Бравос 

Иначе лятото бяхме на почивка в едно семейно хотелче и там от бабата научих един кекс, които сега правя с всякакви добавки и вариации ... ама пусто все се чупи като го вадя от формата
- вкусно, ама за нас си, не е за показване пред хора
А за манджите - те са по хрумка
Беше ми останала 1/2 бутилка най-най-обикновен ром от козунаците за Великден (правя ги в хлебопекарна
слагаш всички продукти и то си бърка, стопля и ... абе преви вс., а аз само вадя готовото тесто, плета и връщам да се изпече - Мързелива работа), та последната седмица всичко готвено беше с ром
(дори и боба!!!) Ами вкусно стана
Да не се разбира като хвалене, че не мога да сготвя едно нещо два пъти, щото пъхам различни неща (подправки, бира, вино ... ром - абе к'вото има в хладилника и на етажерката с подправките
)

!

. Факт е, че за мен, откакто имам деца, техните рождени дни са истинските ми празници в годината, а не моя собствен такъв. Отрано започвам да се подготвям и чакам деня с нетърпение. Например за ето тази то … 88;та прекарах часове в готварския форум, и така и не я докарах до края, ама карай...важно е желанието, а и беше оценена
.
. Накрая капака беше, че Кристиян домъкна градински сУполи и молбите ми бебето да не прихване, не бяха чути. И започна чудото мое- няма да описвам какво е бебе със запушен нос- повечето вече сте го разбрали. При нас обаче се стигна до спазъм, та последваха купища лекарства и безсънни нощи, щото дебна дали диша
. В тая връзка само да вметна един въпрос към мамите ползващи инхалатор - как усмирявате тия бебета, за да стоят и да дишат, бееее
??? Сега сме значително по-добре, но сУполите май ще си ги повлачим доста време
. В резултат аз на рождения ден на Кристиян бях супер скапана, нямах време дори да сложа гребен на главата си и не приличах на човек (затова и ме няма на снимки).
. Прочетох само отгоре-отгоре, връщам се за по-подробно и после ще коментирам. До после
.

Щях да те питам,ти сирене Култура ли препоръчваше?Имам спомен ,че беше такова,но с тоз разсеян ум...да попитам пак.

Пък моето свеки не е идвало от 2 месеца. 

)не стои,само когато е време за ядене де.

Проходилка не използвам и сигурно няма изобщо. Седи съвсем стабилно, извърта се и застава на колене, хванат за ръба на леглото и го дъвче ли, дъвче... В този ред на мисли го слагам да спи и след секунда вече е седнал и ми се хили.
Спи по цяла нощ (от 20-21 до 6.30 ч.) за радост на майка си, по боди с къс ръкав или тениска. Още се мяркат сополи и ми късат нервите. Боря се с помпата, но нищо не излиза и като легне, започва едно хриптене на носа... 
Използва и вариацията "а, не-не-не" - обикновено при слагане на капки и ровичкане в носа му. Аз боря, той нарежда "а, не-не-не"...
Стандартните "бррр" и всякакви плюнчещи няма да ги споменавам. Ако печелех по левче за всеки литър слюнка, ееех... 

Какво му е, ако мога с нещо да помогна? 

Имам една позната, бебето и е колкото нашите, вече яде от кухня, та както си решиш. 
Дано ти мине вече. 

Ти само за 5 дни, бравос! 
А на друго място наоколо не продават.
Още гласа му е спаднал и има хрема, но като цяло е в кондиция и не реве така. 
Вторият зъб е надул венеца, но още не е пробил. 
Взимам я, продължава да пищи, да се извръща и да посяга към хляба... Успокои се, едва когато ѝ дадох трохичка... Явно любовта към тестото се предава по наследство.
...
!
, то детето добре запомнило, ама грешно разбрало, кой кой е всъщност
. А Акулата е страхотен с това неговото да и не...
..
!
!
какво ще готвя днес, че нещо нямам идеи...А вие?
Да не изброявам поименно, че ще изпусна някой! Ама много милички тия мушмороци, бе! Преди няколко месеца всички бяха едни темерутчета, а сега да видиш!
Винаги ми е приятно да чета и за техните каки и батковци! 
Тая нормаааална ли е?!
Та, направихме разходката в крайна сметка. Ще видим за днес, малко ме мързи. 
).
Яде само зеленчукови и плодови пюрета, чат пат каши и през ден по малко жълтък ѝ слагам. 

Отказах се обаче да се ФърлАм, някак философски почнах да гледам на странните ни робовладелски взаимоотношения с Диди.
Ако почне да спи вечерно време само с 2-3 будения, ще е екстра, ноооо.... това са мечти засега... 
И стават буквално за 30 минути, с печенето. 
) с цяла пижамка или боди с къс ръкав + клинче. Завивки не признава, аз като дърта баба само ѝ пробутвам одеалото през нощта (спим с мнооого тънко одеало).