Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА№4

• 50 798
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Реге,в твоята теория има логика Simple SmileНо аз глада по-скоро го отдавам на понижението на температурите-при по-ниски температури организмът изисква повече калории newsm78
А за килограмите има какво още да се желае Simple Smile

# 106
  • Варна
Аз върнах 700г., но се поизложих леко в захранването да си призная Embarassed Следващият път ще бъда по-стриктна Simple Smile

Пожелавам на всички ни, да задържим кг Hug

# 107
Ехооооооооооооооооо,хора!Къде стеееееее newsm78
В нашата тема е голямо мъртвило Sad
Да не сте се усамотили някъде с някоя вкусотийка Grinning
Аз искам да споделя,че от миналия детокс пия чай от корен на глухарче и може и да си внушавам,обаче обемът на тялото ми доста намаля newsm78И в комбинация с двете свалени кила,този детокс,ефектът е забележим Joy
Моля,споделете и вашият опит с подобни средства!  bouquet

# 108
Реге,в твоята теория има логика Simple SmileНо аз глада по-скоро го отдавам на понижението на температурите-при по-ниски температури организмът изисква повече калории newsm78
А за килограмите има какво още да се желае Simple Smile

Румката, аз лично те уверявам че като са по малко килцата доста по бързо огладняваш и доста по вял, слаб и безсилен се чувстваш по време на детокса.Трите детокса които правих бях на : 68 първият, на 64 вторият и на 62 третият. Третият както писах го съкратих и затова на него бях толкова бодра колкото и на пърия. С втория детокс паднах на 60 килограма след 3те дена детокс с последващото захранване и бях съвсем ни жива- ни умряла. Като забележка ще спомена че не съм била 60 килогарама от ученическите си години ( а съм висока) и не се чувствах комфортно. А за това колко огладняваш като е студено времето по време на детокс ще науча тепърва. Надявам се да се справя и този дискомфорт - и не само аз - всички ние.

След детокс не прилагам никакви хитрни за задържане на свалените килограми но тъй като винаги съм се хранила умерено явно успявам да ги задържа а в комбинация със стреса и да сваля още някой друг килограм.

# 109
  • Пловдив
Аз пак свалих 3 кг, ноо задържането им никак не върви ... Запасявам се с тлъстинки за зимата Laughing

# 110
  • под дъгата
Аз пак свалих 3 кг, ноо задържането им никак не върви ... Запасявам се с тлъстинки за зимата Laughing
Аз за сега задържам 2 кг,макар,че МЦ ме подхвана веднага след детокса и не можах да се нарадвам да състоянието си на безтегловност,но...и кг не се качват.а какво става с теб?Как се храниш?Пиеш ли вода и чай?и изобщо кажи какво правиш,за да помагаме Hug

# 111
Не мога и аз да не се похваля - почнах да си връщам килата след детокса, за два дни почти се върнаха, но следващите дни почнаха да падат /не без положени усилия от моя страна де/ и сега съм си колкото след детокса, за което много се радвам... Усилия в смисъл спазване на препоръките на доктора за отслабване след детокс, още не съм включила спорт, но и това ще стане, сега се подготвям психически  hahaha
Утре ще има ли плодово-оризови мацки?
Аз - твърдо съм решена smile3516

# 112
  • под дъгата
Ще има Ql4e_ZLAto, ще има.Този път ще включа и ориз,че до сега само плодове хрупах.Смятам да го направя по идея на съфорумка от другия форум.Ето за какво иде реч:
"...Използвам кафяв ориз(неполиран)-по-вкусен и полезен е. Сварявам го по предписания от Др Михайлов начин, но доста по рано от момента, в който ще го консумирам, за да може да се охлади добре. При оттеглянето му от огъня прибавям настърган морков и копър. Охлаждам допълнително(в хладилник) и при консумация прибавям лимонов сок, а още по-вкусно ми е с домашен ябълков оцет. По този начин вкуса напомня (макар и бегло) на супа от зелен боб или бакла(, която правеше баба ми:)...."

# 113
момичета ако го съчетаете с детоксикиращата вана,ефекта ще е още по голям.тази услуга се предлага в салоните за красота.аз лично се чувствам изпълнена с енергия и тонос.

# 114
Момичета, кога е следващият детокс?

# 115
  • под дъгата
21,22 и 23 октомври

# 116
21,22 и 23 октомври

Peace  bouquet Hug

# 117
След този детокс, няколко дни стомахът ми беше много зле - подуване, газове, болки. Имах чувство, че имам недостиг на храносмилателни ензими. Случвало ли ви се това? Може би захранването ми не е било както трябва, въпреки че не съм се отпускала особено в този ден.

# 118
Здравейте мацки, аз задържам 1 кг. от свалените 2,4, но на повече не съм се и надявала. За съжаление този месец на 23 и 24 имам рожденици в къщи и не едва ли ще издържа на плодове и затова мисля да направя детокса няколко дни по рано, мислите ли че ще има ефект?

# 119
Здравейте и от мен! Задържах 1 кг от свалените 2 кг.

За съжаление този месец на 23 и 24 имам рожденици в къщи и не едва ли ще издържа на плодове и затова мисля да направя детокса няколко дни по рано, мислите ли че ще има ефект?
И аз съм така с рожденик на 23  Sad 
Ще има според мен ефект по-ранния детокс. И по-добре по-рано отколкото без детокс Simple Smile
Аз още не съм решила дали да го изместя или да се опитам да се уважа рожденика с плодове и сокове  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт