ЕПИЛЕПСИЯ

• 218 226
  • 867
  •   1
Отговори
# 375
violalila, много благодаря за информацията!        Искам  да попитам дали някой е ходил на "интервю", при хомеопат? Вчера записахме час в мед. център "Хирон", при д-р М. Стоименова, но направо се изумих, като разбрах, че въпросното  "интервю" е цели 3 часа Shocked!!! Иначе много залагам на този вид лечение, чувала съм за отлични резултати , особенно при деца. Какво е вашето мнение?                                                                                                                       

# 376
Нашата лична е хомеопат ,но тя каза че  ако започнем такова лечение НЕ трябва да спираме  лекарствата
Единствено с хомеопатия не ставало.Нещо хич не ми е ясно.Как така и  двата вида лечение едновременно.
Ще следя темата

# 377
Аз не съм чак толкова навътре в нещата, но ми се струва, че тези хомеопати, които държат да се провеждат успоредно и двата вида лечение , сами не си вярват в хомеопатията.Ами как ще разбереш, ако нещата се подобрят, кое точно е помогнало..? - Възможно е да са  хомеоп. лекарства, но е възможно и конвенционалните, просто защото вече са действали достатъчно дълго  време и мозъка се е успокоил.От друга страна защо е необходимо да се започва с хомеопатия, ако официалната медицина те удовлетворява? Аз лично никога не бих смесвала нещата, най-малкото, защото подхода при двата вида лечение е коренно противоположен. Именно затова ние спираме всякаква химия, която и без това /поне при нас/ само вреди и изцяло се доверяваме на Природата.  Това си е лично мое виждане по въпроса, или философия  и не се базира на никакви   медиц. познания. Така че ще споделя веднага с вас при първите резултати. smile3537

# 378
Здравейте!!!!
дари-k първоначално като започнахме сабрил го пиехме само него.След около 2 месеца ни включиха и риготрил и така продължаваме и до днес.Все още имаме леки трепвания,последвани от усмивка но важното е че изчезнаха страшните пристъпи.Успех,но питайте все пак дали трябва да се взимат и двете успоредно ,нали са взаимно заменяеми

# 379
Благодаря за адреса на болницата.
Аз съм ходила при марияна АСтоименова,хареса ми.Но не се реших да спра лекарствата които пиехме,макар и без никакво подобрение да сме видяли от тях.Тогава тя ме посъветва докато не реша какво да правя да спра с хомеопатията.
Ети щом сте решили да спирате лекарствата мисля че при вас ще има успех хомеопатията.

# 380
Bebo4e, благодаря за подкрепата! Мисля, че от психическата нагласа зависят поне 70% от  успеха на крайния резултат. В крайна сметка човек получава помощ от това в което вярва, изпитала съм го лично на гърба си. Желая на всички да намерят  правилното лечение и да вярват силно в  добрия изход. Това е най-важното!  smile3521

# 381
Мами, моля ви дайте ми съвет. Възможно ли е от Конвулекса и Сабрила да се получат отоци? Thinking Преди няколко дни получих ме възпаление на ушите и ушната ни изписа Оспамокс. Днес ми направи впечатление, че крачетата и едната ръчичка леко са отекли. Обадих се на джипито и споделих за мойте съмнения, струваше  ми се, че дозата на антибиотика е висока (3*4мл.) и тя е на моето мнение. Посъветва ме да  спра антибиотика, но се чудя  newsm78 дали е възможно да отече от конвулекса и сабрила т.к. антибиотика и сабрила започнах ме да ги пием в един и същи ден.  Tired Някой знае ли какви са страничните ефекти на сабрила? Ако някои ги знае маля нека да ми пише.  Praynig Благодаря ви предварително. Добре че ви има,  какво ли щях да правя без вас? Hug

# 382
Ние сме пили и Конвулекс и Сабрил.Конвулекса го пием още.Не сме имали отоци.Невролога какво казва.По голям е варианта отоците да са от Сабрила,но не съм компетентна да кажа със сигурност

# 383
Днес спрях антибиотика и ще чакам да видя какво ще стане, ако до утре не спаднат тези отоци тогава ще се свържа с невролога. Все си мисля ,че е от антибиотика.  ooooh!

# 384
Дъщеря ми има алергия към всеки различен от конвулекс медикамент.Първият път когато се поду се възпали и ларингса тогава пи оспамокс.Сега си пие Зиртек всеки ден той е противоалергичен,защото приема и топамакс,ако забравя да и дам Зиртек на следващия ден е подута.Затова си мисля че при вас може да е от Сабрила.Ивка е 13кг. и пи по 5мл. оспамокс.Внимавай да не се задуши детето, ако се подуе и се затрудни дишането обърнете внимание на време

# 385
Дари-К как сте,оправили се детенце.

# 386
Здравйте
bebo4e, отока спадна и стигам до извода че е от антибиотика. Господи тази некадърна лекарка я предозира  Twisted Evil. Ами ако не беше се подула сигурно с тази голяма доза какво ли щеше да стане doh smile3511 не ми се мисли. Кой дава дипломи на тези лекари?
Снощи ми направи впечетление , че на моменти неможе да си поеме въздух. Има хрипка на гърлото и не може да се отхрачи. Тази хрипка се появи след като започнахме антибиотика.

# 387
Здравей пухче,
моята дъщеря е 5,200 кг. и пиеше 3*4 мл. Блогодаря ти за съвета ще я следя и се надявам да не е от събрила, но тази сутрин няма оток и от тук мисля че е от антибиотика. Притеснява ме хрипката - на моменти не може да си поеме въздух.Джипито ме посъветва да и давам сироп за кашлица. Whistling

# 388
Дъщеря ми вече трета седмица продължава да хрипти и диша трудно въпреки Зиртека.Много съм доволна от Хусталгил,сиропче за кашлица само екстракт от мащерка за малки деца и бебета.

# 389
пухче, а възпалението на ларингса с какво го лекувахте? Със сироп за кашлица ли? Ние в момента пием студал, но ако не помогне ще се доверя на вашия опит и ще взема Хусталгил. Благодаря ти много за съветите и за бързите отговори. Мисля, че и ние имаме възпаление на ларингса.  Дано малките слънчица по-бързо се оправят. Hug

Общи условия

Активация на акаунт