ЕПИЛЕПСИЯ

• 218 137
  • 867
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте!Помогнете и на мен,моля ви!!!Вече не знам какво да правя!Синът ми е с диагноза ЕПИ от 4 год,Ходим при профЧавдаров,пием лекарства,но припадъците започнаха отновопрез януари след като спряхме Топамакса!Той е много чувствително дете,изживява много трудно всичко,което му се случва!Стана много сприхав,изнервен и немотивиран,заради болестта!Четох скоро за хомеопатията и за д-рЕлиа Костова,моля ви пишете нещо за това лечение,защото вече съм в безизходица и не знам как да помогна на най-скъпото си същество!БЛагодаря ви предварително,чакам с нетърпение!!!!

# 511
Нанди,щях да ти кажа за  Божинова,но видях,че и тя не иска да спре Сабрила.Не може да няма друго лекарство,стискам ви палци за проф.Чавдаров.Нямам думи за нашите лекари.Понякога се чувствам като във филм на ужасите,с лекари,които експерементират с децата ни.Та то си е истина.Мислено съм с вас и съм сигурна,че Мимито ще се оправи.Не губи вяра и надежда:те лекуват.Когато преди две години родих,лекарите бяха категорични,че Анди няма да оцелее.Но не спирах да вярвам и може би това и Господ я спасиха.Само аз си знам какво преживях.Изпращам ви от моята вяра и кураж.Целувки на малката героиня.

# 512
Здравейте!Помогнете и на мен,моля ви!!!Вече не знам какво да правя!Синът ми е с диагноза ЕПИ от 4 год,Ходим при профЧавдаров,пием лекарства,но припадъците започнаха отновопрез януари след като спряхме Топамакса!Той е много чувствително дете,изживява много трудно всичко,което му се случва!Стана много сприхав,изнервен и немотивиран,заради болестта!Четох скоро за хомеопатията и за д-рЕлиа Костова,моля ви пишете нещо за това лечение,защото вече съм в безизходица и не знам как да помогна на най-скъпото си същество!БЛагодаря ви предварително,чакам с нетърпение!!!!
Аз отоново с риск да се повторя съм ТВЪРДО ПРОТИВ ХОМЕОПАТИЯТА. На колко години е синът ти?
След като е над 4г. /поне с такова впечатление оставам/ бих ти препоръчала и на теб доц. Алескиев - можеш да го намериш в Александровска болница. Бях дала контакти, но ако не ги намериш пиши ще ти ги дам. Приятен ден  bouquet

# 513
za Doc. Aleksiev i az moga da dam kordinati koito go interesuvat  Peace

# 514
Аз също като че ли много не съм настроена положително към лечението с хомеопатия , въпреки че и лекарствата оказват своето влияние, Сега например проф.Чавдаров му предписа отново ривотрил въпреки че от него не се чувстваше добре, и сега се чудя дали изобщо да започвам да му го давам или да си остане само на депакин,Пък и отзивите и на другите майки не е много добър за него и незнам какво да правя, баща му е на мнение да се дава аз не искам и така,,,, Много ме притеснява и това че е много чувствителен и най малкото нещо го разстройва почва да плаче, а тези деца не трябва да са под напрежение , последният пристъп беше провокиран точно от такова неща,Дори и проф. ми се скара въпреки че не мога да контролирам ресурсната непрекъснато, не знам много съм отчаяна и аз също и незнам как ще се издържа занапред, все се надявам в пубертета да отшуми но,,, newsm17

# 515
Аз също като че ли много не съм настроена положително към лечението с хомеопатия , въпреки че и лекарствата оказват своето влияние, Сега например проф.Чавдаров му предписа отново ривотрил въпреки че от него не се чувстваше добре, и сега се чудя дали изобщо да започвам да му го давам или да си остане само на депакин,Пък и отзивите и на другите майки не е много добър за него и незнам какво да правя, баща му е на мнение да се дава аз не искам и така,,,, Много ме притеснява и това че е много чувствителен и най малкото нещо го разстройва почва да плаче, а тези деца не трябва да са под напрежение , последният пристъп беше провокиран точно от такова неща,Дори и проф. ми се скара въпреки че не мога да контролирам ресурсната непрекъснато, не знам много съм отчаяна и аз също и незнам как ще се издържа занапред, все се надявам в пубертета да отшуми но,,, newsm17
дано в пупертета да отшуми не искам да ви плаша но тогава при мен нещата се влошиха Sad а и на мен и майка ми ни казваха че с побертета ще отмине Sad надявам се при вас да не е така   bouquet

