Блокират партиди Вигантол в аптечната мрежа

• 51 592
  • 452
  •   1
Отговори
# 375
  • София
друг път...ама този път... зимата тази година всъщност е доста слънчева, така че няма проблем.

# 376
Между другото днес мъжа ми ходи до Румъния и от там купи Вигантол за нас и за други наши познати. Шишенцата не са с капкомер а с дозатор. Партидата не фигурира във списъка със спрените партиди.

# 377
По варненските аптеки вече има Деавит. Мъжът ми е купил днес от Санита.

# 378
разликата м/у деавит и вигантол е не само, че в деавита има и вит. А.
Витамин Д във Деавита е в друга форма - D2,  която е 4 пъти по-слабо усвоима от колкото D3 - както е във Вигантола. Тоест ефекта от Деавита е нищожен, а не може да се увеличава дозата заради риска от предозиране на вит. А.
Аз имам Деавит, но предпочетох да не го давам, за да не я тъпча излишно с химия. Дефакто досега нищо не съм давала. Сега чак почвам с Вигантол

# 379
  • София
Между другото днес мъжа ми ходи до Румъния и от там купи Вигантол за нас и за други наши познати. Шишенцата не са с капкомер а с дозатор. Партидата не фигурира във списъка със спрените партиди.

аз също имам от Румъния по колко капки давате вие?

# 380

по 1-2 капки се дава. Аз понеже не съм давала досега ще давам по 2 Simple Smile

# 381
  • София
и аз давам по 1

# 382

За количеството капки зависи от детето,по-добре попитай педиятъра.Обикновенно казват по 1-2 капки.

# 383
днес новата ни педиатърка - изглежда доста по-читава от предишната - каза, че в.Д се дава до 10 м.,най-късно до година във връзка с утрояването на килограмите тогава. След това се спира!!!

# 384
Доколкото знам от днес трябва да има зареждане на Вигантол в аптеките Peace

# 385
Доколкото знам от днес трябва да има зареждане на Вигантол в аптеките Peace

Ама май не и мен познат аптеккар ме заблуди,първо ми каза,че има вигантол поръчах си две,а днес ми зънна и каза,че аз не съм разбрала било Деавид #2gunfire

# 386
майка ми гледала по тв - казали, че вигантол чак към края на март се очаква да има.

# 387
Току що си купих Вигантол нови партиди!Излъгах-румънски е.

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 19:55 от Zolka

# 388
Току що си купих Вигантол нови партиди!
От къде?

# 389
Току що си купих Вигантол нови партиди!
От къде?
От къде това..............моля сподели.
Редактирам се................авторката е писала ,че май от Румъния.В БГ май още няма Rolling Eyes
Някой намерил ли е по нашите аптеки newsm78

Общи условия

Активация на акаунт