Дискова херния - 1

• 218 607
  • 730
  •   2
Отговори
# 360
Извинявай, в качеството на какъв се включваш!? Казах че искам аргументи срещу това което съм написал, а не безпочвени нападки, в случая обиди. Защо истината толкова ви бърка в здравето...

# 361
Може ли да укротите страстите, моля, и да продължите дискусията по темата, придържайки се към правилата на този форум?

# 362
Здравейте на всички,
Аз понеже съм нова тук и не познавам Ели,но много тъжно ми ставаше като четях вашите коментари и подкрепата,която и оказвахте,много жалко за прекършения млад живот,факта,че си е отишла на най-голямия Християнски празник говори,че е била изключителен и добър човек.Искренни съболезнования на семейството й.
Все пак не разбрах от какво е изпаднала в будна кома,нали се чакаха инжекции от чужбина,не се ли е намерило спасение от някъде?

# 363
  • София
Bel_la, за всички ни е голям удар
това, което се случи. Повечето я познавахме
и лично, тя наистина беше добър човек.
Странно ми е да говоря за Ели в минало време.
Ели, знам че си сред нас и с нас!  Hug

След инсулта Ели беше въведена в състояние
на изкуствена кома, от която след спирането
на приспивателните премина в състояние на
будна кома.  Cry

# 364
 Tada  party002 Gift newsm24 santa2 santa2 Close-mas: santa2 santa2

Честита нова година! Нека новата 2011 да ви донесе много радостни мигове, лишени от болка и изпълнени с добро настроение!

Tada  party002 Gift newsm24 santa2 santa2 Close-mas: santa2 santa2

# 365
 santa2 santa2Честита Нова Година,пожелавам на всички много здраве и късмет и нека  настъпващата година да бъде изпълнена с много вълнуващи преживявания!!! Grinning santa2 santa2 santa2 Close-mas: Close-mas:

# 366
  • София
Честита Нова Година, нека бъдем по-здрави занапред.

Някой има ли книгата на Сарно и дали би искал да ми я изпрати/да я заема по-натам да я прочета, от СОфия съм
В момента съм започнал ТЕС от Иван Петърнишки и след това  "Без Болка" от Егоскю  Peace

Какъв хранителен режим е полезен за нас?
Напоследък чета за гладолечение, веганство, вегетарианство, суровоядство, малко се обърках. Знам, че сладки неща не бива да се ядат защото извличали минералите от костите?!
Къде може да се прочете за дисковата херния, повече за проблема от медицинска и физиологична гледна точка (на български), бегло съм запознат. Confused

Надявам се Ели да е вече на по-добро място  Cry

# 367
  • Варна
Цитат
Напоследък чета за гладолечение, веганство, вегетарианство, суровоядство,

И на мене ми се иска поне известно време да пробвам тези неща, та в тая връзка да те питам, някъде да си намерил рецепти, че много ми е трудно да готвя със зеленчуци.

# 368
  • София
Само с рецепти няма да стане според мен, трябва да се запознае човек (физиология, подготвяне, приготвяне и т.н.). Може би разделното хранене някаква златна среда.

Иначе ето:
Рецепти за суровоядци и не само
Да премахнем замърсяването от храната ни

Ето още едно интересно четиво от Малахов:

Здрав гръбначен стълб

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 14:43 от hakama

# 369
hakama, тук някой изпрати линк и аз си поръчах от там Сарно. Доставиха ми я в къщи срещу 13 лв. (доколкото си спомням). Така е лесно, а от къде се купува да каже някой който знае. Прегледай страниците назад. В тая тема беше.

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 20:10 от OK

# 370
 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2

Честита Нова Година!
За много години, да сме все по-здрави и по-щастливи! Wine Glass

santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2

Честита Нова Година, нека бъдем по-здрави занапред.

Някой има ли книгата на Сарно и дали би искал да ми я изпрати/да я заема по-натам да я прочета, от СОфия съм
В момента съм започнал ТЕС от Иван Петърнишки и след това  "Без Болка" от Егоскю  Peace

Какъв хранителен режим е полезен за нас?
Напоследък чета за гладолечение, веганство, вегетарианство, суровоядство, малко се обърках. Знам, че сладки неща не бива да се ядат защото извличали минералите от костите?!
Къде може да се прочете за дисковата херния, повече за проблема от медицинска и физиологична гледна точка (на български), бегло съм запознат. Confused

Надявам се Ели да е вече на по-добро място  Cry

Аз станах вегетрианец от Февруари 2010. покрай другия ми проблем, но с кръста проблеми не съм имал Peace Сладкото го бях свел до минимум, но на последък май прекалявам  Crazy
"Сладкото предизвиква отделянето на свободни радикали, които от своя страна провокират възпалението!!!,
разрушават имунната система от тук следват инфекции и различни дегенеративни заболявания!!! "

най честия гост на хората обичащи сладко е Кандидата #Crazy

# 371
Тук никой не е писал скоро, надявам се означава, че всички са добре. Аз също не се оплаквам, започнах диета, фитнес програма и се надявам да не се сещам повече за болежки в кръста, но редовно ще минавам да ви чета.

# 372
Андро изпразни си пощата!!!

Тук никой не е писал скоро, надявам се означава, че всички са добре. Аз също не се оплаквам, започнах диета, фитнес програма и се надявам да не се сещам повече за болежки в кръста, но редовно ще минавам да ви чета.

Браво  Peace  Много се радвам за теб!  Hug

Вижте какво пише http://www.lubopiten.com/385-naj-razprostranenite-zdravni-zabludi.html за болките в гърба  Peace

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 09:02 от tishoo

# 373
andro5 изпразни си пощата!   newsm75  Laughing

# 374
Да,Андро изпразни си пощата,писах,писах,накрая-ААА,не отива съобщението Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт