Пазаруване от www.asos.com - 8

• 42 402
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
След като им писах, че номерът ми е изчерпан, не са ми отговаряли.Покриха се Whistling Ще изчакам до вечерта и ще видя какво ще правя.
Няма да ти помогнат, ако изчезне пакет, то не е по тяхна вина. Ще ти върнат парите. Sad

# 661
  • София
Те са получили мейл или някакво известие,не разбрах, че аз съм им върнала пакета  Shocked Това получих на пощата и веднага им писах, че аз още си чакам пакета/вече 3 седмица/ и нищо не съм връщала. Те казаха да си  го поръчам пак, но вече го няма. Не знам къде е грешката, може нещо в систамата им да се е бъгнало, ама е дразнещо  #Cussing out

# 662
Имам нужда от малко помощ - къде точно се вкарва кода за отстъпка?

# 663
Имам нужда от малко помощ - къде точно се вкарва кода за отстъпка?
[/quote
]http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1152411 отзиви за тази блуза?

# 664
Като си избереш нещата,сложи ги в кошницата,натискаш Pay securely now и те прехвърля на страницата за логване.Пишеш си данните и влизаш в акаунта си като вече ти изписва артикулите,бройките и цената им ,и доставката,надолу имаш едно поленце за Promotional code-там пишеш кода.Даваш update и ако е валиден трябва да ти се отрази в кошницата.По-надолу има изписан адреса ти,като може да го смениш и после има начина на плащане - с банков превод или с ПейПал.След това натискаш Pay now и ако плащаш с ПейПал те прехвърля към тяхната страница,логваш се,плащаш и накрая ти излиза,че поръчката е направена и започваш да чакаш. Mr. Green
и аз бях питала преди Simple Smile

Момичета пак си поръчах днес, няма спиране, не знам как ще се откажа, сега чакам цели две поръчки за мен и за мъжо, каква зарибявка какво нещо, не искам да разглеждам повече  Mr. Green

# 665
Като си избереш нещата,сложи ги в кошницата,натискаш Pay securely now и те прехвърля на страницата за логване.Пишеш си данните и влизаш в акаунта си като вече ти изписва артикулите,бройките и цената им ,и доставката,надолу имаш едно поленце за Promotional code-там пишеш кода.Даваш update и ако е валиден трябва да ти се отрази в кошницата.По-надолу има изписан адреса ти,като може да го смениш и после има начина на плащане - с банков превод или с ПейПал.След това натискаш Pay now и ако плащаш с ПейПал те прехвърля към тяхната страница,логваш се,плащаш и накрая ти излиза,че поръчката е направена и започваш да чакаш. Mr. Green
и аз бях питала преди Simple Smile

Момичета пак си поръчах днес, няма спиране, не знам как ще се откажа, сега чакам цели две поръчки за мен и за мъжо, каква зарибявка какво нещо, не искам да разглеждам повече  Mr. Green
благодаря Simple Smile :

# 666
Момичета поръчвали ли сте дънки с марката Асос, дали са хубави?

# 667
  • Варна
Момичета поръчвали ли сте дънки с марката Асос, дали са хубави?

Аз имам, хубави са. Peace

Ново кодче за 20 % отстъпка - валидно до утре вечер:
Order with standard shipping before 12th of December and enjoy an extra 20% off. Enter code XMAS20RO at checkout.

# 668
И аз го видях това коледно кодче, беше ми пратено на мейла.

Момичета помагайте, мъжки обувки - как е с номерацията, нещо в таблицата не виждам 45 номер, 11 отговаря на 46, умалени ли са леко? Харесах едни на Асос, които все ги няма и се появява по някой чифт за малко. Та мъжът ми носи 45 по принцип, погледнах сега адидас маратонки са му 11 и 1/2 UK, но то и моите са по - голями за тази марка...... дали 10ка ще му станат, аз все си мисля за 11 че ще му е най - добре, но в момента има само 10 от тези и мн се чудя какво да правя, хелп  Heart Eyes

# 669
И аз го видях това коледно кодче, беше ми пратено на мейла.

Момичета помагайте, мъжки обувки - как е с номерацията, нещо в таблицата не виждам 45 номер, 11 отговаря на 46, умалени ли са леко? Харесах едни на Асос, които все ги няма и се появява по някой чифт за малко. Та мъжът ми носи 45 по принцип, погледнах сега адидас маратонки са му 11 и 1/2 UK, но то и моите са по - голями за тази марка...... дали 10ка ще му станат, аз все си мисля за 11 че ще му е най - добре, но в момента има само 10 от тези и мн се чудя какво да правя, хелп  Heart Eyes

Аз 10-ка поръчвам за 44. Най-добре му огледай всички обувки, вероятно ще е за 11.

# 670
ами поръчах вече 10 че нямаше 11 а тези супер мн ми харесваха и бяха супер намалени. иначе ако не станат каква е процеудрата с връщането - ако няма другия размер парите ли връщат? иначе връщането като доставка за моя сметка ли е? аз да си знам в случай че се наложи, но се надявам се някак си да му станат Simple Smile

# 671
Оххх,пуснах 2 чифта ботушки.Дебнех ги 2 седмици! Mr. Green

# 672
Кои ботушки? Може ли да се плаща с дебитна?

# 673
ами поръчах вече 10 че нямаше 11 а тези супер мн ми харесваха и бяха супер намалени. иначе ако не станат каква е процеудрата с връщането - ако няма другия размер парите ли връщат? иначе връщането като доставка за моя сметка ли е? аз да си знам в случай че се наложи, но се надявам се някак си да му станат Simple Smile

Ти си поемаш разходите по връщането в този случай. По принцип, като съм връщала нещо, първо им пиша, после изпращам.

# 674
Кои ботушки? Може ли да се плаща с дебитна?
Ето тези : http://www.asos.com/Asos/Asos-Audio-Leather-Ankle-Boot/Prod/pgep … =-1&clr=Black

Моята е дебитна-Виза Електрон на ПИБ.Плащам си без проблем. Peace

Общи условия

Активация на акаунт