Здравейте, момичета.  Може ли и аз да се запиша във вашата темичка. Още от  миналия месец съм се заканила сега да правя детокс, но ... така и изпуснах времето. И както гледам няма да мога и утре да се включа. Та се питам- Мога ли само един ден да детоксикирам, на 21-ви? Ще има ли ефект някакъв или да чакам следващия месец? Благодаря ви предварително и успех на всички в начинанието  Peace

# 640
Здравейте, момичета.  Може ли и аз да се запиша във вашата темичка. Още от  миналия месец съм се заканила сега да правя детокс, но ... така и изпуснах времето. И както гледам няма да мога и утре да се включа. Та се питам- Мога ли само един ден да детоксикирам, на 21-ви? Ще има ли ефект някакъв или да чакам следващия месец? Благодаря ви предварително и успех на всички в начинанието  Peace
Ще има, разбира се, действай смело!  Peace

# 641
  • София
здравейте момичета и аз съм вече от вашата компания и да ви питам кафето може ли да се пие с захар  newsm78.

# 642
май само аз работя още Simple Smile мноооого дълъг ден ,но пък глад не изпитвам Sunglasses след 20.00ч пък като спрях и грейпфрутите ми  е още по-хубаво Wink
лека вечер и лека нощ! Simple Smile

# 643
Здравейте, мисля и аз да се включа.
Петък го пропуснах.

# 644
  • под дъгата
Флайбъл, започни от събота Wink
Натуся , кафето без захар мацко,но мед може Grinning
divogan , главоболието придружено със студ понякога е в резултат от чистенето на организма т.е. нормално е.На 1 стр. има съвети на Док. при дискомфорт.Щом изместиш кръглия час с 15 мин после след 1 час пак според изместеното(така мисля поне)
А относно англ.сол не се притеснявайте-ако сте изчели поне тази тема или част от нея ще видите,че при доста от нас е така понякога.Това да не ви обезокуражава и да я пропуснете утре Naughty Не си го и помисляйте!Без ансола детокса е само 1/3 детокс.
Цитат
Тъй като не се просмуква през червата, а си остава там, тя поддържа високо осмотично налягане (концентрация на соли) в червата и по простите правила на физиката (или химията), за да се изравни осмотичното наляваге (концентрацията на соли) от двете страни, изтегля течности към червата, докато се постигне равновесие. По този начин действа разхлабващо, а също и очистително, вкл. помага да пречистим организма, като изхвърлим заедно с водата и много токсини. Разбира се, важно условие е да се поемат достатъчно количество течности. затова по време на детоксикациите докторът препоръчва да се поемат поне 3-4 литра течност.
Допълнителен ефект от английската сол е внасяне на магнезиеви йони (тъй като тя е магнезиев сулфат всъщност), вместо пиенето на таблетки с магнезий, при случаите на недостиг на магнезий в организма. Това са редица случаи на сърдечни заболявания, при бременни жени, когато има опасност от повишени контракции на матката преди термина (т.е. за предпазване от преждевременно раждане), с цел укрепване на имунната система, при депресивни състояния или просто констатирани лабораторно ниски магнезиеви нива.

Общи условия

Активация на акаунт