Крем за около очи - III тема

• 77 063
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ви за отговорите момичета Hug.Определено ще си взема крем без да се ръководя от това за каква възраст го дават.А за Yves Roche,ще потърся че като се замисля не съм ползвала нищо на тази марка и не се сещам къде съм ги виждала. newsm78
didaka Защо мислиш че La Roche няма да свършат работа.Не са добри като марка ли?Аз и тяхно нищо не съм ползвала и незнам честно що така към тях се насочих Thinking.Можеш ли да ми препоръчаш околоочен които да заличи вече появилите се линии Cry?

# 676
natalia.d сещам се за един околоочен на Ейвън. Може да не им се вярва на повечето,но е силен и мисля,че ще заличи линиите. Двуфазен е,отгоре на капачето е по-интензивен като серум,а надолу е крем,богат. Не мода се сетя в момента как беше,но е в златиста опаковка.

# 677
  • Варна
natalia.d, ползвала съм два анти - ейдж крема на La Roche - Редермик и Актив Ц. Втория опитах в по - младежки години. Интересното е, че за мен е по - добър от Редермик, а той е за по - зряла кожа.
Може да опиташ Актив Ц, но за изразени бръчки не е ОК. След по - дълга употреба изсветлава, но леко контура. Като го ползвах не се нуждаех от силно средство и ме задоволяваше. В по - късен етап го пробвах отново и не ми беше достатъчен. Ти си млада и може да ти хареса. Линиите ти може да са от сух контур. Опитай с по - богат крем и виж. Не ми се вярва да са трайни Wink Много си млада Grinning La Roche имат и един лек хидратант. Той пък хидратира колкото водицата Laughing За същите пари ( на Ла Рош ) може да си вземеш това - http://www.forminute.com/9/23/303/BIO-PRODUKTI-Bio-kozmetika-za- … likatna-koja.html. Ще е по - добро.

Airborne, благодаря за информацията. Ще тествам. То и аз я карах с по няколко крема, но така се подредих, че сега я карам леко. Като намеря нещо действащо и мазничко си трайкам Grinning

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 19:33 от didaka

# 678
Никога не съм могла да  ползвам една козметика дълго време - след няколко седмици ми омръзва и почвам да търся друго, колкото и да съм доволна Blush Завиждам искрено на хората, които с години ползват едни и същи продукти...

# 679
  • Варна
Airborne, и аз обичам да сменям, но съм ограничена от изискванията на кожата ми. Нали е много чувствителна Twisted Evil Очите ми пък не понасят козметика в близост, а за мен е немислимо да не употребявам такава. Оставям ги да починат от експерименти и после пак започвам. Сертифицираните марки ( натурални ) не ми дразнят, а и са мо ОК за омазняване и подхранване. За сега съм в тази зона. Не съм се отказала от традиционната козметика ( с порядъчно количество химия ), но трябва да става за много чувствителни очи.

# 680
Airborne, чета доста добри отзиви за Yoghurt of Bugaria. Кремът много ли е  ароматизиран? Май ще пробвам и аз серията. От колко време го употребяваш? Може пък след време да позаглади контура.
О,аз също се поблазних да пробвам околоочния,дневен и нощен на серията.Продават по левче мостри които са доста големи като мл,ноооо,не е за чувствителните ни кожи Tired Още при първата апликация околоочния контур щеше да ми се подпали,така пареше...Изтърпях,но на следващата вечер след апликацията пареше още повече ooooh! Кремовете ги нанесох с голям страх,малко ми подразни и от тях,но околоочния беше като люта чушка Laughing Ако се престрашиш да пробваш,после сподели.Аз обаче нямам намерение да потретвам Peace

# 681
  • sofia
Момичета, кой крем е следваща стъпка след хидратацията. Вече съм на 27г, ползвала съм Клиник и Диор- хидраекшън, но вече са слаби за кожата ми.

Идеи? Имам няколко леееки линии.

# 682
Наскоро си взех подмладяващия серум за очи с комплекс Bio Damascena на Алтея. Не бях ползвала такъв продукт, та ми беше интересно. Оказа се комплекс от растителни масла и екстракти - определено има растителен "био" мирис (за тези, които са чувствителни на миризми Simple Smile. Аз го слагам вечерно време и ми действа доста добре, защото кожата ми е доста суха, въпреки че нямам сериозни бръчки. Супер икономичен е, защото по 1 капка е напълно достатъчна за всяко око.

# 683
  • Варна
Mata_Hari, този подмладяващ серум поема ли се от кожата или стои като масло - отгоре? Има ли стягащо действие? От доста време се чудя на Алтея. Защо само вечер го нанасяш? Не е ли подходящ за основен крем? Мисля си, че е достатъчно богат ( нали е комплекс от масла и екстракти ) за дневен. Опиши ефекта и действието му по - подробно. Био миризмата не ме притеснява. Тя даже е гаранция за състава. Благодаря ти предварително.

lyuba84, ако питаш за Клиник - Repairwear и Anti-Gravity Firming Eye Lift Cream.

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 17:25 от didaka

# 684
  • sofia
Аз смятам, че на Клиник Рипеър-а е силен за мен.
Питам за други марки, кремчето да е превенция , да не позволява образуване на нови бръчки и да подхранва, просто да не е само хидратация.

# 685
  • Варна
lyuba84, мисля, че следващата стъпка след по - леките хидратанти са кремове с по - сериозен състав. Може да пробваш от натуралните марки. Те няма да са фатални при минаване на границата за възраст.

# 686
  • sofia
Кои визираш(не съм ползвала натурални никога)?
Добре, така ще питам - кои се водят 30+ , цена м/у 50 и 100лв

# 687
Ползвала съм серума за очи на Алтея. Доста е мазен и бавно попива, няма как да се сложи крем върху него или трябва много да се изчаква. Действие някакво чудотворно не видях, но не се и оплаквам, Стягане не почувствах, но околоочния контур ми беще доста хидратиран. Мисля пак да го взема след известно време. В момента ползвам крема за очи на Lush, но още е рано да кажа каквото и да е за него.

# 688
sladurka,Мерси за предложението мила но първият и единствен продукт които съм ползвала на ейван беше лосион з атяло от които се обринах жестоко ooooh!!Оттогава ме е страх да си поръчам каквото и да било тяхно Sad.didaka,aз вчера успях да измрънкам тестери  Laughingна този лекия хидратантния и на activ C и днеска ги пробвах.Намазах на едното око единия на другото другия(тъпо знам  Rolling Eyesама иначе няма да успея да направя добра съпоставка)Не се чувствам зле, понесоха ми но като чели не съм много впечетлена.ще мацна още някой път пък да видим.Сега се замислям за All about eyes.Как мислите дали ще ми дойде прекалено силен.Тези които са го ползвали ще съм благодарна да дадат мнение.

# 689
Момичета колебая са между четири крема за очи. На 27 години съм, с нормална кожа. Ако някоя от вас е ползвала  и е доволна или не някое от тези крамчета, ще съм благодарна да сподели своя опит Simple Smile
http://www.kozmetika.bg/show/NUXE/20281_Околооч.-крем-тъмни-кръгове/
http://www.kozmetika.bg/show/VICHY/17386_Aqualia-Thermal-Yeux---околооч./
http://www.kozmetika.bg/show/LA-ROCHE-POSAY/15755_Хидратиращ-крем-околоочен---Hydraphase-Eyes/
http://www.kozmetika.bg/show/ROC/32427_Hydra-Крем-за-околоочен-контур/

п.с От скоро ползвам на Виши за лице, но май не съм особено очарована (времето ще покаже дали е така със сигурност).

Общи условия

Активация на акаунт