Дискова херния - 1

• 218 328
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
mila71,терапията с озон не може да помогне на стара херния/според мен/

# 571
Здравейте,
Аз съм нова, но по болежки....за съжаление не толкова... Sad
От близо година и половина съм с болки, търпими са, но...постоянни! Август месец си правих ЯМР, на който разчетоха следното: L4-L5 – десцендираща медианна и медиолатерална към ляво дискова екструзия.
Ниво L5-S1 – медианна и медиолатерална към ляво дисков херния. Компресията в/у дуралния сак се демонстрира на МР миелографията. Дистален миелон – без данни за патологични лезии.
Октомври ходих на Павел Баня, след нея наистина ефект имаше, но докато не се разболях от грип..мъките отново започнаха, така и до днес! Не пия никакви болкоуспокоителни, а само екстракт от зеленоуста мида, но за сега ефект няма. Изпращат ме в София за консулт с неврохирург, но аз не познавам много добре града и не знам към кого да се насоча...Моля за Вашата помощ!!!!! Някой не е ли с подобна диагноза? Моля Ви, пишете ми!!! Всеки ден плача, а с мен и детенцето ми...Лошо, много лошо......

# 572
Аз ще ти препоръчам неврохирурзите от болница Иван Рилски.Мога да ти дам и телефони.За съжаление не съм от София и няма как да те упътя.
Във форума има софианци,някой от тях може да ти каже какъв автобус да хванеш от гарата до болницата.
Успокой се и не плачи!Това няма да ти помогне!

# 573
  • София
ralica_raum, лекарите от болница
"Св.Иван Рилски" са доказани специалисти, така
че спокойно можеш да направиш консултация
в тази болница. От гарата има директен автобус -
номер 74, който те спира буквално пред входа
на болницата.
Ако пък избереш друга болница, пак пиши, за да
те упътим с транспорта.  Hug

# 574
webdevil пристигнаха ли инжекциите?  Thinking

# 575
Да взех ги най-после newsm10!Голямо пътуване,оказа се,че са ги пратили с Deutsche Post,които имат общо с DHL,но идват по пощата.Цената е 33.75 евро за 30 ампули+25.25 евро за доставка,има фактури и за ампулите и за транспорта!Поръчват се направо от тук http://shop.apotal.de/produkte/suche.html;jsessionid=061AD9D5240 … 716A7538B3E7.apa2,като се прави регистрация в сайта.След това получавате имейл.че поръчката е приета,трябва да върнете отговор как да бъдат изпратени,съответно до немски адрес или до България!Комуникацията е малко трудна,по-добре да пишете на английски,и да помолите,отговора пак да е на английски,ако имате въпроси,защото писмата,които пращат са неразчитаеми,вместо немски букви има на кирилица!Пристигат за 10-на дни,плаща се при доставката.

# 576
  • София
И аз се замислям за тези инжекции.
Дали може свободно да се купят от Германия и някой да ми ги донесе?
Ще опитам този вариант и ако не стане тогава да пробвам с доставка, че много пари ми се струва доставянето..... Rolling Eyes

За протокола - след 2 частни прегледа у дома, 8 дни инжекции, няколко дни на афламил и от днес на диклак съм по-добре, но все още не съм готова за работа. Едва днес не усещам сковаващи и прерязващи болки.
Дай Боже да се оправя напълно, че този път беше изключително тежко и изтощително...... Sad
Много хапове, вече доста време, дано стомахът ми издържи..... Praynig

Спряха ми процедурите........казаха като се оправя, но засега ще се въздържа и няма да ходя.

Дали има случаи при които тези нагревки и ток са противопоказни.?
Имам колежка, мъжът й е опериран и са му забранили каквото и да е, освен балнеолечение с минералната вода.

Мълчанието ви за озона е красноречиво.......ясно, че не е нещо революционно и изцеляващо.

Благодаря на всички за подкрепата, мненията, съветите...и специално на Тишо, Аха, Бижу, Sophia.....  bouquet

# 577
Благодаря Ви много! Ако е възможно, дайте ми телефони, че да си запиша час за консултация. Искам да споделя с Вас, че когато си пиша с Вас, ми олеква...Знам, че милион хора страдат от това заболяване, но е друго, когато има с кого да споделиш! Мъчно ми е и затова не смея да товаря съпруга си, виждам го, че и той е доста уплашен, затова и реших да си пиша с Вас! Вие как сте? Има ли риск, ако не взимам лекарства за претъпяване на болката? А ако не се реша на операция, какво мога да очаквам? И все пак се успокоявам, че от тази болест не се умира, но тегленето....ужасно е! А искаме още едно детенцееее, как ще стане? Давайте телефони, за да видим какво ще става! Tired

# 578
  • Казанлък
Здравейте и Честита Баба Марта!
Много здраве на всички вас и вашите близки!

Ще опитам този вариант и ако не стане тогава да пробвам с доставка, че много пари ми се струва доставянето..... Rolling Eyes

Могат да се поръчат в Германия чрез сайта и по безплатния телефон дори! Доставката до адреса на територия на страната е безплатна.
Много е изгодно някой да ги купи и получи там. Аз сега се опитвам да направя това  Simple Smile
Иначе за тези,които са по-добре с руски,отколкото с немски или английски,има екстра отдел за рускоговорещи. Ще ви напиша координати на служителката,с която се свързах и контактувах без проблем.
Казва се Наталья, адрес за контакт: n.rollheiser@bad-apotheke.com
телефон за връзка с нея на руски +49 5424 2164 882
Другите телефони са дадени в сайта. Може да стане  поръчката и доставката и без да се регистрирате,директно чрез нея.

webdevil Какъв е начинът на плащане при доставка? С банков превод или направо в пощата?

# 579
Проф. Романски - 0888 716 040
Проф. Бусарски 952 36 23 (кабинет, 14-16 ч.), 0888 324 614
проф. Маринов - 0888 634 577, 0887 333 545
Доц. Каракостов 0898 551 245 (пон. - четв. 13.30 - 15.30 ч.)
Мисля,че само Каракостов работи с направления.Платеният преглед е 50лв.Може да се консултираш и в Пирогов с професор Габровски.Не съм много сигурна,но мисля, че и той работи по каса.

# 580
Здравейте и Честита Баба Марта!
Много здраве на всички вас и вашите близки!

Могат да се поръчат в Германия чрез сайта и по безплатния телефон дори! Доставката до адреса на територия на страната е безплатна.
Много е изгодно някой да ги купи и получи там. Аз сега се опитвам да направя това  Simple Smile
Иначе за тези,които са по-добре с руски,отколкото с немски или английски,има екстра отдел за рускоговорещи. Ще ви напиша координати на служителката,с която се свързах и контактувах без проблем.
Казва се Наталья, адрес за контакт: n.rollheiser@bad-apotheke.com
телефон за връзка с нея на руски +49 5424 2164 882
Другите телефони са дадени в сайта. Може да стане  поръчката и доставката и без да се регистрирате,директно чрез нея.

webdevil Какъв е начинът на плащане при доставка? С банков превод или направо в пощата?
Плаща се чрез банков превод,не приемат други плащания!

# 581
Мисля,че само Каракостов работи с направления.Платеният преглед е 50лв.Може да се консултираш и в Пирогов с професор Габровски.Не съм много сигурна,но мисля, че и той работи по каса.
Spred men te wsivki parvo trqbwa da robotqt s naprawlenie.( i nqma da otkajat i na platen pregled.)

# 582
Spred men te wsivki parvo trqbwa da robotqt s naprawlenie.( i nqma da otkajat i na platen pregled.)

От личен опит знам, че те първо преглеждат платено (освен Габровски-син, който обикновено приема сутрин преди операции в самото отделение, само трябва да си там около 8 ч.), проф. Габровски е платен - 50 лв.
После ако се налага постъпване в болница ти казват да си вземеш талон от личния лекар.

# 583

За протокола - след 2 частни прегледа у дома, 8 дни инжекции, няколко дни на афламил и от днес на диклак съм по-добре, но все още не съм готова за работа. Едва днес не усещам сковаващи и прерязващи болки.
Дай Боже да се оправя напълно, че този път беше изключително тежко и изтощително...... Sad
Много хапове, вече доста време, дано стомахът ми издържи..... Praynig

Спряха ми процедурите........казаха като се оправя, но засега ще се въздържа и няма да ходя.

Дали има случаи при които тези нагревки и ток са противопоказни.?
Имам колежка, мъжът й е опериран и са му забранили каквото и да е, освен балнеолечение с минералната вода.

Мълчанието ви за озона е красноречиво.......ясно, че не е нещо революционно и изцеляващо.

Благодаря на всички за подкрепата, мненията, съветите...и специално на Тишо, Аха, Бижу, Sophia.....  bouquet

Няма за какво  Hug Радвам се че си по добре  Peace
За озона си признавам без бой  Laughing тактично си замълчах все пак надеждата умира последна  Peace
Според мен отиди при др. Георгиев  и си направи една консултация с него, а след това си поръчай по някой инжекциите(продават се свободно без рецепта)  и ще забравиш за проблема  Peace
Да взех ги най-после newsm10!Голямо пътуване,оказа се,че са ги пратили с Deutsche Post,които имат общо с DHL,но идват по пощата.Цената е 33.75 евро за 30 ампули+25.25 евро за доставка,има фактури и за ампулите и за транспорта!Поръчват се направо от тук http://shop.apotal.de/produkte/suche.html;jsessionid=061AD9D5240 … 716A7538B3E7.apa2,като се прави регистрация в сайта.След това получавате имейл.че поръчката е приета,трябва да върнете отговор как да бъдат изпратени,съответно до немски адрес или до България!Комуникацията е малко трудна,по-добре да пишете на английски,и да помолите,отговора пак да е на английски,ако имате въпроси,защото писмата,които пращат са неразчитаеми,вместо немски букви има на кирилица!Пристигат за 10-на дни,плаща се при доставката.

Благодаря за инфото  Peace Доста солено излиза доставката  ooooh! Според мен е по добър вариантът нa genisi

# 584
Благодаря Ви много! Ако е възможно, дайте ми телефони, че да си запиша час за консултация. Искам да споделя с Вас, че когато си пиша с Вас, ми олеква...Знам, че милион хора страдат от това заболяване, но е друго, когато има с кого да споделиш! Мъчно ми е и затова не смея да товаря съпруга си, виждам го, че и той е доста уплашен, затова и реших да си пиша с Вас! Вие как сте? Има ли риск, ако не взимам лекарства за претъпяване на болката? А ако не се реша на операция, какво мога да очаквам? И все пак се успокоявам, че от тази болест не се умира, но тегленето....ужасно е! А искаме още едно детенцееее, как ще стане? Давайте телефони, за да видим какво ще става! Tired

Здравей  Hug
Само не се отчайвай  Peace Тук можеш да споделиш всичко  Hug Единствения риск е че ще ти се размине язвата  #Crazy Но ако те боли и не можеш да търпиш си ги пии  Peace
Ако не с е оперираш след време (колко никой не може да каже) ще отмине кризата и след това просто ще си имаш едно на ум че трябва да се пазиш  Peace Ще имаш  и детенце Hug но нека първо се махната досадните болки и след това ти ще си прецениш кога ще си готова  Peace
През това време, ходи на санаториум, прави упражнения и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт