ЕПИЛЕПСИЯ

• 218 152
  • 867
  •   1
Отговори
# 435
Искам нещо друго да те питам сега се сещам как се чувства тя от тези лекарства .Питам те защотомоят син също е пил ривотрил пиеше и какви ли не други но има моменти когато започва да му се вие свят и да залита.Адекватен е но трябва да премине малко време да полегне на леглото за около 10 мин. и се оправя. Питала съм специалисти но те казват че може би се дължи от лекарствата а той ги пие от осем месечна възраст *

Извинявай, че се намесвам, но щом детето не се  чуства добре значи или трябва да  се регулира дозата или да се смени медикамента. Това го знам от личен опит. Дано се оправите скоро /да подействат  лекарствата както трябва/. Лек ден  bouquet

# 436
Питала съм специалисти но те казват че може би се дължи от лекарствата а той ги пие от осем месечна възраст *

Извинявай, че се намесвам, но щом детето не се  чуства добре значи или трябва да  се регулира дозата или да се смени медикамента. Това го знам от личен опит. Дано се оправите скоро /да подействат  лекарствата както трябва/. Лек ден  bouquet
Е това е винаги проблем,родителя казва как се чуства детето,но лекуващия не и обръща достатъчно внимание.При мен се е стигало до отговори от рода" престанете с тези родителски чуства",когато съм обеснявала реакциите на детето по повод някакво назначено лечение.

# 437
Да лекарствата са му сменяни но пак има случай не много често но ,,,когато казва че му се вие свят. А е възможно и да му премалява от глад защото се е случвало да хапне нещо и после да премине. Незнам и аз на какво седължи .Казват че е възможно и де се изморява от дълги разходки,. в училище, абе изобщо  има моменти направо се побърквам от притеснение и само го питам как си как се чувстваш.

# 438
     Здравейте момичета!Когато детето ви получи гърч ,който е продължителен и искате да му помогнете помолете вашият личен лекар да ви изпише рецепта за диазепам.Купете си го от аптеката заедно с подходяща спринцовка .Когато се наложи издърпайте течността от ампулата ,махнете иглата .Съдържанието изтискайте в ануса на детето.Ще подейства дори по бързо от инжекция.
      Споделям го от личен опит.Когато се наложи при моя син да го приложа ,наистина подейства .Желая ви успех .Дано съм  ви била полезна.
Предпочитам на никого да не се налага това!!!!!!!!

# 439
До мамите от Варна-има аптека в Варна от която можете да се снабдите с Диазепам гел ректално!Аз вече се сдобих,след дълго търсене из чужбина.Дано никога не се наложи да го ползвам!Има от 5мг/88лв/ и 10мг/98лв/,по 5тубички в опаковка са и не може да се купи по-малко.Аптеката се намира до централниа офис на Мсат,казва се аптека Мир.
Искам да Ви информирам, че в Румъния диазепам 5 тубички от 5мг. , производство на немска ф-ма струва под 5 евро. В петък го получих по влака от приятели. Лошото е ,че се купува само с изписана рецепта от местен лекар. Неудомявам, възмутена съм , как е възможно в България същото лекарство да е с почти десеткратно увеличение??? #Crazy
Според мен това си е чиста злоупотреба, а може би и нелегален внос.
Когато човек е отчаян, цената не е от значение. Аз също щях да си купя от там. Но все пак се питам- КАК Е ВЪЗМОЖНО?
Моля се никога да не ми се наложи да го ползвам baby_neutral.

# 440
До мамите от Варна-има аптека в Варна от която можете да се снабдите с Диазепам гел ректално!Аз вече се сдобих,след дълго търсене из чужбина.Дано никога не се наложи да го ползвам!Има от 5мг/88лв/ и 10мг/98лв/,по 5тубички в опаковка са и не може да се купи по-малко.Аптеката се намира до централниа офис на Мсат,казва се аптека Мир.
Искам да Ви информирам, че в Румъния диазепам 5 тубички от 5мг. , производство на немска ф-ма струва под 5 евро. В петък го получих по влака от приятели. Лошото е ,че се купува само с изписана рецепта от местен лекар. Неудомявам, възмутена съм , как е възможно в България същото лекарство да е с почти десеткратно увеличение??? #Crazy
Според мен това си е чиста злоупотреба, а може би и нелегален внос.
Когато човек е отчаян, цената не е от значение. Аз също щях да си купя от там. Но все пак се питам- КАК Е ВЪЗМОЖНО?
Моля се никога да не ми се наложи да го ползвам baby_neutral.
Здравеите !А това лекарство с каква рецепта ви го дадоха ?Ние не сме от Варна

# 441
ми и аз това се питам как е възможно!

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 14:35 от Ети

# 442
 Аз си купих една книга за епилепсията. В първия си пост в тази тема я предложих, но никой не я пожела. Ако решиш, че искаш да ти я дам да я прегледаш, пиши на лични.

# 443
ми и аз това се питам как е възможно!Ама когато човек се притеснява!?Та и на мен ми е ясно,че е нереално скъпо,но си го купих и то също с надеждата да го изхвърля с изтекъл срок без да се налага употреба!Пожелавам го на всички ни! Peace
Може ли някой да ме просветли къде мога да прочета за видовете епилепсия?Доста порових ама нищо не можах да открия Rolling Eyesинтересуваме по специално за Роландова епи и синдром на Панайотопулу Rolling Eyes
И на племенничката  това е окончателната диагноза

# 444
Имам син на 6.5 години с 5 фибрилни гърча до момента, като последния го направи на 5,5 години. Многократно сме правили ЕЕГ при проф.Чавдаров в София. Искам да отведа сина си на консулнация и при друг специалист, но т.к. сме от провинцията, моля за по-подробна информация за доц. Александър Алексиев. В сайта на Александровска не откривам такова име. За коя болница става въпрос. Моля за отговор на E-mail: polyz@abv.bg
Предварително благодаря.

Неврология - доц. Александър Алексиев, завежда кабинетът, където се правят ЕЕГ, но координати нямам. И други са доволни от него.

# 445
Знам че работи в Александровска болница,но координати нямам.Дано се включи някой който ходи при него.

# 446
  • гр.София
Здравейте,скоро не съм писала,но то е защото просто нямам и минута свободно време.Синът ми,които е на 16 г.от една година не беше получавал припадък,но ето,че сега отново се случи.Ходихме на консултация на 4-ти километър и от там без все още да е направено ЕЕГ ни променят лекарството от Депакин хроно 300мг. на Трилептал 300.Досега освен Депакин, той не е пил друго и бяхме доволни,задържа се цяла година без пристъпи.Някой може ли да ми даде по-подробна информация за Трилептала ще съм му много благодарна.

# 447
melita,  влез тук и ще ти дадат информация
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=116033.new;topicseen#new

# 448
Майчета, моля ви кажете ми как слагате диазепама и какво количество? Казаха ми, че се слага 1/2мг. на кг. - според теглото на детето. Вие как го правите? Никога до сега не съм го правила и сега малко ме е страх да не объркам нещо. Благодаря ви предварително.

# 449
Доц. д-р Александър Д. Алексиев Телефоните му са:
Служебни: 02/92 30 465 ; 951 69 96
Мобилен: 0888 279 802
Ние сме водили нашето дете при него, но той май се занимава с по- големи. Но ние сме на 3годинки, а вие сте по-големи. Дано ви помогне.

Общи условия

Активация на акаунт