Крем за около очи - III тема

• 77 137
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Това което пише за крема звучи добре,но лично аз имам непоносимост към кремове за очи в които има Phenoxyethanol 

bubka:), в твоята мостра на Кларанс има феноксиетанол. Виж - Water, Octyldodecanol, Glycerin, Oryza Sativa (Rice) Starch, Propylene Glycol, PEG-8, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Polyacrylamide, Tocopheryl Acetate, C13-14 Isoparaffin, Methylparaben, Disodium EDTA, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate, Biosaccharide Gum-1, Laureth-7, Plantago Ovata Seed Extract, Tocopherol, Rosa Centifolia Flower Extract, Euphrasia Officinalis Extract, Centella Asiatica Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Glutamylamidoethyl Indole, Sorbic Acid, Geraniol, Citronellol.

# 646
Това което пише за крема звучи добре,но лично аз имам непоносимост към кремове за очи в които има Phenoxyethanol

bubka:), в твоята мостра на Кларанс има феноксиетанол. Виж - Water, Octyldodecanol, Glycerin, Oryza Sativa (Rice) Starch, Propylene Glycol, PEG-8, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Polyacrylamide, Tocopheryl Acetate, C13-14 Isoparaffin, Methylparaben, Disodium EDTA, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate, Biosaccharide Gum-1, Laureth-7, Plantago Ovata Seed Extract, Tocopherol, Rosa Centifolia Flower Extract, Euphrasia Officinalis Extract, Centella Asiatica Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Glutamylamidoethyl Indole, Sorbic Acid, Geraniol, Citronellol.

Да,говорех за по-евтините,в случая за този:
http://www.feelunique.com/p/Emu-Oil-Well-Moisturising-Eye-Cream-25ml
И добавям че не ми дразни"ако този алерген е в минимална доза".Защото кожата ми е алергична,тя се зачервява,а не очите ми.Те се дразнят само от спиралите...
От високата класа кремовете не ми правят проблем!В случая визирах точно евтин крем,погледни.Пък и ние с теб didaka винаги сме водили спорове на тази тема.Аз харесвам Кларинс,а ти винаги си казвала че не ги харесваш и винаги си твърдяла че имат малко активни съставки и че не са добра козметика!Ето факта че пак ми показваш състава говори точно за това Wink Въпрос на вкус Peace

Последна редакция: чт, 10 ное 2011, 09:06 от bubka:)

# 647
  • Варна
bubka:), разбрах те. Наистина мисля да пробвам Кларанс отново. Моят крем е към края и се чудя пак ли да повтарям. То ефекта на натуралните се вижда след месеци употреба и мога да продължа, но... Все се изкушавам от нещо ново. Иска ми се да видя още мнения за околоочните на Кларанс.

# 648
didaka,доколкото се сещам си с доста чувствителни очи(не като мен околоочната зона)...Така че нямам идея дали ще ти понесе.Пробвай...Факт е че да речем от Биофреш йогурт серията като се намазах щеше да ми изгори кожата край очите Sick Пък доста момичета ползват тази козметика и са доволни.Всъщност ти днес ме накара да се замисля дали феноксиетанола ми е слабото място Thinking Защото балсама на Плант Систем няма феноксиетанол,така пише на опаковката(ти го имаш и знаеш),а пък към края на тубата започнаха да ми се зачервяват,подуват и дразнят външните ъгли на очите Tired Или просто имам комбинирана алергия Confused

Последна редакция: чт, 10 ное 2011, 09:54 от bubka:)

# 649
  • Варна
Ооох, така добре те разбирам. От много време се мъча да открия кое ми дразни очите. Факт е, че трябва да пробвам за да разбера дали даден крем е ОК. Колко удобно би било да знам проблемната съставка и така да купувам. От тази непоносимост стигнах до един извод. Кремовете проникват и достигат до окото ( или в близост до него ), защото и при отдалечено и внимателно нанасяне имам дразнене от повечето. Този факт ме е направил много недоверчива към съставите. Чета ги и се мъча да открия мнения за тях. Все пак си оставам на мнение, че досега не съм открила по - толерантни ( за около очи ) от натуралните кремове. Не съм загубила надежда, че има и други добри ( от козметиката с различни от органик съставки ), но все още търся. Не съм твърдо само за натурална козметика. Тя не е избор за мен при кремовете за лице. Има още какво да променят в апликацията и консистенциите.

Този крем ли ползваш - http://bg.strawberrynet.com/skincare/clarins/new-eye-contour-balm-special/12992/?  Подхранва ли добре?

Последна редакция: чт, 10 ное 2011, 10:10 от didaka

# 650
Веселина как разбра,че не съм на 40+ Mr. Green Ами мисля,че ще е лек,защото трябва да минимизирам две линии по-очертани отдолу и няколко по фини при усмивка се виждат,като цяло изглежда контура ми  сух и с фини линии+прозрачна кожа отдолу. А защо пък да не е подходящ за сух контур newsm78

Ами пише го в профила ти  Mr. Green Аз днес пробвах Луменето и много ми харесва. Попива за секунда и се усеща много леко на кожата. Моят контур е с нормална кожа мисля. Усещам крема много добре. Според мен няма да е проблем да се ползва и от суха кожа.
За по-сериозни ефекти, ще пиша след някакво време ползване.

# 651
  • Canada
А на Лумене със стволовите клетки някоя от вас ползвала ли го е? Гледам ,че има по-скъпи марки, които имат околоочни със същия състав горе-долу,като ги съпоставях. Rolling Eyes 

Ползвах го преди време и бях доволна, но тогава нямах и видими фини линии. Въпросът е какво търсиш, какво очакваш от крема newsm78
Аз от месец съм със: http://bg.strawberrynet.com/skincare/shiseido/future-solution-lx … ur/110813/#DETAIL, но старата версия. Контурът ми определено е по-изразителен и изгладен. Имам 2-3 фини линии, които ме дразнят, но като се вглеждам от 10 см няма как да е иначе Mr. Green Парадоксалното е, че вече се харесвам повече без коректор в тази зона, само с лек блясък. Кремът е страшно икономичен, мажа и сутрин, и вечер, а като гледам имам количество за още 3-4 месеца.

# 652
Foncé ама цената си я бива Crazy
veselina_s_p верно бе Mr. Green иначе чакам отзиви за крема. Аз днеска си купих един за проба,ама е евтин и няма да казвам какъв е,че на фона на марките тук,звуча като гаврош Laughing Обаче съм ползвала и по-скъпи,имам впредвид от сорта на Eucerin и не виждам голяма разлика,освен може би от филъра им с хиалуронова к-на.

# 653
  • Canada
Foncé ама цената си я бива Crazy

sladurka, съгласна съм, никак не е евтин крема, но си струва Blush Аз в един момент се оказах с три около очни на същата стойност и нито един не ми вършеше работа. А този ми харесва, има ефект и ще го ползвам поне 4-5 месеца. В ягодката е скъп между другото, аз го взех на цена по-ниска с 25%. Като пробваш кремчето сподели, може да се окаже попадение, цената няма значение   bouquet Аз сега с нетърпение чакам мама да ми прати от БГ крем от серията Yogurt of Bulgaria, нищо, че е евтин... Hug

# 654
Foncé разбира се,че ще споделя. Всъщност кремчето е на евелин,аз съм ползвала хидратиращ на същата марка,купих го инцидентно и останах доволна. наистина хидратираше добре. Аз преди ползвах малко по-скъпи кремове,но в последно време реших да заложа на повече козметични процедури и само хидратиращи кремчета от по-масови марки. Обаче контура си иска грижи.... Tired А искам и някакъв с наистина хубав лифтинг ефект и за лицето.

# 655
Момичета,някой да има впечатления от този крем за очи срещу подпухване?
http://www.lierac.bg/products/face/eye-area/dioptigel/diotpigel-anti-puffiness
Защото вчера се заговорихме с една мила консултантка в една аптека и тя ми каза че бил супер ефикасен.Привлече ме това че е лечебен,така да се каже,ползва се един месец сутрин и вечер и толкова.Нямам идея обаче след колко време може да се повтори процедурата.Хубавото е че лекува с дренаж,а не само козметично погалване Laughing После се продължава с обичайната козметика...Според консултантката крема е доста купуван и ефикасен(отзиви на клиентките)...Някой да знае нещо?За съжаление мостри няма  Confused
N.B.Коригирах линка Wink

Последна редакция: нд, 13 ное 2011, 17:37 от bubka:)

# 656
bubka:), това което си показала е крем за лице  newsm78
Аз от кремовете им за очи съм ползвала този

Другите им кремчета не съм ползвала, но съм чела доста негативни отзиви за тях.
Аз си бях купила всички продукти от серията Premium и само от околочния останах доволна.
Бяха ми дали тестер на някакъв крем от серията  HYDRA-CHRONO+ и той ми хареса.
Продуктите, които съм ползвала, като изключим крема и серума Premium не са били лоши, но и не съм била чак толкова възхитена, че да си ги купя отново.
Преди време си бях купила хидратиращата им маска и я бях сравнявала с още една маска от аптеката и ми беше трудно да реша коя е по-хубава, но като сравних двете маска с хадратиращата на Clinique, Clinique веднага спечели първото място.  Simple Smile

# 657
  • Варна
B & C, сподели повече за Premium yeux. Mного отдаван съм пробвала и то като покупки доста кремове на Лирак. Останах много разочарована. Всичко подарих. Към хидратиращия крем направих зверска реакция. Депигментиращият изобщо не ми действаше. Бях купила и един за чувствителна кожа, който също не ми понесе. Серията Диопти не ми харесва. От нея само крема против подпухване не съм тествала. Този против бръчки не подхранва, а същият за тъмни кръгове не ги изсветлява. Виж, линията Премиум не съм пробвала, но от толкова разочарования newsm78

# 658
bubka:), това което си показала е крем за лице  newsm78
Ха,ха...От бързане каква съм я сторила Laughing Ето го крема за очи:
http://www.lierac.bg/products/face/eye-area/dioptigel/diotpigel-anti-puffiness

# 659
B & C, сподели повече за Premium yeux.
Кремът е с помпичка, което е много практично и удобно....хигиенично е. Кремът ми се отрази добре и не ми е дразнил очите, но това не е гаранция, че и при вас ще е така. Спомням си, че имаше блестящи частички в него, които озаряваха очите. На мен този крем ми хареса, но останалите продукти от тази серия не ми се отразиха добре.

Моето мнение е, че не бива да се подлъгвате от това, че се продават в аптеките и за тези пари можете да намерите и по добри неща.

Общи условия

Активация на акаунт