Дискова херния - 1

• 218 603
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
Bravo Tishoo ot teb 6te izlezi dobar doktor. Dobre 4e ni poobesnqva6 malko za6toto tova edvali 6teti go kaje nqkoi doktor.Izvenqvam se za bykvite nqmam  programata za BG bykvi.

# 406
Bravo Tishoo ot teb 6te izlezi dobar doktor. Dobre 4e ni poobesnqva6 malko za6toto tova edvali 6teti go kaje nqkoi doktor.Izvenqvam se za bykvite nqmam  programata za BG bykvi.
Joy Joy Joy
 Blush Blush Blush

Благодаря Мима!
Ако имаше задочно медицина, щях да запиша, съвсем сериозно  Laughing

# 407
Здравейте. Имам постоянни болки ниско долу в кръста и ми правиха скенер.
Резултатите от скенера са цитирам - "Общо проминиране на диска и дискова протрузия на ниво Л4-5"
Ако можете да ми разясните на нормален език какво точно означават тези медицински термини и умира ли се от това.
Благодаря предварително.

# 408
  • София
ivangogov, значи че си
попаднал на точното място.  Simple Smile
Това в рамките на шегата, а
сериозното е, че имаш дискова
херния на ниво L4-5.
При дискова протрузия част от пулпозното
ядро излиза извън диска. Смята се за
по-лек вариант на дисковата херния.
Ето тук нещата са обяснени доста подробно:
http://lubomirivanov.com/464

Добрата новина е, че не се умира.
Лошата е, че много се страда, особено
ако не вземеш мерки и нещата се задълбочат.

# 409
Здравейте. Имам постоянни болки ниско долу в кръста и ми правиха скенер.
Резултатите от скенера са цитирам - "Общо проминиране на диска и дискова протрузия на ниво Л4-5"
Ако можете да ми разясните на нормален език какво точно означават тези медицински термини и умира ли се от това.
Благодаря предварително.

Добре дошъл  cheers
Не се умира от това, а само се мъчиш  Crazy  Mr. Green

# 410
  • София
Споделете литература за това състояние.

Препоръчаха ми кинезиология и патокинезиология. Rolling Eyes

По възможност на български.

# 411
Ето тук нещата са обяснени доста подробно:
http://lubomirivanov.com/464

Благодаря за разясненията. След като прочетох статията ми настръхна косата. Явно "умиране има, оттърване няма" както е казал народа... Чудя се кое е по-добре - да се мре или да се страда цял живот.  newsm78

# 412
ivangogov , аз в края на октомври, чрез скенер, разбрах, че от протрузия на едно ниво, преди 9г., са станали вече на 3 нива  Sad, че и като гарнитура са е прибавила тук, там стеноза Mr. Green

Искам да споделя нещо с вас:

Една наша позната, била жената с подагра, и отивайки на екскурзия до Турция, припада на летището от болки и я връщат обратно, но в самолета се засича с лекар, който практикувал в Германия и той й дал, ето тази рецепта.
В 700-800мл. вода, вриш 4ри пресни зелеви листа за 10 - 15мин. Остава, около 450мл. и тази вода трябва да се изпие за деня. Прави се 1на седмица, после 1на се почива и така се редуват.
При мен днес е края на 1вата седмица, но ако се бях пазила, резултата щеше да е страхотен, но все пак определено има малък резултат.
Тая надежда, че тази скромна рецепта, може да ни пооблекчи! Praynig
А също и действа отчистващо!  Flutter

# 413
здравейте  да се включа и аз в тази тема , с дискова херния съм на прешлените на врата , гръбнакът ми е деформиран от ученическите години, имам проблеми и с  прешлените на гръбнака към таза  абе направо разбита работа, моят мъж все ми се кара че ходя изгърбена и се шегува , че хората на 30години си изправят зъбите защо не и гръбнака да се изправи  Laughing оле взех да се плаша и в други теми съм навряна със здравословни проблеми , но няма как трябва да се борим newsm10 newsm10

# 414
здравейте  да се включа и аз в тази тема , с дискова херния съм на прешлените на врата , гръбнакът ми е деформиран от ученическите години, имам проблеми и с  прешлените на гръбнака към таза  абе направо разбита работа, моят мъж все ми се кара че ходя изгърбена и се шегува , че хората на 30години си изправят зъбите защо не и гръбнака да се изправи  Laughing оле взех да се плаша и в други теми съм навряна със здравословни проблеми , но няма как трябва да се борим newsm10 newsm10

Здравей!
Добре дошла  Hug
Гръбнакът може най лесно да се изправи   Wink Laughing
Няма да се плашиш и аз съм в още много други теми и то мнооого сериозни  ooooh! ама да не ти пука, живота е тук и сега на момента и най здравите не знаят утре какво ги чака, bouquet

# 415
  • София
Това със зелевите листа - как ли се очаква да действа тази отвара? Противовъзпалително? Прочистващо кръвта - вероятно, но това дали има връзка с дисковете?

# 416
здравейте  да се включа и аз в тази тема , с дискова херния съм на прешлените на врата , гръбнакът ми е деформиран от ученическите години, имам проблеми и с  прешлените на гръбнака към таза  абе направо разбита работа, моят мъж все ми се кара че ходя изгърбена и се шегува , че хората на 30години си изправят зъбите защо не и гръбнака да се изправи  Laughing оле взех да се плаша и в други теми съм навряна със здравословни проблеми , но няма как трябва да се борим newsm10 newsm10

Здравей!
Добре дошла  Hug
Гръбнакът може най лесно да се изправи   Wink Laughing
Няма да се плашиш и аз съм в още много други теми и то мнооого сериозни  ooooh! ама да не ти пука, живота е тук и сега на момента и най здравите не знаят утре какво ги чака, bouquet
Добре заварили, ами хич не ми пука живея и това е с добър поглед на живота повече позитивизъм абе отворила съм си сърцето и обичам всичко ивсички и така ми е по леко Kissing Heart Kissing Heart

# 417

Добре заварили, ами хич не ми пука живея и това е с добър поглед на живота повече позитивизъм абе отворила съм си сърцето и обичам всичко ивсички и така ми е по леко Kissing Heart Kissing Heart

Това е най-доброто което си могла да направиш   bouquet

Имаш ли някакви снимки, изследвания на гръбнака?

# 418

Това е най-доброто което си могла да направиш   bouquet

Имаш ли някакви снимки, изследвания на гръбнака?

снимки само на прешлените на врата там дисковете са свили нерва  , много е гадно постояно ме боли главата, гръбнака ми е травмиран от преди 15 години работех в магазин за хр стоки и вдигах човали и др подобни тежки неща тежащи повече от мен и се простудих и така прешлените ми бяха захапали солидно количество мръвка бях във формата "г" едан колежка със златни ръце ми отприши месата от гръбнака и таза и така до ден днешен съм с проблеми но като, че ли съм свикнала с тях   Tired

# 419
В един момент, просто свикваме с проблемите  Crazy
Хубаво е да си направиш скенер и ли ЯМР на кръста, за да се види какво е положението.
Най важното е да се пазиш Peace

Общи условия

Активация на акаунт