Дискова херния - 1

• 218 369
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • Казанлък
Здравейте!
Бих искала да споделя с вас информацията относно промоцията на инжекциите Discus Compositum в един немски сайт. За което трябва да благодаря на webdevil  Hug
В момента 10 ампули струват 11.25 евро + доставка около 20 евро. Мисля че си струва да се поръчат няколко опаковки наведнъж.

https://shop.apotal.de/produkte/suche.html;jsessionid=CBB517492E … BB62CFF0B31F.web3

# 526
  • Казанлък
Здравейте!
Бих искала да споделя с вас информацията относно промоцията на инжекциите Discus Compositum в един немски сайт. За което трябва да благодаря на webdevil  Hug
В момента 10 ампули струват 11.25 евро + доставка около 20 евро. Мисля че си струва да се поръчат няколко опаковки наведнъж.

https://shop.apotal.de/produkte/suche.html;jsessionid=CBB517492E … BB62CFF0B31F.web3

Този линк не показва самият продукт сега newsm78
Но ако изберете в търсачката на сайта Discus Comp ,ще ви отведе на страницата.
Ще пробвам още един линк
https://shop.apotal.de/produkte/sortiment/Naturheilkunde/Naturhe … 85121-detail.html

Мисля,че този работи!  Peace

# 527
Здравейте!

Този линк не показва самият продукт сега newsm78
Но ако изберете в търсачката на сайта Discus Comp ,ще ви отведе на страницата.
Ще пробвам още един линк
https://shop.apotal.de/produkte/sortiment/Naturheilkunde/Naturhe … 85121-detail.html

Мисля,че този работи!  Peace
Няма за какво Wink,тук сме за да си помагаме,дано да е наред всичко с доставката,че не останах много впечатлен от съпорта на сайта,цяла седмица си пращаме имейли на немски и английски! Thinking

# 528
Буболинче, здравей! Какво става с теб не знам, но толкова операции да ти се направят без резултат Sad(((((
Коя подред ти беше операцията като отиде в Токуда? Трета? Мислиш, ли че оттам са сбъркали тотално нещата? Сестра ти как е след операцията в Токуда (мисля, че заради нея и ти отиде там, защото тя беше много добре)? Досега всичките ли 4 операции ги прави при различни хирурзи?

Сега си на процедури и знаеш, че някой болни чувстват много силна и болезнена реакция от тях. Аз се бях парализирала след санаториум.

При мен след операцията също се появи нова дърпаща болка, но от другата страна на оперираното място - все още имам неврофораминална стеноза на Л5-С1, но ме посъветваха да не я оперирам, а да засиля в тази област мускулатурата. Понякога поддават дисковете около оперираните вече такива и затова ако има по-слабо място там се получава болка. Аз и до досега си имам постоянно изтръпване на лявото стъпало, но се усеща повече ако се преуморя и веднага от кръста надолу си дава сигнал.  

С кой големи имена в неврохирургията досега си направила консултация?

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 08:15 от jocco

# 529
Бубе,много скоро след операция правиш процедури....и то няколко.Маги да ти каже,каква реакция получи от тях..По мое мнение,най- добре е да ходиш само на басейн.До колкото знам на П .баня не правят процедури на оперираните до 6м .

# 530
Здравейте!

Благодаря ви и на двамата  Hug
Колко евро е доставката до тук? Че не ми се регистрира  Laughing
Цените са без ДДС което в Гермния мисля, че е 19%

# 531
  • София
Да споделя, че започнах физиотерапията. Исках напролет, но кризата преди седмици ускори нещата...Simple Smile

Чувствам се добре, но все още пия лекарствата. Днес е 10 ден и ще ги спра да видим как ще бъде. За процедурите - правят ми същото - с пускане на ток, както миналия път и нещо ново за мен -  нагряване на една голяма лампа.....как обяснявам само....като пълен лаик.... Embarassed

Започнах и упражнеията - разпечатих си ги от вас - които са точно за лумбална дискова херния. Сега съм на първия комплекс. Смятам да проявя усърдие и всяка сутрин и вечер да ги правя, преминавайки постепенно и към останалите комплекси. Пише друго да не се прави. Искаше ми се нещо и за ръцете да си включа в изправено положение, например, но незнам дали ще е разумно да стоя права, правейки каквото и да е.... newsm78

Исках да ви попитам и за друго - майка ми чула за някаква терапия с озон, умъртвявали извадената част без да докосват нерва...имало няколко кабинета в софия и даже имало клинична пътека..... Rolling Eyes

Един мой братовчед така я вдъхновил, че ми звъни развълнувана как имало  лек завинаги...Simple Smile Моля, ако някой е информиран да сподели. Аз съм доста скептична към подобни бързи лечения, но й обещах да се информирам.

Пожелавам на всички хубави дни без болка!

# 532
Tishoo,днес получих най-после официално потвърждение,че поръчката е изпратена с DHL,пише 1-3 работни дни!Казаха ми,че ще струва 20-25 евро до БГ,не немски адрес е безплатна.Като пристигне пакета,веднага ще пиша кое колко струва! Peace

# 533
  • София
Здравейте и от мен!имам доказана дискова херния през лятото на 2010 година и нещата се поуспокоиха.от два месеца съм с непрекъснати болки и лекарите нямат идея какво става.невролог ме успокои,че трябва да отминат  друг начин.пих какво ли не,инжекции ''МОВАЛИС'',,мил гама ,лирика.бях на лечение в Павел баня и от там се върнах после.чудя се какво да  или отново физиотерапия?!

Грети, при някои пациенти за съжаление
кризата продължава с месеци. Не пишеш къде
точно е дисковата ти херния и къде точно са
болките ти - кръст и/или крак? Преди колко
време си била в Павел баня? Правила ли си
скенер или ЯМР?

За процедурите - правят ми същото - с пускане на ток, както миналия път и нещо ново за мен -  нагряване на една голяма лампа.....

mila71, а водни процедури нямаш ли?
Или ти не ходиш в санаториума за процедурите?

# 534
  • София
Да, в поликлиниката ходя сега. Разбрахме се с лекаря лятото в санаториума да правя балнеолечение....реших да е в града, защото според неврлолога ми в Кюстендил водата била най-добра в моя случай.
Разбрах, че не се поема от касата, което означава, че аз си плащам всичко, нали.

# 535
  • София
Разбрах, че не се поема от касата, което означава, че аз си плащам всичко, нали.

Не е така, ходи се по клинична пътека,
чиято продължителност е 7 дни. Ако искаш
да станат 10 дни, следващите три си ги
доплащаш на частно.
В първия пост съм писала кои са клиничните
пътеки за нашето заболяване.

# 536
  • София
да, сега видях....пропуснала съм.... Embarassed...Благодаря!

Понеже когато попитах лекарят безплатно ли е, той ми каза нещо от рода на това, че ми дава направление, както за физиотерапията, но там при правят и процедури с вода, които се заплащат допълнително..... newsm78

# 537
  • София
mila71, тангенторът от миналата година
е платен - по 5лв. на процедура.
Но, торфената вана, обикновената вана не се
заплащат. Те се поемат от клиничната пътека.
Тоест, ако ти не желаеш тангентор, няма да
доплащаш за процедури. Така поне беше до
миналата година. Тази не съм звънила още за
подробности.

# 538
  • София
Разбрах. Разбира се всичко, което е полезно и подходящо за мен ще си платя. Просто искам да съм добре информирана. От известно време проверявам и чета преди да отида на лекар за направление или за диагноза. Случва се все нещо да поспестят......  Simple Smile
Благодаря ти, Sophia!

# 539
  • Димитровград
Здравейте Jocco i Aha!
Дойдох на санаториум,защото след като направих ЯМР и го занесох на неврохирурга,той каза,че неможе да се направи нищо друго освен балнеолечение.Аз изрично го питах не е ли рано,той каза не.Имам болки постоянни четвърти месец вече,исках да вляза на лечение в неврологията както вече писах,но оттам ми казаха че няма смисъл и да ходя на санаториум.Мисля,че тази болка е причинена от операцията в Токуда,понеже тя започна след това,но постепенно и отвреме навреме и аз мислех,че ще отшуми,но сега е нетърпимо,дори като дишам ме боли,и то не откакто дойдох в санаториума.Консултирала съм се само с неврохирурга които ме оперира в ИСУЛ.Притеснявам се да отида на консултация при друг които не ме е оперирал,незнам доколко ще обърне внимание.Да,имам 4 операции,при различни хирурзи са.Само искам да спомена че след първата и четвъртата оплакванията които имах от болка в десния крак и кръста отшумяха,защото ме оперираха на мястото което имам проблем,а не отсреща.
Текс,и аз мисля,че няма болка без причина,но щом на ЯМР не виждат проблема незнам какво изследване да направя за да се установи.Вече съм на прага на лудостта,на моменти болката е умопомрачителна и сякаш никой не разбира колко ме боли,страх ме е и незнам докога ще издържа. Sad

Общи условия

Активация на акаунт