Крем за около очи - III тема

• 77 335
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Аз не съм пробвала серума на Estee Lauder, а директно си го купих.  Mr. Green
Купих го, защото исках да си свивам порите с него но се оказа, че не ми понася  Sad
Още в магазина продавачката ме предупреди и ми каза, че не ми трябва на мен този серум и нямам нужда от свиване на пори, но аз много настоях. В момента го ползва моят мъж  Twisted Evil, който е с мазна кожа и на него му се отразява многоооооо добре.  Simple Smile

# 616
  • Belgium
Tози не е за свиване на пори, бъркаш се  Laughing

Това е новията Идеалист, той е озаряващ  Peace

# 617
Tози не е за свиване на пори, бъркаш се  Laughing

Това е новията Идеалист, той е озаряващ  Peace
Да, права си, този твоя е друг  Simple Smile
Но аз него едва ли ще го пробвам, след злощастният ми опит с предишния  Rolling Eyes Confused
Не останах доволна от моя серум и от крема за лице  Time Zone, но кремът за околоочния контур ми хареса (Time Zone)

# 618
  • Belgium
Кой околоочен ти хареса?

Може пък козметиката на Estee Lauder да не ти понася. Аз съм така с козметиката на Клиник.

# 619
Да, не ми понася явно тази козметика, а от Clinique съм многоооо доволна. Кремовете им за очи не ми допадат, но кремовете за лице ми се отразяват много добре.
За името на крема допълних в предния пост.

# 620
Tifany1, ползвала съм крема на Клиник. Няма да ти премахне линиите. Добър е за тъмни кръгове, но като цяло е слаб. Не е за зряла кожа. За такава е Repairwear, който е и активен. All abaut eyes rich e по- богат от All abaut eyes, но в насока сух контур, а не анти - ейдж действие.  На Клиник силата е в кремовете за лице. Тествай го по - дълго, защото може да ти дразни очите. С него така се бях подредила, че стигнах до очен лекар.
А така, значи отпада. Какво би ми препоръчала, на 31 съм и си имам по две мимически бръчки, които знам, че няма да махна, но поне да ги позагладя малко и да забавя появата на други.

# 621
  • Варна
Tifany1, ако си се насочила към Клиник - Repairwear. Добър е, но не ми понася. Пробвай го, защото моите очи са хипер чувствителни и не съм критерий. Няма да се повтарям с Веледа. Писала съм много, но какво да правя като ме питаш. За мен най - добър с линиите е този - http://usa.weleda.com/our-products/shop/pomegranate-firming-eye-cream.aspx. Не е проблем, че си на 31. Натурален е. Виж и https://store.drhauschka.com/b2c/ecom/ecomEnduser/items/itemDeta … &bulkexists=0

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 14:49 от didaka

# 622
Следващия път съм решила да си взема крема с нар на Веледа, който didaka препоръчва. По мои наблюдения обаче този с шипка не е нищо особено.

Много се двоумя и за кремовете на Кларанс/Кларинс или както там се произнася: тук имаше отзиви, че кремът им за сух контур не е нещо забележително, много ми харесва като консистенция (пробвах в магазин) кремът за бръчки, даже тук казаха, че няма проблем да се ползва и за хора под 40, но ето, няколко поста по-долу пак се изказва мнение, че си е за зряла кожа.

Това са марките, на които аз съм се спряла.

Този крем, който didaka показва на д-р Хаушка е нещо ново за мен, не съм пробвала нищо на тази марка, по-добра ли е от Веледа? От по-натуралните кремове понякога получавам алергични реакции, та затова първо ми се иска да проуча нещата, преди да поръчам.

# 623
Нали и аз си взех Веледа с нар...Уви,при мен ефект нула Tired Пък и като го нанеса усещам един такъв алкохолен полъх...Въпреки аромата го усещам.Сега тествам един на Clarins.Първите 2 нанасяния оставят приятно впечатление.Ще видя след седмица.Интересно че тази сутрин след второто нанасяне сутрешното ми подпухване от недоспиване е на половина.Нито един крем досега не успя да ме спаси.Интересно утре сутрин дали ще е още по-добре  Thinking

# 624
Аз от шипката на Веледа, както казах, не съм впечатлена - отначало ми хареса, хич не мирише на алкохол, за разлика от кремовете им за лица. После обаче получих подпухване, което по принцип никога не съм имала. реших обаче да продължа употребата, подпухването изчезна, сега продължавам да ползвам крема.

Но не мога да кажа, че е нещо свръх, иска ми се да е по-богат, защото само по-мазните кремове ми се сработват добре с коректора.

