Крем за около очи - III тема

• 77 075
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
bubka:), точно този не съм ползвала. Любопитно ми е дали е ефикасен. Бръшлянът по принцип е за кратка употреба ( в козметични продукти ) и като билка. Може това да е причина за едномесечното ползване. Може и да е направен безвреден или в минимални количества.

B & C, така е. Лирак е с цени, които не са ниски, а на същите има по - добри марки.

# 661
Момичета и момчета, аз пак да си попитам за мнения за Skincode кремчетата, имат ли добър anti-age, ако някой знае? newsm78 Praynig
Веледа нар ми харесва, но с едно важно изключение - прави ми подпухване, определено. И все по-трудно ми попива. Ще трябва нещо друго да пробвам. Незнам защо тоя Скинкод така ми е влязъл в главата... Laughing

# 662
  • София
Аз да похваля един познат крем- Clinique Repairwear Intensive Eye Cream. От два месеца го ползвам и определено виждам, че има ефект. Зоната ми е подхрнена и бръчките ми са по-леки. Мисля, че най-накрая открих подходящия крем за мен. Heart Eyes

# 663
Здравейте,
Аз ползвам вече 5-6 месеца Olay Anti-Wrinkle Firming (нощен и дневен).  С чувствителна кожа съм и преди това години наред ползвах само кремчета от серията Lancome Primordialе. Все още ползвам Lancome Primordiale Optimum и Cell Defense около очите. Не съм купувала все още козметика в България и имам два въпроса:
1. Виждали ли сте марката Olay някъде по магазини/аптеки.  Купих си ги в Англия и сега се опитвам да ги намеря в София, но без успех.
2. Как и къде е най-изгодно да се купува козметика (на Ланком например) в БГ? Има ли сайт, който да препоръчвате, или верига магазини/аптеки?
Много ще съм ви благодарна, ако можете да ме посъветвате.

# 664
Момичета и момчета, аз пак да си попитам за мнения за Skincode кремчетата, имат ли добър anti-age, ако някой знае? newsm78 Praynig
Веледа нар ми харесва, но с едно важно изключение - прави ми подпухване, определено. И все по-трудно ми попива. Ще трябва нещо друго да пробвам. Незнам защо тоя Скинкод така ми е влязъл в главата... Laughing

Скинкод го ползвах преди време. Не беше лош, но и някакъв ефект особен не забелязах.

# 665
Аз използвам гела за околоочен контур на organic surge - върши чудесна работа срещу тъмни кръгове и подпухване и не ми дразни очите за разлика от повечето подобни продукти.

# 666
  • София
Аз използвам гела за околоочен контур на organic surge - върши чудесна работа срещу тъмни кръгове и подпухване и не ми дразни очите за разлика от повечето подобни продукти.

Намерих го в нета и много ми допадна като описание. Аз търся нещо точно за намаляване на подпухналостта и за изглаждане на финни линии. Върши ли работа в тази насока? Видях,че е и без парабени и други такива и е напълно натурален, което е още един плюс...
Този също изглежда добре: http://shopthebest.eu/product/1416/dr-scheller-okoloochen-kontse … rgan-amarant.html  . Имате ли някакви впечатления и от него?  Rolling Eyes  Аз си взех мостри на Нюкса и на Уриаж, но...нещо не съм доволна Tired  От Уриажа се събуждам  с още по - подпухнали очи,а от Нюкса...никакво действие не виждам изобщо. Crossing Arms И вече не знам какво да си взема..

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 15:47 от @ddicted_to_

# 667
Аз преди седмица си взех тестер на това кремче на RoC. Веднага споделям стягане на контура и леко изглаждане. малко скъп ми идва за в момента,но попада в уиш листа ми ще си го взмеа по-нататък. Отделно от това крема на Евелин,за който писах по-назад също ми харесва и стяга контура,обаче ми подпухват още очите от него. Но за под грим,като база също е ок,абе за цената си е супер.

# 668

Намерих го в нета и много ми допадна като описание. Аз търся нещо точно за намаляване на подпухналостта и за изглаждане на финни линии. Върши ли работа в тази насока? Видях,че е и без парабени и други такива и е напълно натурален, което е още един плюс...
Този също изглежда добре: http://--reklamen-spam--/product/1416/dr-scheller-okoloochen-kon … rgan-amarant.html  . Имате ли някакви впечатления и от него?  Rolling Eyes  Аз си взех мостри на Нюкса и на Уриаж, но...нещо не съм доволна Tired  От Уриажа се събуждам  с още по - подпухнали очи,а от Нюкса...никакво действие не виждам изобщо. Crossing Arms И вече не знам какво да си взема..

За около очи на Nuxe ми харесва серума Фитошок. Използвах го само като крем за около очи (без друг крем отгоре).  Другите техни околоочни не ми харесаха.

# 669
Здравейте,
знам че многократно е коментиран в темата крема на Веледа с нар, но за каква възраст е подходящ? Вчера тръгнах да си го купувам,но консултантката ме разубеди защото бил за по-зряла възраст и дълбоки бръчки.
Аз съм на 31. За мен тя препоръча Истеал на Авен или този с Шипка на Веледа.
Вие кой бихте ми препоръчали?

