Крем за около очи - III тема

• 77 059
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
За мен Vichy и La Roche posay нямат хубави околочни кремове.
На Nuxe и Roc не съм ползвала.

# 691
А ти какъв би ми препоръчала?

# 692
natalia.d,
явно имаш доста чуствителна кожа. Аз не искам да ти се натрапвам, но както някои беше писал по горе, едва ли на тези години бръчките ти са "истински". Според мен е сухота, пий повече вода и наистина ти препоръчвам околоочния на Себамед. Той е медицински, така че няма да ти пари. Кожата около очите ми е и след 5 часа, така овлажнена както при нанасянето, а не лъска.

# 693
Според мен е сухота, пий повече вода и наистина ти препоръчвам околоочния на Себамед.
Той е медицински, така че няма да ти пари.
И за La Roche posay се твърди, че била "медицинска" козметика и според твоята теория не бива да ми пари, но техният околочен крем така ми пареше, че имах чувството, че ще ослепея.
По-парещ крем не съм имала  ooooh!

# 694
B & C може да е съвпадение при мен, понеже всички кремове които съм ползвала са ми парели, но не са били медицински. Това е първия които не ми пари и се оказа медицински. Но си права, това не означава, че като е медицински, автоматично не пари, просто на мен ми пасна идеално, затова го похвалих толкова. А сам изпробвала доста кремове.
Абе тая дума "медицински" използва ли се въобще в такъв контекст? Thinking

# 695
Сега се замислям за All about eyes.Как мислите дали ще ми дойде прекалено силен.Тези които са го ползвали ще съм благодарна да дадат мнение.

All about eyes (но не rich версията - от нея очите ми се подуха Sick) няма как да ти е силен, това е обикновен интензивно хидратиращ крем, който помага да не се образуват финни линии вследствие сухота в околоочната зона Peace Аз бях доволна от него once upon a time Laughing, като бях по-млада Blush Мисля, че е добър избор Peace Но анти ейдж действие - в смисъл да бори вече образували се финни линии/бръчки - не очаквай Wink Както са те посъветвали по-нагоре, избери крем с оглед състоянието на кожата ти, а не с оглед възрастта. В тази връзка установи за себе си дали това "влошаване" в околоочната зона е временно и е следствие по-скоро на "сухота" или наистина вече имаш образували се финни линии Peace

# 696

All about eyes (но не rich версията - от нея очите ми се подуха Sick) Както са те посъветвали по-нагоре, избери крем с оглед състоянието на кожата ти, а не с оглед възрастта.
И аз се подух  след 2-3 апликации.Но така подпухнах както никога не ми се беше случвало.Иначе според мен и на 27 човек може да има напълно реални бръчки.Да не забравяме че освен грижа,нещата опират и до начин на живот,стрес,ежедневие,мимики,и ген!Така че щом има бръчки,те трябва да се третират с кремове.От тях няма да се оправят бръчките,но поне да не се задълбочават и да не се образуват нови  Peace

# 697
  • Варна
bubka:), дамата е на 22, а не на 27 и за това смятам, че бръчките не са дълбоки и трайни, но знае ли човек newsm78

natalia.d, All about eyes е подходящ избор, но само при поносимост. При мен такава нямаше. Определено е по - добър от Виши и Ла Рош.

Inessita, Nirvanesque не ме впечатли, а и ми дразнеше. Прави филм, но не подхранва.
Vichy е марка, която от години не ползвам. След много покупки и проби ( в младостта Wink ), установих, че освен непоносимост друго няма да получа от нея.
Пробвай, ако искаш Ла Рош и Рок.  

# 698
  • sofia
Ол абаут айс е страхотен крем, ползвала съм го дълги години. Едва сега  започнаха да ми излизат линии и то ситни.
Правило ми е впечатление, че когато съм го поръчвала от САЩ ми пари, а купувам ли го от тук- не!

# 699
Mata_Hari, този подмладяващ серум поема ли се от кожата или стои като масло - отгоре? Има ли стягащо действие? От доста време се чудя на Алтея. Защо само вечер го нанасяш? Не е ли подходящ за основен крем? Мисля си, че е достатъчно богат ( нали е комплекс от масла и екстракти ) за дневен. Опиши ефекта и действието му по - подробно. Био миризмата не ме притеснява. Тя даже е гаранция за състава. Благодаря ти предварително.

Здрасти. Поема се от кожата, но все пак му трябва малко време, защото е на маслена основа. Затова го нанасям само вечер, без да слагам друг продукт (сутрин слагам околоочен гел, защото обикновено бързам). Аз всъщност нямам бръчки, проблемът ми е сухата кожа и според мен серумът за това е подходящ - действието му е по-скоро подхранващо и хидратиращо, отколкото стягащо.

# 700
Май си написах отговора в полето с цитата. Сори!

# 701
  • sofia
http://bg.strawberrynet.com/skincare/estee-lauder/time-zone-anti … ye/102951/#DETAIL

Този крем как ще го коментирате? Доволни ли сте? Какво му е действието?

# 702
Здравейте и аз да се включа по темата за околоочният контур. След като силно се разочаровах от Clinique  i Estee Lauder ,  последният крем който купих стар ли беше какво му имаше сякаш се сбръчках повече:(
За моя голяма изненада попаднах на наистина хубав продукт. Купих го неотдавна от Виена и то в един страннен луксозен магазин Галерия с картини и разни други изкуства. На първият етаж беше тази козметика  -  ШИЙ - CARE EYE LUXURY изключително съм доволна  от резултата. Маслата в крема изглаждат и опъват бръчиците около очите, а финните които ги имах просто изчезнаха.
Оказа се английско - чехска козметика, натурална, висок клас без консерванти. Марката е Botanicus Dr. Stuart .Описвам какво съдържа :
Антиоксидант- Обновява
100% натурална грижа за очите.
Съдържа  растителни масла, масло ший, масло бабасу, слива, алое,  и розово масло. Без консерванти.
Надявам се и в България най-сетне да има такива наистина добри продукти.

# 703
Бъбривка:), къде е този магазин?

# 704
  • Варна
Бъбривка:), до същия извод достигнах и аз. За сега натурален крем ми е действал най - добре на контура.

Mata_Hari,   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт