ЕПИЛЕПСИЯ

• 218 187
  • 867
  •   1
Отговори
# 195
Днес говорих с един невролог, който се води за най-добрия в Д-град, за щастие е съсед на кумата и може би за това ни обърна доста внимание. Отговори ми обстойно на всички въпроси. Той ни препоръча или Чавдаров или Алексиев от Александровска болница. Ще се почудя още при кой да идем, а може и при двамата, и тази седмица се надявам да отидем да София и всичко да се изясни. Пишете за впечетления и от двамата моля. Стискайте палци всичко да е ок.

# 196
Може би ставам досадна с писаниците но ще ме извините.Преди  няколко години ходихме при Алексиев и той ни изписа Ривотрил и Финлепсин. Започнахме да ги пием но какво да ви кажа детето бе като дрогирано,залиташе ту на една ту на друга страна . Полза никаква след време разбрах че това са лекарства  които се изписват с зелена рецепта и се водят като наркотици.Затова  имайте впредвид това просто много от лекарите изписват ривотрила като лечение.Сега сме на Депакин хроно и се чувства добре. А и нещо друго в Александрвска болница работи и д-р Радионова тя също е добър специалист. moresmile

# 197
Здравей , Panovavania, Пиша ти тук защото входящата ти кутия е препълнена и колкото и пъти да се опитвам да ти пиша нищо не се получаваше. Съобщението все не успявах да го изпратя. Съжалявам че така се еполучило ,за кой пореден път се убеждавам че има и лекари и лекари .Вкрайна сметка от ЯМР нищо ли не се получи пиши какво ще предприемете за напред.

# 198
Здравейте,не знам от къде да започна.Преди да направим ЯМР си мислех че ни лекуват на слука и за в бъдеще нищо не се знае.сега го направихме и ми казаха че нищо повече от известното вече , не е излязло на ЯМР и си продължаваме така.Сега съм толкова объркана,смятах че това е много важно да се направи,и там черно на бяло ще се види всичко.Сега излиза защо пък въобще го правихме.Имаме находка - перивентрикуларна левкомалация,на което нашия доктор почти не обърна внимание.Какво разбрахте вие от вашите ЯМрезонанси.Не се ли вижда там какво ще бъде за напред.

# 199
Преди години правихме и ние ЯМР в Правителствена болница тогава ни обясниха  и на нас че на него всичко подробно се вижда. Слава богу беше добър резултата . А теб защо те притеснява важното е че не са открили лоши неща. При нас гледаха за огнище / нали сме  с диагноза епилепсия / а тази находка която са ви открили какво значи. Извинявай за въпроса но много много не съм наясно с тези термини.

# 200
И ние сме с диагноза епилепсия,синдром на Уест.Знам че необратимите неща са станали по време на раждането,но очаквах да ми кажат нещо,лошо или добро нещо заради което да кажа добре че направихме ЯМР.Както ми го обесниха от задушаването е почнал да и се размеква мозъка и затова сега сме така.Мислех че от задушаването са умрели мозъчни клетки ама това размекване не можах да го възприема,ще търся и други мнения.

# 201
Хубаво е да се консултираш и с друг специалист ние ходим при проф.Чавдаров той ни видя и ЯМР тогава. Но все си мисля че недай си боже е имало нещо лошо са щели да ви кажат.

# 202
  • густо майна Филибето
http://www.admedicine.co.uk/p_line2.asp?p=2 - Brain Booster

Тъй като съм давала на моето дете витамините и гинко билоба под друга форма, и това я превъзбуждаше, попитах невроложката ни защо ни препоръчва да опитаме с Brain Booster. Отговора беше, че този препарат е разработен да въздейства на молекулярно ниво на мозъка, а не като при екстракта да се усвои само част от него и останалото да дава различни ефекти на останалите системи. Още не сме го опитали, затова не мога да говоря от свое име. Освен това моето дете не е с епилепсия, а с друго разстройство.

# 203
Преди време писах че моят син взима  BRAIN BOOSTER  досега е изпил четири опаковки ,Лично аз съм много доволна от него синът ми се чувства много добре и мисля и занапред живот и здраве да му го давам.  Преди това му бяха предписали пирамем но той наистина отхнего се чувстваше много превъзбуден докато от тази хран. добавка няма такива неща. Препоръчвам ти го горещо.

# 204
  • София
Преди време писах че моят син взима  BRAIN BOOSTER  досега е изпил четири опаковки .......

Откъде го купувате и колко струва? С рецепта ли? Правите ли почивки? Може ли да се дава на по-възрастни хора?

# 205
Давам заявка в аптеката и те ми го доставят. Поне аз го купувам на  цена  44,00лв. Без рецепта  го взимам. Тъи като едно шишенце ни е горе долу за два месеца правим пауза за около един месец. Значи ние го взимаме вече една година от миналият ноември. сега в момента правим почивка и от декември ще го взимаме пак-Питаш дали може да се взима от възрастни разбира се че може .Влезни в адреса който е посочила ljuboznatelna и ще прпочетеш повече информация.

# 206
Здравеите,мами.Не случайно ви тарсих и ви намерих.Искам да споделя моите тревоги за малкия ми син.Тои е на 1година и 9 месеца.тревогата ми се отнся за това,че когато отидем на вилата която се намира след Своге и е с надморска височина доста високо получажа ниякакви позиви да поврашта и след което му побелява лицето и след това му посиняват усните.Прави го само когато сме там и винаги след като преспиме през ноща,правил го е 3 пати до сега.Ходихме по лекари и имам 2 диагнози епилепсия и хипоглекимия.Съотжетно потърсихме и трети док. които отхвърлиа и двете и ни каза,че ниама симптомии за епилепсия и се оказа на краия ,че е от нафталин тези позиви за повръщане и след което пак отидохме на вилата спинка в друга стая и ништо му нямаше.Кажете ми вазможно ли е да е епилепсия и от каво може така да пребледниава когато повръща.Кажете моля ви даите ниакой съвет.Благодаря и извиняваите ако сам писъла толкова много но съм нова.Благодаря.

# 207
От това което си писала и доколкото успях да разбера поне за епилепсията  не са такива признаците. Моят син е с такава диагноза но не това са симптомите.  А  колко до побеляването на лицето ми се струва че е нормално да се получи след повръщане не съм специалист но все пак ..

# 208
Много ти благодаря,че ми отговори нонче за това което ми писа.

# 209
  • София
 bebo_lina не че съм специалист за да давам съвети, но ми се струва, че твоя син просто е алергичен към нафталина и затова прави тази реакция. След като е нямало нищо като сте спали в друга стая.  Thinking Правили ли сте някакви изследвания за да ви поставят диагноза епилепсия???
Успех.

Общи условия

Активация на акаунт