# 670
Здравейте момичета,ще се радвам на съвет от вас в изборът ми на околоочен крем защото поради обстоятелствата ми е много трудно сама да подбера.На 22 съм нооо последните 2 години ми бяха много тежки,много стрес много негативни емоции и сега направо не мога да си позная кожата!Под очите имам 4!доста видими линии които стигат доста на доло към "торбичките"и към бузите,над самия клепач има отпускане (точно на свивката на окото) и кожата седи много повяхнала.Ама наистина много  Cry.Ако човек ми види само очите никога няма да каже че съм на 22!
Приемам всякакви предложения за околоочен а най добре ако  от линия в която има и крем за лице защото имам видими назолабиални линии които си личат и в спокойно състояние не само като говоря и доста видима бръчка на челото.Просто нензам как си съсипах кожата за толкова кратко време.В момента ползвам хидратиращо креме на авен и термалната им вода които обаче явно са слабички.Мисля си за нещо антибръчково!Знам че е рано на 22 но кожата ми има нужда и много с енадявам да залича вече появилите се линии.
Мислих си з анякоя от сериите на  La Roche.Примерно Hydraphase,но си мисля че тя няма да заличи линиите Sad даже се замислям за Active C за лице и околоочен пък било то и временно докато кожата ми живне.Мислех си да го направя като курс на лечение нали го дават уж при първи признаци на стареене и после да продължа с нещо по леко евентoaлно?Хем имат и термална вода а тя ми с еотразява добре.Какво мислите?Предложете ми нещо което да хидратира но и да заличи вече появилите се линии,без значение от марка и цена само да е изпитано защото ако сега не направя нещо да ги разкарам незнам по натам какво щe правя.
Преварително много благодаря на тези които ще прочетат дъългият ми пост и ще ме посъветват  Hug

# 671
Здравей natalia.d,
като те четох се сетих, че и аз имах преди няколко месеца една бръчка по средата на челото. Тогава си взех на Yves Roche крем за първи бръчки. Серията e INOSITOL Vegetal. Дневните са два- в зелена и бледо розова опаковка. На мен продавачката ми препоръча бледорозовия защото кожата ми е смесен тип, а зеления бил по-мазен. Бръчката на челото ми изчезна, доволна  съм
от крема. самият крем е с лек седеф, придава лек блясък. За очи,макар да нямам видими бръчки, ползвам на Себамед с Q10, също за първи бръчки, овлажнява добре, вече два пъти си го вземам.
тоник,
крема с нар на Веледа е за зряла кожа над 50 години.

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 22:28 от Lino

# 672
Аз да похваля един познат крем- Clinique Repairwear Intensive Eye Cream. От два месеца го ползвам и определено виждам, че има ефект. Зоната ми е подхрнена и бръчките ми са по-леки. Мисля, че най-накрая открих подходящия крем за мен. Heart Eyes
За моят контур този крем не направи нищо - мъчих го близо 2 месеца и аз, накрая само вечер, за да слагам повече, за да свърши по-бързо Mr. Green
 Околоочният Yoghurt of Bugaria дето е 15 пъти по-евтин /и ~ 3 пъти повече като количество/ ми подхранва по-добре. Не ми изглажда бръчките, но поне не ми е сухо и опънато, както става 2 часа след Клиник..

1. Виждали ли сте марката Olay някъде по магазини/аптеки.  Купих си ги в Англия и сега се опитвам да ги намеря в София, но без успех.
2. Как и къде е най-изгодно да се купува козметика (на Ланком например) в БГ? Има ли сайт, който да препоръчвате, или верига магазини/аптеки?
Много ще съм ви благодарна, ако можете да ме посъветвате.
Olay не се предлага в Бг. Поръчвала съм от тук именно Anti-Wrinkle Firming, но не съм впечатлена.
Ланком има в Бютизоун, онлайн не съм купувала.

natalia.d , вземи си крем според нуждите на кожата, а не според възрастта Peace

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 23:00 от Airborne

# 673
  • Варна
Airborne, чета доста добри отзиви за Yoghurt of Bugaria. Кремът много ли е  ароматизиран? Май ще пробвам и аз серията. От колко време го употребяваш? Може пък след време да позаглади контура.

natalia.d, La Roche няма да оправи положението.

# 674
didaka, ароматизиран е, но му е нетрайна миризмата - аз си мажа цялото лице понякога /40 мл само за очите ще ги ползвам сигурно 3 години Mr. Green/ и след няколко минути не усещам никакъв аромат.
При положение, че съм денонощно на климатик - наистина съм изненадана, че не ми се налага да повтарям апликация..
Иначе го ползвам около 2 седмици, а като знам, че случайно го взех - не възлагам кой знае какви надежди, но ми е добре с него. Така или иначе аз не мога с един крем  Mr. Green и редувам няколко..

Общи условия

Активация на акаунт