Февруарчето не може да скучае, иска с мама да играе

• 22 732
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Щот съм заспа, одеве забравих  doh ...

Велвче, аз съм оптимист по душа и рождение, та стискам палчета по цели дни и нощи  Hug !

Цвети, добре дошла в нашата февруарска секта  welcome!

Вабени и аз те помня  Hug!

Слънчо, не се плаша  Hug, успокоявам се със сентенцията, че всичко е временно  Mr. Green.. Ще дойде нашето време, 'ма аз шъ съм дРЪта кукувица тогЪз  Mr. Green hahaha...

# 346
Пина,може и да си права за педито аз изказвам впечатленията си от 3-те месеца при нея в сравнение с тук,а и в основното училище тя беше лекарка и ми е назначавала адекватни лечения доколкото си спомням,а и по думите на майка ми.Ама хората се променят и занемаряват професиоалните си ангажименти,а за лекар това е доста негативно,понякога и опастно.
Аз да се оплача от нашия татко,допреди някой месец много помагаше,а сега с триста зора гледа дететоа за половин един час и то или го оставя в проходилката или бънджито и дреме на дивана,а ако малкият се разпищи му се кара  #2gunfireВярно,че ходи на работа,ама и искам,малко време да не мисля за малкия,през което илиготвя,гладя,рядко просто стоя!

# 347
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добър вечер д/мами Simple Smile

Dallcheto, направих и аз бисквитената торта Simple Smile За паласките ми вече отговаряш ти  Hug
По този повод да ви попитам: Останаха ми обикновени бисквити, та - давате ли на малчовците купешки обикновени бисквити? Мисля си да разнообразя закуската - един ден попара, един ден бисквити с АМ. Ама не знам за бисквитите  newsm78

malvina82, s.newa, slyn4ogled, vesi_p, Ralipo, mii, kseopea, pina_preslav, bela *, slanchezara, Krissie Krust, Ника   Hug  Hug  Hug
И, ако съм пропуснала някой - да се чувства нагушкан Simple Smile Тази вечер съм в добро настроение  Wink

Лека вечер Simple Smile

# 348
  • До Балкана

Dallcheto, направих и аз бисквитената торта Simple Smile За паласките ми вече отговаряш ти  Hug

Трудна задача ми отреждаш, мила, не за друго, а защото моите паласки за чудо и приказ ми е толкова трудно да нося, че вече колената ме болят  Embarassed  Но пък какво сега, трябва да се помага на ближния Hug
Лека и спокойна нощ на всички пожелавам! Heart Eyes

# 349
  • Бургас
Ла вида лока,и аз си присвоявам една прегръдка.  Heart Eyes За обикновените бисквити,не съм давала още.Ползвам на Плазмон,които разтварям в млякото или в пюрето съответно.Но ми предлагат да слагам вече Закуска, да не съм се харчила.  Mr. Green

Четох ,четох,ама и аз не знам какво прочетох.Чувствам се уморена нещо и отивам да спя, дребчо заспа бързо (ама не беше спала от 12:00ч.).

Лека и спокойна нощ !  Hug

# 350

Dallcheto, направих и аз бисквитената торта Simple Smile За паласките ми вече отговаряш ти  Hug
По този повод да ви попитам: Останаха ми обикновени бисквити, та - давате ли на малчовците купешки обикновени бисквити? Мисля си да разнообразя закуската - един ден попара, един ден бисквити с АМ. Ама не знам за бисквитите  newsm78

malvina82, s.newa, slyn4ogled, vesi_p, Ralipo, mii, kseopea, pina_preslav, bela *, slanchezara, Krissie Krust, Ника   Hug  Hug  Hug
И, ако съм пропуснала някой - да се чувства нагушкан Simple Smile Тази вечер съм в добро настроение

Ла вида лока, ето и за теб  Hug Hug Hug

Аз съм давала 2 пъти по половин обикновена бисквита на Житен дар на Йони, колкото да си почеше венците един вид, но на него много му хареса и си ги гризка с кеф. И аз се чудя дали може да се дава бисквити с АМ  Confused. Той попара не иска, но това може да му допадне...
Да изкажат мнение и другите мами  Hug.

# 351
la vida loca  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug!

Много мило!

# 352
  • Плевен
Четох и почти нищо не помня...Да се включа за попарата - Тин не искаше, докато не намачках половин банан вътре - правя я с вода, сурахи на Хип, малко масълце и обезсолено сирене.
Сега да се оплача - и двамата с мъжа ми сме болни, много ме е страх за Тин - днес доста киха, а и нослето му хърка вече...Педиатърката каза да му давам апмули Витамин Ц, но аз само такива пюрета, йогурти и чайове купувам,съдържащи много Ц. Дано му се размине, че и без това ни мъчат зъби...Вече сяда сам - от легнало положение си се изправя и си сяда, но с проходилката 1 крачка не е направил, пълзи стабилно, крещи, приказва, днес ме е подлудил, че си бяхме цял ден у нас..., но пък зъби няма ни един...Ами това е от мен.
Я споделете, моля ви, как си обличате децата за сън?

# 353
# 354
НИКА, мерси за поясненията. Явно го схванах newsm44 smile3501

# 355
  • София
Аз давам на Ели купешки датски бисквити (онези маслените, в металните кутии). Използвам такива, защото в тях няма хидрогенирани мазнини (маргарин), а в 99% от всички други бисквити пише, че има. Даже има разни марки датски бисквити, в които също слагат палмово масло и аромати, вместо истинско масло. Затова взимам само от тези на фирма Fine foods (има ги в Метро).

За флуора доколкото знам - вече никой не го препоръчва, вреден е  Naughty Най-малкото доказно е, че може да потъмни зъбите. А има и още куп теории как е отровен и т.н. Даже и моите зъби спрях да мия с флуоридни пасти Sad

От много време не съм ви чела момичета, сега ще се върна назад да наваксам още с информацията и да се изкажа и по някоя друга интересна тема Simple Smile

# 356
la vida loca Hug Hug Hug
Аз давам бисквити Закуска от 2-3 седмици, добре се приемат, но то нашето дете не отказва нищо за ядене, а и да не чуе дявола алергии няма за сега и аз смело давам.
Merijaan почакай само да и хване цаката на проходилката и няма да има спирка след това Hug

# 357
Аз съм от по-смелите мами / може да се каже и безразсъдни/. Ам не давам - преди две седмици  моят сумист се отказа да суче и педито ми препоръча да го пробвам на кисело - естествено домашно. Добре му се отрази и си продължихме с него. Ядем бисквити всякакви - ама попара не ще и да види. Скарани сме с доста от плодовете, ама на зеленчуците не прощаваме. Два пъти съм давала риба -и с нея нямахме проблем. Абе що е манджа -сичко заминава.
За мой голям ужас кака му го нахрани с пуканки - от онези зайо-байо / нахрани е силно казано-даде му една/ ама на него май му се услади щото после рева за още.  Е засега е това.

# 358
Добър вечер, дами   bouquet

Честит Рожден Ден, Мяуче! Нека здравето, успехите парите и всенародната любов (не децата и мъжО) да те преследват по петите цял живот. Прекрасно изкарване на празника newsm51

Аз да се отчета и от нашата консултация онзи ден- момата ми тежи 8.800кг. и е точно 74см. Биха й Хепатитната ваксина и сега до Нова година ще си траем за такива "екстри".
За подвижността- Нейно Величество чак преди няколко дена започна да се обръща,но за сметка на това с влудяващо постоянство, не пълзи, а и желание за това никакво не се явява на хоризонта. В проходилката обаче е шампион, понеже смахната й майка я монтира там преди почти 2 месеца, защото не мога да свърша нищо с бебе в скута. Седим отностително стабилно, има още какво да се желае, но аз и на това съм доволна.
Аз като върла фенка на Ника не се втелявам особено или ако започна да се чудя дали всичко ни е наред, сядам и чакам да ми мие  Flutter
Днес обаче Йони ме хвърли в тъка, като си взе един банан от ръката ми и го изяде с двата и току поникнали зъби. Вече реших да не си правя тест за майчинство, явно е истинска дъщеря на майка си (маймуната).

Много съм уморена, момичета. Лека и спокойна нощ от мен!

# 359
Ла Вида, много мерси .... за теб   newsm51

Неви, дърта ама кукувица  smile3533

Мери, за сън му слагам боди с къс ръкав, довчера сме спали и на отворен прозорец Crazy, все пак той е долепен за мен Whistling

Бисквити, солети, пръчки за съжаление съм давала... общо взето всичко вече е опитвал без свинско... но в доста минимални количества /нали практикувам педагогическото/В тази връзка да ви кажа аз правя бисквитената торта с кисело мляко, плодове /най-често банани/ и овесени ядки ... хем сладко, хем не чак толкова калорично .... но като изям след нея цяяяял шоколад Embarassed голям праз, че била диетична  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт