ЕПИЛЕПСИЯ

• 218 141
  • 867
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,
аз съм на 25 години и в живота си имам общо 5 припадъка, които започнаха на 17 годишна възраст. В момента взимам ламиктал и от три години нямах проблем-до тази събота, която явно съм направила припадък, без да си спомням нищо, и то пред мои приятели. Посещавала съм доктори и лечението ме беше към края си, еег-то ми е наред от много време, не знам какво стана. Не пия, не пуша и не ходя на дискотеки често, имам сериозна работа и приятел, животът ми се нарежда добре през послената година и половина. Стресът наистина ми идва много и се чудя дали не ми е сгрешена диагнозата и дали не се получават тези пристъпи именно от стрес? Пак ще отида на преглед. Чувствам се ужасно депресирана, добре, че семейството ми е зад мен. Много ме е страх да не се повтори.
Пожелавам много здраве на всички ви

# 526
  • София
Пожелавам ти от цялото си сърце да не се повтаря никога повече пристъп при теб!!!    Hug
Проконтролирай дозата и се опитай да се успокоиш... усамоти се малко, понамали темпото и дано всичко стане ОК

# 527
Благодаря ти, може би това е моят начин да се освободя от натрупало се напрежение, може би-не, наистина не знам. Вие поне сте наясно колко коварна е тази болест. Довечера съм на преглед-той ще си покаже поне малко. А Ламиктала - аз взимам по 100 мг на ден-на 2 пъти по 50 - колкото взимат и бебетата Simple Smile Желая ви здраве и спокойствие!!!

# 528
az sam maika na dete s epilepsia,lekuvame se pri prof. 4avdarov i ne6tata se podobriavat.sega piem lekarstva i ot germania i rezultat e mnogo dobar,ako niakoi iska da mi pi6e na KAT75@abv.bg

# 529
А и от тях ми казват че се забавяло мозъчната дейност , изобщо  лекарствата
Да Ви кажа честно мисля, че си зависи и от типа епилепсия, защото до колкото съм запозната има различни видове.
Наистина има различни епилепсии.И въпроса е дали епилепсията ще предизвика някакво умствено изоставане,или епилепсията е резултат от увреда на мозъка и просто само влошава нещата.за това и едни лекарства помагат на едни а за други няма надежда.За това не дейте да отхвърляте и други методи на лечение,като хомеопатията например.На нас не ни помогна ,но познавам хора на които помага.Така че просто дайте си шанс  и господ да е с нас.
Нанди  Hug Hug Hug

# 530
и аз мисля като теб бебоче!

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 23:46 от Ети

# 531
Вчера бях при Чавдаров, мина добре, еег-то е без никакви отклонения. Но у мен се насади ужасен страх, как да го преодолея? Професорът каза да не изпадам в депресивни състояния и да гледам напред и че няма вечно лечение и аз трябва да бъда излекувана, но преди всичко следва да си помогна сама. Другата сряда ще отида на почивка в  планината. Благодаря на всички ви за мненията - явно болката сближава, но аз не искам да се възприемам като болен човек (не знам защо) и вярвам, че лечение има!!! Успоредно с Ламиктала, и за да е по-сигурен Чавдаров ми изписа и Епилан Д. Посъветвах се и с друга невроложка - тя не го харесва. Утре пак ще отида пре Чавдаров пак да поговорим. Вие какво мислите за това лекарство?

# 532
Вчера бях при Чавдаров, мина добре, еег-то е без никакви отклонения. Но у мен се насади ужасен страх, как да го преодолея? Професорът каза да не изпадам в депресивни състояния и да гледам напред и че няма вечно лечение и аз трябва да бъда излекувана, но преди всичко следва да си помогна сама. Другата сряда ще отида на почивка в  планината. Благодаря на всички ви за мненията - явно болката сближава, но аз не искам да се възприемам като болен човек (не знам защо) и вярвам, че лечение има!!! Успоредно с Ламиктала, и за да е по-сигурен Чавдаров ми изписа и Епилан Д. Посъветвах се и с друга невроложка - тя не го харесва. Утре пак ще отида пре Чавдаров пак да поговорим. Вие какво мислите за това лекарство?
Аз лично съм приемала Епилант Д но не ми помогна, а що се отнася до Ламиктала с снего се чуствах много добре. Дано ти оцелят дозата и съответно лечението. А между другото никой от нас не иска да се чуства или да го възприемат като болен. Приятна вечер  bouquet

# 533
И аз се чувствах много добре с Ламиктала, но......ето какво стана в събота! Вчера бях при друг вид лекар - пак професор, но ендокринолог, и тя ми сложи съвсем друга диагноза - спазмофилия! Не знам какво да правя - Чавдаров е категоричен, тя също.
ted, ти как се справяш с това чувство? Имаш ли си приятел? Извинявай за неудобните въпроси, но аз съм убедена, че има лечение и то трябва да се намери!

# 534
 Zdraveite az se kazvam Nadejda Penova i sam ot firma AD Medicine Balkan-proizvoditel i vnositel na preparata Brain Booster.
 Vidiah che imate interes kam nego i zatova iskam da vi dam nashite koordinati:gr.Sofia,ul.Maglen 5,tel:02/9540467
Ako jelaete mojete da posetite nashiat sait:www.admedicine-bg.com
Mojete da mi zadavate vaprosi i na e-mail:nadinne_p@yahoo.com
Shte se radvam ako moga da vi bada polezna.
Pojelavam na vsichki da badete zdravi i usmihnati.
 N.Penova

# 535
Zdraveite az se kazvam Nadejda Penova i sam ot firma AD Medicine Balkan-proizvoditel i vnositel na preparata Brain Booster.
 Vidiah che imate interes kam nego i zatova iskam da vi dam nashite koordinati:gr.Sofia,ul.Maglen 5,tel:02/9540467
Ako jelaete mojete da posetite nashiat sait:www.admedicine-bg.com
Mojete da mi zadavate vaprosi i na e-mail:nadinne_p@yahoo.com
Shte se radvam ako moga da vi bada polezna.
Pojelavam na vsichki da badete zdravi i usmihnati.
 N.Penova
Здравей, имам мама тук, която е вече ваш усърден потребител и снабдява останалите мами. Надяваме се, че Брейн бустера ще е полезен за всички дечица, нуждаещи се от него.

# 536
Здравейте nadinne , ние също ползваме вече три години Браин Боостер и сме много доволни , затова благодаря за информацията която сте пуснали навярно ще има много мами които ще се свържат с вас, за съжаление аз съм от провинцията и  затова  си го поръчвам в аптеката е цената е доста по скъпа но пък сизаслужава да се купува.

# 537
Питаш ме как съм разбрала, лекарствата  ги пие от 8 месечна възраст сега е вече на 10го, ученик в трети клас, И среща трудности в усвояване на учебният материал , и в четенето и в писането, Наистина и много неща постигнахме , е не бих казала че има голямо умствено изоставане , но мога да съпоставя дъщеря ми  на неговата възраст и той както е сега и виждам известни разлики. Прощавай че те питам но  ривотрила как ти действа, чувстваш ли замайване или нещо друго. На него му предписаха от 0,5 сутрин и вечер по една таблетка, но аз се притеснявам да не стане както преди.

# 538
Извини ме , но с това мое цитиране на писаното от мен какво имаш в предвид , че нвещо не мога да зацепа,

# 539
Знаете ли, че в София има фондация за родителите на деца епилептици ?
da znam interesyva me adresa .namerih emeil no e veche nevaliden

Общи условия

Активация на акаунт