Пазаруване от www.asos.com - 8

• 42 433
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
  • София
delayed15102
10%
Хайде влачете;)

мерси,

този код все още е валиден!

Кога изтича?!

# 631
Хммм аз си мислех че всички обувки са им от естествена кожа  newsm78 или плат съответно  newsm78.
Да тези в асос въобще не знаят какво продават, нали ви казвам аз като питах какви са и те нямаха инфо  #Crazy.

Я кажете как си пишете адреса? Изцяло на Английски ли или как?

Изцяло на Английски разбира се Simple Smile Нали и английските пощальони ще четат Simple Smile

# 632
Ето този код намерих аз -  XMASROW20 gives you 20% off but be quick must be used before 8th december!

# 633
  • Пловдив
Хммм аз си мислех че всички обувки са им от естествена кожа  newsm78 или плат съответно  newsm78.
Да тези в асос въобще не знаят какво продават, нали ви казвам аз като питах какви са и те нямаха инфо  #Crazy.

Я кажете как си пишете адреса? Изцяло на Английски ли или как?

Аз го пиша както си е на български, но с латински букви..абе...шльокавица с една дума  Joy. Но смятам, че по-важно е тук нашите пощальони да го разчитат, защото от тях зависи къде ще ми доставят известието. На чужденците и само Bulgaria им е достатъчно  Peace.

scarlette, мерси за кодчето. Хваща само на ненамалени неща, но и това е супер  bouquet.

# 634
Оххх сложна работа, имам нужда от малка помощ  Praynig.
Полетата за адреса са малко и като го пиша без съкращения не ми стига, та ще ми помогнете ли малко със съкращенията?
Интересува ме как е квартал, вход, етаж и блок- съкратено му.
И трябва ли да дам отметка на това :Тo ship to this address please tick this box?
  bouquet

# 635
  • Sofia
Оххх сложна работа, имам нужда от малка помощ  Praynig.
Полетата за адреса са малко и като го пиша без съкращения не ми стига, та ще ми помогнете ли малко със съкращенията?
Интересува ме как е квартал, вход, етаж и блок- съкратено му.
И трябва ли да дам отметка на това :Тo ship to this address please tick this box?
  bouquet
аз пиша така адреса си:
Ivanka Ivankova Ivankova
ul. Nqkakva ulica 99, bl. 45, vh. A., ap.3,

Винаги пристигат без проблем  Flutter

# 636
ооо екстра, вие ме зарадвахте  Hug.
И аз така ще го напиша значи.
Благодаря ви   bouquet

# 637
Да се похваля - нящата пристигнаха вчера,   newsm35 но още не са ми в ръцете де, днес ще си ги взимам, но вчера е дошла въпросната пощенска бележка, а в акаунта ми не е мръднало, стои си shipped. добре че беше бележката  Mr. Green  сега си мисля само да ми стане размера, който поръчах  Rolling Eyes

От къде ги изнамирате тези кодчета за намаление?  4470

# 638
След като ти изпратят поръчката и сменят статуса й на shipped,след това не го променят повече.
Ако ти го пратят с проследяване тогава в акаунта ти има линк да си следиш пратката. Peace

# 639
  • Варна
Mindy, а кога е поръчано? Simple Smile

# 640
И аз си пуснах поръчката  Mr. Green.
Сложих и 10 % код, бачка си, а този другия 20% също бачка, но действа само при не намалени дрехи.
Стискайте палци, като за първа поръчка, всичко да ми е наред  Grinning.
И не на последно място- Много ви благодаря за помощта  Hug.

# 641
Вече има експресна доставка Grinning
Сега чакам 2 пощи дано няма проблем Praynig
А това кодче delayed15102 го използвах 3 пъти-естествено на 3 различни акаунти Sunglasses
Намерих го тук:

http://forums.vogue.com.au/showthread.php?t=353959&page=66

Ако някой знае още форуми,където се намират кодове-нека постне линк
Има разни сайтове с кодове,но рядко намирам нещо работещо

# 642
# 643
  • София
Гага, и аз това забелязах. Голяма част от полите и роклите им ми се струват неприлично къси за жени над 30  Embarassed Аз също нося късо, но да не е повече от 5 см над коляното, за повече ми е леко неудобно.

# 644
След като ти изпратят поръчката и сменят статуса й на shipped,след това не го променят повече.
Ако ти го пратят с проследяване тогава в акаунта ти има линк да си следиш пратката. Peace
не знаех  Blush и нон стоп проверявах в акаунта  Flutter

Radosveta85, от 27.11 ми е поръчката, може и по - рано от вчера да е била тук, а бележката докато дойде сигурно са минали поне ден два.

Общи условия

Активация на акаунт