Дискова херния - 1

• 218 289
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
  • София
http://www.orthoteh-bg.com/bg/store/details/141/12/%D0%9F%D1%80% … %B0-push-med.html

http://www.orthoteh-bg.com/images/stories/site/pdf/Catalog_Push.pdf

Аха, благодаря ти, ще ги разгледам.
А моя, който ми е много удобен, но вече прокъсан и много скъп е то зи по-горе.

# 61
Роми и на мен след операцията ми изписаха един колан на Тюасне, който обхваща повече нива, но струва 153 лв. и за мен в момента е много скъп.
Бях си купила миналата година един израелски за 38 лв. от медицинска аптека и изкарах с него цяла зимма така на работа (4 шини), но е доста плътен - за зимата става, но е малко по-груб. Виж този, който ми изписаха, а имат и други артикули.

http://www.zdravotnicke-prodejny.cz/vyrobky/lombacross-830-bederni-pas.php

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 14:16 от eli ivanova

# 62
Миро и Поли, внимавайте много относно остеопатите тук в Бг. 

# 63
Ваня ,аз затова се допитах и тук в тази тема
но гледам,че никой не изказва мнение по въпроса
незнам дали някой е посещавал

# 64
Искам да попитам какво вие мнението за Остеопатите-някой посещавал ли е и дали е доволен или не?
Мисля, че д-р Захари Михайлов е остеопат. Има сайт и клиника в София. Бях там през януари т.г. и съм изключително доволна от ефекта след 6 посещения в клиниката му. Той ми назначи 10 процедури (лазер, магнит, ултразвук и масаж), но се оправих преждевременно. Работи със Здравната каса. Аз си плащах по 25 лева за сеанс. Първият преглед беше около 40 лева.
6 месеца по-късно обаче отново се влоших.  Тогава си направих ЯМР и научих, че имам дискова херния.

Друг доктор, за когото съм се информирала подробно, но не съм посещавала все още лично, е д-р Евгени Манолов. Струва ми се, че и той има всички познания, които имат и западните остеопати. Доколкото съм информирана не работи със Здравната каса.

Каква е дефиницията за остеопат извън България? Знаете ли какъв сертификат придобиват и на какви умения се базира такъв ценз?. Чела съм някога някакви преведени цитати от Талмуда публикувани в нета, в които се споменаваше за приложението на остеопатията. Допускам, че в Израел докторите се квалифицират по тази специалност изрично. Намерих линк, но не зная как се активира: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:iOxbrWqTA3U … ct=clnk&gl=bg.

Останах с впечатлението, че у нас, кинезитерапевтите  развиват допълнителни умения за диагностика чрез "опипване".

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 01:40 от Gemilla

# 65
Миро и Поли, внимавайте много относно остеопатите тук в Бг. 

И на мен ми е любопитно да разбера какво отличава нашите остеопати от вносните?
Ще съм Ви признателна, ако разкажете повече. Ако е удобно с имена, за да не откриваме истината на свой гръб (или пък врат/кръст)?

# 66
Преди повече от година, една виртуална позната беше ходила с внучето си в Русия и там попаднала на класически остеопад.

А ТУК пише ,че в Бг няма такива  newsm78

# 67
А ТУК пише ,че в Бг няма такива  newsm78[/b]

А този човек, Манол Илиев, чието име се споменава в цитираната от Вас статия, остеопат ли е или самозванец?
Простете, но не разбирам в какво вярвате, а пък искрено се интересувам от това.
Нямаме остеопати в България, защото не се обучават такива в Медицинска Академия или онези, които претендират да са остеопати в България, като например преждецитирания Манол Илиев, не са помогнали на никого, защото хората търсят координатите му, но не откриват такива?

Моля, простете ми също така, ако въпросите ми звучат неуместно във Вашите очи, понеже са били дискутирани вече от ветераните в предишни теми. Аз съм нова по отношение на диагноза и нямам времето да изчета всичко, което вече е обсъждано в предходните теми. Прочетох внимателно, обаче, всичко което е обобщено в началото на тази тема и не срещнах нищо за остеопатията, нито пък за Манол Илиев.

Вашата позната доволна ли е от остеопата в Русия?

Пишете за "класически остеопаД" и това ме кара да се чудя има ли различни школи в остеопатията, както при хомеопатията, или нещо друго обуславя разделението на "класически" и "други" в остеопатията, ако изобщо съществува такова разделение? Или пък просто се подигравате, но аз не схващам шегата?

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 00:56 от Gemilla

# 68
Да доволна беше, внуето й на 5г. беше с очни проблеми.

# 69
  • София
Gemilla, остеопатията не е била
коментирана досега. За мен лично
беше учудващо да чуя, че имаме вече
и в България остеопати.
Чичко Гугъл нали е велик и търсейки
координати за доктор Манол Илиев, познайте
къде ме доведе - в бг-мамма.
Излезе ми тема, в която преди няколко дни
едно момиче споделя, че го е посещавала
и дава координатите му на лични, както и
споделя на лични впечатленията си.
Погледнете оттук надолу и ако някой се интересува,
нека й пише на лични:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=529461.msg16471972#msg16471972

# 70
Зравейте!
Бих помолил някой от тези, които са си поставяли инжекциите  Discus compositum N да ми отговори как се поставят! Има ли нещо по специфично при тях, на какви интервали се поставят/всеки ден, през ден и т.н./, на кое място.
Благодаря ви предварително!

# 71
Зравейте!
Бих помолил някой от тези, които са си поставяли инжекциите  Discus compositum N да ми отговори как се поставят! Има ли нещо по специфично при тях, на какви интервали се поставят/всеки ден, през ден и т.н./, на кое място.
Благодаря ви предварително!

Здравей!
1, Поставят се като обикновенни мускулни инжекции.
2, Специфичните неща при тях са няколко странични ефекта които е хубаво да се знаят, човек да не се изплаши след това.
- Реакция, следпърват втората инжекция. Изразява се в болки по силни от нормалното!
- Проблеми с бъбреците. Ако имаш някакъв проблем с бъбреците е вероятно да с е обостри. При здрав човек проблем няма!
- Усещане за секване! При 2-ма човека вече се случва след започването им.  да имат инциденти със често секване на кръста. Което отминава 1-2 дена и няма серизни последици.
3, Поставят се през 3 дена Понеделник  *  *  Четвъртък
4,  В дупето  Laughing

# 72
  • София

По-скоро острани... Joy
А за повтарянето след първия курс?

# 73

Тишо може и там да си ги бие...  hahaha  Laughing

Сега сериозно - започнах да пия Мидокалм и Милгама.

# 74
По-скоро острани... Joy
А за повтарянето след първия курс?

Изчакай да си направи първият курс, де  ooooh!   Joy

Тишо може и там да си ги бие...  hahaha  Laughing

Сега сериозно - започнах да пия Мидокалм и Милгама.

Там, ми е най хубаво  Mr. Green

Сега сериозно: Пии нещо противовъзпалително + Милгама   Peace

Общи условия

Активация на акаунт