# 625
Този тествам,за него писах.Нали го бяхме разисквали преди няколко страници:
http://www.feelunique.com/p/Clarins-Extra-Firming-Eye-Contour-Cream-20ml
Първите впечатления чудесни.Подхранващ е,аз това търся.Веледата с нар е по-лек.И това също не ми допадна.Но пък има много доволни от него.За съжаление аз усещам алкохола по много странен начин.

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 15:10 от bubka:)

# 626
За моя нар не бих казала, че помага при подпухване или заглажда бръчки, но аз си го харесвам.  Simple Smile Харесвам го защото с него си чувствам кожата хидратирана много дълго време. Имам кремове, които в началото много добре хидратират и по средата на деня или следобед вече си чувствам кожата суха, а при нара не е така. Аз не ползвам само него, а го редувам с други и за сега съм доволна. Не ми харесва опаковката на крема и миризмата. Консистенцията също не е като на другите и не на всеки би се харесал.

# 627
  • Варна
Аглая Епанчина, ползвам и двата от няколко месеца ( шипка и нар ) и установих разлика в подхранването. Нарът е много по - мазен и си пасва с коректор. Шипката се гълта от кожата и не се разбира с коректора. Имат лек спиртен мирис, но той изчезва, а и няма как. Нали е консервант. За подпухването няма лек. При мен нарът действа за него, но не съм ли спала или спазвала режим..... Въпреки това и двата крема имат дренажен ефект. Абе, нарът е по - добрият вариант за зряла и суха кожа.
B & C е права, че най - големият плюс е трайната хидратация. За мен крем, който подхранва цял ден не е лек. Правя само една апликация за деня. Вечер не слагам крем и подпухвам по - малко. Нищо не ми се отразява добре на контура, ако го нанеса преди сън. 

bubka:), ще ме хвърлиш пак в дебрите на пробите. Тъкмо се бях кротнала. Искаш да кажеш, че този на Кларанс хидратира повече от Веледа с нар. Колко време ползваш Веледата и другия. Да не редуваш newsm78  

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 15:34 от didaka

# 628
bubka , този околоочен крем, който тестваш, може ли да се ползва през деня? Чудя се между него и този серум - http://www.feelunique.com/p/Clarins-Extra-Firming-Eye-Contour-Serum-20ml. Как ги чувстваш?

# 629
[B & C е права, че най - големият плюс е трайната хидратация. За мен крем, който подхранва цял ден не е лек. Правя само една апликация за деня. Вечер не слагам крем и подпухвам по - малко. Нищо не ми се отразява добре на контура, ако го нанеса преди сън.  

bubka:), ще ме хвърлиш пак в дебрите на пробите. Тъкмо се бях кротнала. Искаш да кажеш, че този на Кларанс хидратира повече от Веледа с нар. Колко време ползваш Веледата и другия. Да не редуваш newsm78  
Веледата с нар го получих на 22 октомври през деня и още същата вечер се намазах за първи път.Прилагах го 2 пъти дневно защото и аз като други момичета тук(бяха споделили)слагам през деня грим и няма как вечер да не го махна,а след него кожата ми е опъната и се нуждае от крем за лице.Но дори и да не се гримирам,винаги се мия преди лягане PeaceТа Веледата го нанасям 2 пъти дневно,но и според описанието на продукта това така се прави.На 7 ноември престанах с Веледа и започнах да си слагам Кларинс.На 2та апликация околоочната зона се успокои.Плюс това е по-подхранващ от Веледа.Имам и двата крема,правя сравнение и то е такова...Следователно не редувам двата крема,а всеки ползвам самостоятелно.Нара съм го ползвала доста дни(16),така че можах да направя сравнение за себе си.Но всеки е различен,ти си доволна,дори и да пробваш Кларинс,няма да ти хареса.Човек подсъзнателно избира това което мисли че е най-добро за него.
Марципан,серума се нанася сутрин и/или вечер но лично на мен не ми хареса.Лепнеше,а на мен дори при първата апликация и ми дразнеше в началото(кожата ми е супер чувствителна)...Другия крем е за вечерно приложение,обаче проверих и в сайта на Кларинс и там е посочено че е нощна грижа,но може да се нанася и сутрин.Аз засега тествам 2 пъти дневно.Доволна съм,въпреки трагичната ситуация при мен сега съм доста по-добре.Но,пак подчертавам,всеки първо да тества мостра,после да реши дали става за него.Всички сме различни все пак Peace

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 09:18 от bubka:)

Общи условия

Активация на акаунт