# 516
При някои в пубертета отшумява или направо изчезва,ако е придобито, поне така казват лекарите. Но при мен се появи тогава и се закрепва само с медикаменти, от личен опит бих си позволила да ви съветвам- установите, ли че някое лекарство ви действа както трябва не го сменяй. Но за това съответно трябва да се консултира и с лекар де, защото все пак аз не съм лекар, а учител Wink

# 517
съгласен съм с ted  na 100%

# 518
Съгласна съм напълно  с  ted  в интерес на истината в периода когато пиеше ривотрил не е правил пристъпи но пък за сметка на това все му се спеше, беше като отнесен, в момента  на спирането започна пак, Наистина в много по лека форма, много по различни от предишните но си ги има.
А и от тях ми казват че се забавяло мозъчната дейност , изобщо  лекарствата

# 519
А и от тях ми казват че се забавяло мозъчната дейност , изобщо  лекарствата
Да Ви кажа честно мисля, че си зависи и от типа епилепсия, защото до колкото съм запозната има различни видове. Пия и в момента Ривотрил вярно в малки дози, поради бременността, приемала съм и други лекарства, но не мога да кажа че съм имала забавяне на мозъчната дейност. А между другото как  разбра, че дете има забавяне? Ти си тази която трябва да му помогне с умствени упражнения, ако наистина е така. Но ако просто за момент си губи мисълта това не мисля, че е уствено изоставяне.

# 520
Питаш ме как съм разбрала, лекарствата  ги пие от 8 месечна възраст сега е вече на 10го, ученик в трети клас, И среща трудности в усвояване на учебният материал , и в четенето и в писането, Наистина и много неща постигнахме , е не бих казала че има голямо умствено изоставане , но мога да съпоставя дъщеря ми  на неговата възраст и той както е сега и виждам известни разлики. Прощавай че те питам но  ривотрила как ти действа, чувстваш ли замайване или нещо друго. На него му предписаха от 0,5 сутрин и вечер по една таблетка, но аз се притеснявам да не стане както преди.

# 521
Питаш ме как съм разбрала, лекарствата  ги пие от 8 месечна възраст сега е вече на 10го, ученик в трети клас, И среща трудности в усвояване на учебният материал , и в четенето и в писането, Наистина и много неща постигнахме , е не бих казала че има голямо умствено изоставане , но мога да съпоставя дъщеря ми  на неговата възраст и той както е сега и виждам известни разлики. Прощавай че те питам но  ривотрила как ти действа, чувстваш ли замайване или нещо друго. На него му предписаха от 0,5 сутрин и вечер по една таблетка, но аз се притеснявам да не стане както преди.
Гледай позитивно на нещата, знам че не е лесно но опитай. А ривотрила го пия по следната схема от 0,5мг- 2-1и 1/4-1/4. Замайвания не съм имала но нали знаеш дозата зависи от  килограмите.

# 522
съжалявам,май съм ви подвела,синът ми е на 18год,а първият припадък беше преди 4 години!понеже сменихме няколко лекарства,а пристъпите пак се върнаха си мисля,че трябва да опитам и нещо друго,за да му помогна!Доволна съм от професор Чавдаров,но е много трудно за моя син да разбере,че много неща са му забранени!На мен също не ми е лесно,защото го виждам как върви срещу себе си!Кажете ми нещо за хиперпигментацията-синът ми я има на рамото!разбрах че има някаква връзка със заболяването,но не можах да попитам,знаете как е при Чавдаров!

# 523
щом се притесняваш да не стане както преди започни с по-малка доза-например по половин сутрин само и виж как ще са нещата
ако детето е добре на по-ниска доза и няма гърчове защо да му създаваш дискомфорт
това е само едно мнение....
успех!

# 524
съжалявам,май съм ви подвела,синът ми е на 18год,а първият припадък беше преди 4 години!понеже сменихме няколко лекарства,а пристъпите пак се върнаха си мисля,че трябва да опитам и нещо друго,за да му помогна!Доволна съм от професор Чавдаров,но е много трудно за моя син да разбере,че много неща са му забранени!На мен също не ми е лесно,защото го виждам как върви срещу себе си!Кажете ми нещо за хиперпигментацията-синът ми я има на рамото!разбрах че има някаква връзка със заболяването,но не можах да попитам,знаете как е при Чавдаров!
Наистина не сме се разбра ли за възрастта, но в такъв случай той не е никък малък и самичът трябва да знае с  кое трябва да се ограничава и с кое не. Що се отнася до хиперпиглентацията незнам това да има връзка със заболяването. Но ако си позволява да ходи доста врем на слънце е възможно да е от това. Знам че от слънцето се получават такива неща. А и друго с риск да ти давам съвети много защо не пробваш да смениш лекаря поне за един преглед /то това не е и смяна/, за да видиш какво ще те посъветват и другите лекари. В крайна сметка не е само Чавдаров неврогог. Приятен ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт