НОЕМВРИЙСКИ коремчета - 12 тема

• 23 718
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Днес ме събудиха с една страхотна новина СТАНАХ ЛЕЛЯЯЯЯ  newsm44
Малкият мъж Владимир се роди с цял месец по-рано, но важното че и той и майчето са добре...

Cecitooo, моите съболезнования за малкото бебче  newsm45 , вярвам, че всичко ще бъде наред с другото бебче  newsm17

Mimoza-Plovdiv аз ще ходя в Окръжна, но няма да мога да остана за кафенце (нали майчето на Влади е там ), но поне ще се видим Simple Smile

# 226
Здравейте,
хайде на кафенце   food010 kaffeetrmker_2
Срещата беше много полезна Hug Hug Hug

chameleons не може ли да качиш снимките в снимка бг, че така и не разбрах паролата за Фейсбук  Sad

Cecitooo, съжалявам и те прегръщам  spoko

yuls ЧЕСТИТО ЛЕЛЪО, аз също съм такава от три дни   bouquet  bouquet  bouquet

# 227
  • Карлово
Cecitooo, моите съболезнования! Кураж, вярвам, че другото бебче ще е добре.

Момичета, Бръмбазела временно е офлайн, но утре, който има възможност и желание, може да я види "на живо". Тя ще води блок лекции за кърмене в Училище за кърмене с подкрепата на Ла Лече Лига. Подробности - тук.

# 228
Cecitooo, съболезнования и от мен  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose.
Стискам много силно палци за бързото ти възстановяване и за другото ти бебенце fingerscrossed.

Днес ме събудиха с една страхотна новина СТАНАХ ЛЕЛЯЯЯЯ  newsm44
Малкият мъж Владимир се роди с цял месец по-рано, но важното че и той и майчето са добре...
yuls, страхотна новина - ЧЕСТИТО от мен!
Да ви е жив и здрав малкия Владимир!

# 229
Cecitooo, съболезнования за малката душичка!  Cry Моля се с цялата си душа за другото ти съкровище!!!!!

plana, за фейсбука няма парола, там пращаш запитване към администраторите и те трябва да се присъединят към групата. .

yuls, честит племенник! Да ви е жив и здрав! Да расте умен и послушен!

дарил, тогава сигурно ще стане да не плащаш, само трябва да се разпита някой от болницата, в която ще раждаш може би...

# 230
  • гр.София
Мислех да пиша много неща, но след като прочетох тъжната новина единственото което мога да напиша в момента е моите съболезнования на Cecitooo.Всички ние сме с теб в този труден момент и се молим поне другото бебче да се пребори и скоро време да се гушката у дома  Hug Hug Hug.Бъди силна майчице spoko

# 231
  • Торонто/София
ето ме и мен - добро утро на всички
днес бях на преглед - май бебо вече се е обърнал с главата надолу .... в понеделник съм на ултрасаунд да видят всичко и поне ще знам колко е порастнал за един месец ... иначе големи тревоги изкарах цял ден .... на прегледа ми взеха секрет и още тогава имаше кръв по пробата.... и часове след това всеки път до тоалетната имаше по малко кръв ... но ми казаха да не се притеснявам че било нормално ... да де ама като само това ти се върти в главата... изчезна вече но не преди да се паникьоcам от всякъде...
айде толкова от мен ... лек ден на всички
ПП много ми харесаха снимките ви от срещата - всички изглеждате страхотно  Hug

лелеее .... тя лентичката се преместила на последното квадратче ... 9ти месец  Mr. Green

# 232
Нямам думи, с които да изкажа болката, когато разбрах за загубата на Цеци. Моите съболезнования за  малката душичка и кураж мила майчице.

# 233
Много съжалявам за бебенцето на Cecitooo  Cry
Дано всичко да е наред с другото бебенце и скоро да са у дома  Hug

Снимки в снимка.бг ще кача най-рано след уйкенда, че ще пътуваме до родните места днес, а сега съм на работа

Хубав ден коремчета

# 234
Добър ден и от мен!Чак сега стигнах до компа,днес с Неси ходихме да я тестват за алергии,оказа ае че сме алергични към треви.Така,че живот и здраве от другата седмица към средата ще сме вече на детска,на милата душичка хич не и се ходи но това е положението.Сега говорих с г-жата и те решили,че след като не съм им се обадила бебка се е родила и Неси си стои вкъщи да помага.
booboo's mama -спокойно всичко е наред,а и честит последен месец.
Cecitooo-моите съболезнования за бебчето,но ние сме с теб и вярвам че другото бебче ще се справи и скоро ще се гушкате много  Praynig Praynig Praynig
yuls -честито на "лелята".
beru6ka -подкрепям те миличка за това,което си написала с 2ръце и мисля,че и другия вариянт го има,поне и него съм виждала,"о я я оставете тя е на еди кой си др........,като дойде той да си я гледа.".

