Крем за около очи - III тема

• 77 160
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Гледам,че обсъждате все марки,които на мен ми идват доста скъпи. Няма ли хубав околоочен крем за около 30 -ина лв?

# 631
  • София
Ами аз попитах за отзиви за един в тоя ценови диапазон, но явно никой не го е ползвал... Rolling Eyes Знам, че е хубава козметиката на тази фирма и сега има 50% намаление на продуктите им. Чудя се дали да поръчам.. Thinking  Ето го:  http://beautyshop.bg/product/3964/jean-d-arcel-okoloochen-krem-s-argan-.html . А и пше,че е без парабени и е натурален продукт..Това е важно за мен..

# 632
Ами аз попитах за отзиви за един в тоя ценови диапазон, но явно никой не го е ползвал... Rolling Eyes Знам, че е хубава козметиката на тази фирма и сега има 50% намаление на продуктите им. Чудя се дали да поръчам.. Thinking  Ето го:  http://beautyshop.bg/product/3964/jean-d-arcel-okoloochen-krem-s-argan-.html . А и пше,че е без парабени и е натурален продукт..Това е важно за мен..
Аз пък така и не успях да харесам натурални продукти. Все ми се иска да са по-хранителни и да имат ретиноли ли де да знам какво точно или поне ХК. Искам да залича фини линии под очите.

# 633
  • Варна
bubka:), с удоволствие бих пробвала нещо ново. Знам, че си с чувствителни очи като мен, а явно Кларанс ти понася. Изобщо не съм се отказала от експерименти. За Кларанс имах лошо мнение от минали алергични реакции и състава на кремовете не ми харесваше. Това беше преди години, а и околоочните кремове са по - изчистени. Чудя се само колко е количеството на действащите съставки. Дали не са малко и в края на състава или след консервантит newsm78  При първа възможност ще тествам и ще потърся състава.
 За себе си съм установила, че е по - добре да си легна с почистена околоочна зона и без крем. Няма значение марка и консистенция. Всичко води ( при мен ) до по - голямо подпухване. Твоят крем хидратира ли трайно и през целия ден?

# 634
Да,хидратира.Но съм го нанасяла само няколко пъти както писах.Дано всичко е наред защото искам да съм намерила най-после това което толкова време търся.Ти поне знаеш за всичките ми проби.Радвам се че ти намери своята Веледа,аз обаче кога ще намеря моя крем Thinking

# 635
Гледам,че обсъждате все марки,които на мен ми идват доста скъпи. Няма ли хубав околоочен крем за около 30 -ина лв?

Аз тези дни си взех този. Но все още не съм го започнала и не мога да дам отзиви. Ще пиша, като събера впечатления. Имам още малко да си доизмажа от стария. За сега мога само да кажа, че мирише малко странно. Но четох, че е нормално за основно натурална козметика.

# 636
И аз ги заглеждам Лумене. Този,обаче ще ми е малко лекичък. newsm78

# 637
Защо да ти е лек. И аз съм колкото тебе  Mr. Green Не мисля, че сме толкова стари да се захващаме от сега за "тежката артилерия"  Laughing Аз мисля към 35+ да започна да ползвам по-силните. Че за 50+ иначе не знам какво ещ правя  Laughing

# 638
  • София
А на Лумене със стволовите клетки някоя от вас ползвала ли го е? Гледам ,че има по-скъпи марки, които имат околоочни със същия състав горе-долу,като ги съпоставях. Rolling Eyes 

# 639
  • София
[И аз ги заглеждам Лумене. Този,обаче ще ми е малко лекичък. newsm78

Имай предвид, че този крем изобщо не е подходящ за сух контур.

# 640
  • In transit
Аз също съм доволна от Кларанс ама само гел-а им съм ползвала.
От два дни се мацам с http://www.feelunique.com/p/Emu-Oil-Well-Moisturising-Eye-Cream-25ml обаче имам чувството, че ми подпухна леко контура. Някак си ми иглежда по странен контура и по мазна кожата. Може би защото съм по натоварена тия дни..знам ли...ще му дам още малко шанс, пък да видим. Иначе е приятно кремчето, почти няма аромат, подхранващо е...може би не ми е толкова сух контура?

# 641
bubka:)  Hug. И аз се бях насочила към крема, но ме притесни описанието в фийлюник, че се ползва вечер. А аз вечер нямам навик да се мажа.

# 642
Защо да ти е лек. И аз съм колкото тебе  Mr. Green Не мисля, че сме толкова стари да се захващаме от сега за "тежката артилерия"  Laughing Аз мисля към 35+ да започна да ползвам по-силните. Че за 50+ иначе не знам какво ещ правя  Laughing
Само дето състоянието на околоочния контур не винаги се съобразява с възрастта Peace

# 643
Веселина как разбра,че не съм на 40+ Mr. Green Ами мисля,че ще е лек,защото трябва да минимизирам две линии по-очертани отдолу и няколко по фини при усмивка се виждат,като цяло изглежда контура ми  сух и с фини линии+прозрачна кожа отдолу. А защо пък да не е подходящ за сух контур newsm78

# 644
bubka:) Hug. И аз се бях насочила към крема, но ме притесни описанието в фийлюник, че се ползва вечер. А аз вечер нямам навик да се мажа.
В сайта на Кларинс пише за този крем че може да се нанася вечер и/или сутрин Peace :
"How to apply-
Morning and/or night, gently smooth over the whole eye contour area after make-up removal. "

Тази сутрин съм с още по-спокоен контур.Мисля като свърши тестването,ако все така ми понася да си го взема Flutter

Общи условия

Активация на акаунт