Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА№4

• 50 794
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
А аз... при всичкото ми старание, при всичката ми стриктност... съм минус само 1,9кг, като 0,600 са само след оризовия ден.. и остава за 3дни - 1,3кг smile3518 Незнам какво става... newsm78 Нали ми виждате лентичката, почти от година няма промяна, стоя си на тия кила, ту падна с 2, ту ги кача, няма мърдание... Та никаква отличничка не съм!
Но ще продължавам, поне наистина след детокс ми е леко леко  smile3535
Знам и че движението ми е малко, ще се постарая да го увелича newsm39
И оризово-плодов всяка седмица, и всичките там чайчета и таблетки... и поживем увидем... както се казва
Радвам се за всички "олекнали" детокс-мацки  newsm51

# 91
Момичета теглих се преди обяд и съм -2,4 кг. newsm44, ако си върна един и задържа килограм и нещо ще съм много доволна. На обяд хапнах два сварени картофа с шарена сол и малко олио и оцет и въпреки всичко няколко парченца домат, довечера мисля да съм на салатка от зеле.

# 92
  • Варна
Аз изядох 4 картофа на салата с малко зехтин.
Мислех да са 2,ама не устисках Embarassed  Направо ми се приспа Simple Smile

Довечера мисля и аз за зелева салатка Peace

# 93
  • Габрово
И аз да се отчета -2.3кг. Снощи малко съгреших с една бира  Embarassed, но нямаше начин! Изкусителите ми много настоятелни!!! Днес съм на един чай, една ябълка, малко сварени картофи и вода. Довечера обаче съм си решила - ще се яде карфиол!!!

Пък ако устискам до следващото пълнолуние без да ги кача обратно КГ-те, ще го призная този детокс!!! Иначе се чувствам отлично! И това е най-важното мисля!
Хайде до следващия път!

# 94
Аз тази вечер изядох една голяма чиния зелева салата и преди това след обяд една ябълка и две малки праскови, но сега ми стана доста тежко и коремът ми се изду от зелето. Много е важно да се захраним правилно, че иначе всичко свалено се връща ужасно бързо.

# 95
С малко закъснение запис в темата.
този път направих по кратък детокс - само два дена , но се чувствам  по-добре и не съм свалила толкова килограми както предните пъти. Днес вечерта ще се захранвам с овесени ядки и елда.
Браво на всички справили се с детокса и този път
  bouquet

# 96
И аз да се отчета с успешно захранване. На обяд малко карфиол и зелева салата с моркови, а за вечеря картофена салата. Утре ще видим какъв ще ми е минусът, дано да е голям Praynig. Браво на всички издържали! Hug

# 97
И аз да споделя-шести детокс,2кг.надолу,общо 9 от началото GrinningОбаче този път бях зверски  Mr. Green гладна,просто едвам издържах ShockedБях на диня,вода и чай,но в корема ми свиреше филхармония LaughingНо всичко мина добре и следващият месец-живот и здраве-пак съм с вас!  bouquet
Поздравления за всички издържали успешно  bouquet
И другият месец още повече свалени килограми Simple Smile

# 98
  • под дъгата
Зори- Hug не бях прочела поста ти,но изядох само 2 сварени картофа в ранния следобед--и домата беше приготвен,ама не ми се ядеше.Вечерях салата от домати с малко сирене.Да видим кантарчето дали ще ни е приятел утре Simple Smile

# 99
  • под дъгата
Хеййй,къде сте?Много сте мълчаливи днес?Да не сте прегрешили със захранването,че да ви е срам да напишете 2 реда Mr. Green
Аз 1 кг си върнах,остават 2 свалени,които ще се опитам да задържа с разумно хранене,да видим ще се получи ли...А по повод съчетаването на храните ви предлагам да хвърлите око на една весела табличка http://media.snimka.bg/1883/010022031-big.jpg
За разделното хранене е,никого не ангажирам с нея-ей така да споделя Hug

# 100
  • TX
Бубе, той и доктора горещо препоръчва разделното хранене като правилен начин на хранене, така че можеш да ангажираш  Mr. Green Ако се вгледате в рецептите които е давал в другия форум, та те са си тъкмо правилните комбинации Wink
Няма да дам отчет колко съм смъкнала, защото за пореден път ме изненада МЦ и теглото е нереално, ама пак е надолу Simple Smile

# 101
  • под дъгата
Така е Murka,ама трудно ми е да се храня разделно-опитвам се де,не че винаги се получава....Май повече съм в проблемната комбинация Embarassed

# 102
И аз да споделя-шести детокс,2кг.надолу,общо 9 от началото GrinningОбаче този път бях зверски  Mr. Green гладна,просто едвам издържах ShockedБях на диня,вода и чай,но в корема ми свиреше филхармония LaughingНо всичко мина добре и следващият месец-живот и здраве-пак съм с вас!  bouquet

Румката при мен този ефект се получи на втория детокс, бях адски гладна макар че на глад съм държлива, беше ми много студено особенно на крайниците и английската сол никак не ми действаше едва в деня на захранването от 2 лъжици овесени ядки ме изкара половин ден в тоалета.  Идеята ми е, че когато нямаш много килограми за губене и организма няма откъде така да се каже как да се подхранва, това чистене от токсини едновременно с глада му идва в повече и те мъчи хем слабост хем глад. Аз така втория детокс на третия ден едвам си стоях на краката, беше ми едно въздушно и без сили, кафето направо ме рахлопваше, вместо да ми действа ободрително. Затова този път го направих само два дена плюс ден захранване - мина доста по комфортно.

# 103
Аз съм -3 кг. Доволна съм, в предположение, че не съм пила много вода, нито чай и до WC не съм ходила почти. Сега трябва само да си ги задържа. Grinning Hug

# 104
Тук съм си и аз...ама нямах нет... smile3515 върнала съм си 0,400...засега....и аз гледам разделно да ям...ама понякога не се получава...

Общи условия

Активация на акаунт