# 235
Cecitoo, много съжалявам за загубата ви  Flowers Rose Flowers Rose Моля се за другото ви съкровище, бъдете силни  Praynig

Исках още веднъж да благодаря на Людмилана за хубавата лекция вчера  Hug беше много полезна   bouquet

yuls, много да ви радва новият член на семейството bouquet

# 236
Хайде и аз да си мина на реда, че снощи от разходки и приказки с приятелката, се прибрах по нощите...мъжо в командировка и аз като студентка  Mr. Green

Срещата вчера си беше наистина много полезна, за което благодарско на Люси  Hug

Снимките на Хамелеонс са интересни   Simple Smile , ще сложа и аз моите снимки, въпреки че те са 2-3 само  Blush  Хамелеонс имаше по-стратегическо място за папаракуване  Mr. Green

Днеса обаче не успях да отида на лекцията в ЦУМ, въпреки че си станах на време, но приятелката ми остана при мен на спане, а вчера са я уволнили от работа като гръм от ведро небе, та да и излезна в положение, като вече не мога да помогна по друг начин. Мамите отишли на лекцията, ще разправят как е минала  Wink

Моите съболезнования на Цецито, дано с другото бебче всичко да си е на ред!!  Praynig

Yuls, честито лельо, да ви е жив и здрав племеника и много да ви радва!  Hug

Поли25, не си писала нищо за кетоните, но аз се чух с докито ми, и тя каза че не било нищо тревожно...най-вероятно бебо е изсмукал всичките ми хранителни запаси през нощта и затова...щото нали кетоните се появявали при гладуване или диети (пък аз определено не гладувам)  Blush

# 237
  • В две мънички очи...
Cecitoo, дано скоро бебка да е добре и да може спокойно да си я прегърнеш.
Честито лелче yuls !
Гледам че сте обсъждали избора на екип - за или против.
В самото начало бях твърдо за избор на екип но сега се колебая дали да избера. Като чета какви ли не неща се случват от това прехвърляне и негледане на бъдещите майки направо си се притеснявам да се оставя на някой ей така. Лошото е че незнам към кой да се насоча и сега като започнат курсовете за бременни се надявам да си избера.

# 238
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
cecitooo, моите съболезнования  Flowers Rose Сигурна съм, че другото бебче ще се оправи и скоро ще го гушнеш.Горе главата, мамче, ние сме с теб  Hug

yuls, честита племенница  Hug Да е жива и здрава, и много да ви слуша.

За мамите, които се интересуваха за раждане секцио без избор на екип, може да погледнете тази темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=419264

И да ви питам нещо, което ме притеснява - мами, имате ли контракции и ако имате, колко чести са те...Вчера за 1 час сигурно получих 8 контракции, безболезнени, но неприятни.Обзема ме паника, докито ми спря магнерот-а и сега съм само на но-шпа, но си мисля, че той не помага много  Sad

# 239
Хайде и аз по темата да споделя какво се случи на 1-вото ми раждане.Раждах в малък град,бяха великденски празници.Бях ходила на консултации при "виден" лекар в града и имахме уговорка той да води раждането ми(както и стана в последствие).Но какво се случи в последствие-сутринта започнаха контракциите ми,обадих му се,но той каза,че трябва да станат поне през 5 мин,за да започне раждането.Каза ми да се обличам,да отида в болницата,дежурния лекар да ме приеме и да чакам контракциите ми да зачестят.11 часа сутринта бях приета от 1-вия лекар.Ок...чаках...нямах силни контракции и разкритие.Стана 17 часа,лекаря се смени,пое ме 2-ри,който ми каза:"Слагам ти система,за около час ще си родила.Дай картона и ме чакай в залата." Идва след 5 мин и ми казва: "Ако започна да те израждам ще си имам проблеми с твоя лекар,защото имате някакви уговорки.Изчакай го,той ще е нощна смяна в 20 часа ще е тук." И аз така  Shocked Вече умираща от болка му звъня(но нали споменах,че са великденски празници) нашия почерпен,недоспал ми вика:" Спокойнооо...рано е още...ка'т дойда ще раждаш." Акушерката която дойде за нощна смяна беше с торбичка със зелена салата,репички и пресен лук,а санитарката с литър домашна.Аз се гърча от болки-те си пият ракия.Имах кошмарно раждане,проточило се 14 часа,точно заради уговорки и избор на екипи,лекари и акушерки.На никого не пожелавам такова раждане.Може би и аз самата имам някаква вина,че нищо не предприех,но бях толкова уплашена( 1-во раждане),че не успях по никакъв начин да реагирам.Сега вече съм наясно и повече такива грешки- НИКОГА  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт