Дискова херния - 1

• 218 594
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Изпразних!

Wink

Извинявам се за неудобството Simple Smile

А аз се чудех защо никой от тези добри хора не ми отговаря...  Hug

...Пък имах само 10 съобщения в пощата си. Това ли е лимита?  Thinking

# 376
Изпразних!

Wink

Извинявам се за неудобството Simple Smile

А аз се чудех защо никой от тези добри хора не ми отговаря...  Hug

...Пък имах само 10 съобщения в пощата си. Това ли е лимита?  Thinking

Да за новодошлите Wink
Броя на ЛС зависи от броя на коментарите ти, но за сега си на 0 в този подфорум не се броят!

# 377
какво толкова лично си пишете? Laughing

# 378
какво толкова лично си пишете? Laughing

въртим лИбоФ  1dating    Laughing

# 379
# 380
# 381
  • София
Ако в 14.40 съм изпила един афламил и един аулин кога най-рано мога да изпия втория афламил.....

Докарах си сериозни болки и сковаване с едно  пътуване с колата днес, което си знаех да не предприемам....но....който няма ум, сега го боли...боли....

повече от месец без лекарства, без колан и сега отново....Sad

# 382
Ако в 14.40 съм изпила един афламил и един аулин кога най-рано мога да изпия втория афламил.....

Докарах си сериозни болки и сковаване с едно  пътуване с колата днес, което си знаех да не предприемам....но....който няма ум, сега го боли...боли....

повече от месец без лекарства, без колан и сега отново....Sad

На 12ч се пие, не е добре да го пиеш сега.  Thinking
Според мен най добре е за момента да вземеш едно прахче Flamexin  Peace и лягай д а си починеш. А, афламила го изпии утре сутринта.

# 383
  • София
Благодаря! Пих още един аулин.... Embarassed...не е добре, но не се търпи.....

Лягам, ставам, ходя като баба и така....Не се търпи в едно положение дълго.....на моменти прорязва като с нож...

Синът ми ме подиграва, че съм като баба.... с колики, .....но в гърба...... Grinning

# 384
Благодаря! Пих още един аулин.... Embarassed...не е добре, но не се търпи.....

Лягам, ставам, ходя като баба и така....Не се търпи в едно положение дълго.....на моменти прорязва като с нож...

Синът ми ме подиграва, че съм като баба.... с колики, .....но в гърба...... Grinning

Мила, намажи се с нещо. Не загрявай, само намажи. Аз имах ефект от финалгон, но малко хора могат да го понасят Много пари. Като се намажа и слагам отгоре кърпа или марля, не бива да се докосват очите или лицето и устата. Много е силно, ако можеш да издържиш на паренето ще е добре.

# 385
  • София
Благодаря ви!

Благодаря на Тишо, че ми отговори снощи...успях да издържа без да пия афламила и си легнах. Спах сравнително добре. Боли ме и сковава още, но не е като снощи.

На скенера видяха една херния и една протрузия, но вероятно са две хернии, усещам ги и от двете страни и като ме прореже болката отива до колената. Иначе пробвах докато бях скована снощи...мога да стъпвам на пръсти и на пети без болка. Но при определени движения прорязва и пресича ужасно.

Днес ще си взема от прахччето и финалгон за мазане. Дано се оправя бързо, че имам толкова работа......но ще се стои у дома, няма как..... Sad....Иначе си продължавам с афламила и габаневрала, надявам се да се привдигна за няколко дни, както досега.

Ужасна е тази болест, месеци добре и изведнъж се обажда...и за няколко часа ме събаря...поне при мен е така.

Благодаря ви, че ви има. Помагате много......  bouquet

# 386
Благодаря ви!

Благодаря на Тишо, че ми отговори снощи...успях да издържа без да пия афламила и си легнах. Спах сравнително добре. Боли ме и сковава още, но не е като снощи.

На скенера видяха една херния и една протрузия, но вероятно са две хернии, усещам ги и от двете страни и като ме прореже болката отива до колената. Иначе пробвах докато бях скована снощи...мога да стъпвам на пръсти и на пети без болка. Но при определени движения прорязва и пресича ужасно.

Днес ще си взема от прахччето и финалгон за мазане. Дано се оправя бързо, че имам толкова работа......но ще се стои у дома, няма как..... Sad....Иначе си продължавам с афламила и габаневрала, надявам се да се привдигна за няколко дни, както досега.

Ужасна е тази болест, месеци добре и изведнъж се обажда...и за няколко часа ме събаря...поне при мен е така.

Благодаря ви, че ви има. Помагате много......  bouquet

Няма за какво  Hug
Протрузията в някой случай боли като ДХ, дори и повече  ooooh!  
И при нас е така за съжаление, едно натоварване  или невнимание  и няколко месеца болка  #Crazy Аз до миналия уикенд бях супер, н отогава си позволих разходка 4,5ч в гората и Понеделника болките започнах отначало  Crazy Пих 2 дена ензими всичко отмина  Peace
Вчера пак ходих по гората, дори се наложи да покопая малко на едно място и днес съм с изтръпнал десен крак  Crazy
Ама каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи  Laughing

# 387
  • София
Да, така е....понякога ми липсва точно тази дисциплина - да се пазя...... Rolling Eyes

Искам да попитам за това изтръпване, което се усеща като бодене с иглички - какво е най-подходящо да пия, за да понамалее малко.....започна да зачестява...явно целия ми организъм е пренапрегнат..... newsm78

# 388
Да, така е....понякога ми липсва точно тази дисциплина - да се пазя...... Rolling Eyes

Искам да попитам за това изтръпване, което се усеща като бодене с иглички - какво е най-подходящо да пия, за да понамалее малко.....започна да зачестява...явно целия ми организъм е пренапрегнат..... newsm78

Нервното напрежение влияе много на тези проблем, болките се засилват  Peace
За изтръпването  се пие Милгама Н - витамини от група Б за подхранване на нерва.

# 389
  • София
не съм пила досега....ще опитам. Вероятно се нуждая от тези витамини, но в по-концентрирана доза....пия Мерц вече месец, но май там дозата е по-ниска.

Общи условия

Активация на акаунт