True Blood- Свърши сезона,време е за купона- 34 тема

• 16 807
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
  • КиТ
Здраствайте  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Франсе, по-сериозен е Being human. Дневниците на вампира, шма прощаваш Плами, ама са чисто тийн. Портите е малко по-зрял от Дневниците, там не са само вампири, всякакви има, а в Хейвън пък въобще няма вампири, само хора със свръхестествени способнаости, най-разнообразни. Тука има теми за всички тези, разгледай, ако искаш, да си избереш.  Grinning

Е да не е много от сериозните Mr. Green ,аз изброих всички с вампове дето се сещам Mr. Green Peace

# 706
Наш Райънчо е звездата на деня на ИМДБ:

http://www.imdb.com/features/anniversary/2010/

изкара прическа иначе Heart Eyes

# 707
хммм аз гледам Днесвниците, но след TB ... са ми наистина доста тийн!! Simple Smile Пък и като няма какво друго да се гледа.... Simple Smile
Ще пробвам това Being human, дето казвате. Дексът не ми е по вкуса, а това Хейвън , не знам или някой некадърник му е писал описанието или и той не ми е по вкуса Simple Smile
Мерси все пак за насоките!!! Wink

# 708
  • София
хммм аз гледам Днесвниците, но след TB ... са ми наистина доста тийн!! Simple Smile Пък и като няма какво друго да се гледа.... Simple Smile
Ще пробвам това Being human, дето казвате. Дексът не ми е по вкуса, а това Хейвън , не знам или някой некадърник му е писал описанието или и той не ми е по вкуса Simple Smile

Хейвън си е доста интересен за нас, който пишем тук, но всеки си има вкус! Интересното е, как не си падаш по Декстър след като и там има толкова кръв колкото в ТВ

# 709
  • КиТ

А що мен точно описанието ме привлече към сериала,а и сега изгледах финала оле майка Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Crazy,добър е Wink Peace

# 710
Забравих да питам...Кате още ли гледаш менталистът?
Ир видях, че си фенка на Декстър и аз го гледам  Blushаз май много сериали имам в списъка  hahaha

И аз съм хвърлила око на Декстър,ама да видим кога ще го почвам Laughing

ама ти отначало ли? аз миналата зима изгледах всичко с Декс и сега само си почвам новия сезон ама за 2 епизод няма субтитри..пфууу

Аха,отначало.  Peace Никога не съм го гледала,но за сметка на това съм в групата му във vbox-а  Mr. Green

П.С Утре сутринта няма да ме има за известно време.Ако изпишете темата,някой да пусне нова  Whistling

# 711
Дубрютро!

Набързо да разкажа съня си и вазирам да се трудя  Laughing
Значи седим си банда гугутки в една кръчма /повтарям - кръчма, не сладкарница/ и аз лафосвам. Разправям колко ще е яко ако сега през вратата влезнат всичите ни мъже /свръхнатуралните, не натуралните/. И аз как с пълно гърло ще се провикна към Вълчан "Шшшш, ей готения! Я скив ква кърмазъ шапкЪ имам, биии! Я да дойдеш да седнеш до левия ми бредър! Зисо, мръдни в лево да има място, би!"....и изобщо не ми спира устата. В това време Цеци и Ир ме захапват, че никой няма да ми обърне фнимание пък аз възмутена питам сервитьорчето "Слушай, би, млади момко - тъй като ме гледаш даваш ли ми 150г.?" А той поклаща глава и аз останах доволна, че още младенея  Mr. Green
Общо взето много яко си изкарахме  Wink
Сега довиждане   Tired

# 712
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug
Ади на топло,прясно кафееее.

Като,Катеринооо,шЪ ма гониш от близкото си присъствие
та да седне някакъв Вълчак до тебе,а?  hahaha hahaha hahaha

,,Шшшш, ей готения! Я скив ква кърмазъ шапкЪ имам, биии! Я да дойдеш да седнеш до левия ми бредър! Зисо, мръдни в лево да има място, би!,,
 hahaha hahaha hahaha

Язе Като,отдавна съм мръднала у лево би. Laughing

# 713
Дубрютър. Ако се развихрим, аз ще пусна нова тема, да знайти, данса притеснявате.

Мър, Като, мър, на 150 ма младееш, а?  hahaha

А аз май трябва да спра за малко ежевечерната диета от д-р Хаус, щотооо ей ся сутринта задрямах за половин час (между будилника и реалното събуждане) и сънувах, че съм в училище и последната мода е некви кретени да хващат хорица и да им смучат ликвора  Shocked Бягах, бягах, ама ме гепи... Том Стъридж (на Мечо първа дружка). Обаче вместо да ме боцне с иглата и да ми изпие ценната течност, той взе да ме прегръща.  ooooh!

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 09:32 от ИрПуц

# 714
Добро ютро дами Heart Eyes

# 715
Мислете за анкета, плийз.

# 716
  • София
Добро утро Simple Smile
Пуци ти ли ще пуснеш тема или аз да я подготвя за да не стане объркване питам   bouquet

# 717
Аз ще я пусна, Джеска.

Ти мисли за анкета, че като гледам другите са се изпокрили.

# 718
Ади, дубрютру  Hug

За анкета не знам аз, ама да кажа - Зисе, мари, ай зЕми пОчерпи, душа  Mr. Green, Стивън Мойър днес има рожден ден!  newsm18
Айде да ни е жив и здрав и прав!    newsm59

# 719
Бааа, верно бе! Ай, да ти е жив и здрав, Зисе!   bouquet

Джес предложи за анкета "С кого трябва да бъде Суки". На мен ми звучи странно познато, имали ли сме такава, или нея да сложим? Макар че подозирам какъв ще е преобладаващия отговор. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт