Пазаруване от www.asos.com - 8

• 42 436
  • 765
  •   1
Отговори
# 615
зимни обувки ми трябват за мъж Simple Smile

Кои според вас са по яки ?

За мен е тези са едни от най-яките в сайта http://www.asos.com/Bronx/Bronx-Twin-Buckle-Bike-Boots/Prod/pgep … =-1&clr=Black

# 616
Да ви питам според вас, защо на тези на картинката обувките са кожени, а иначе при описанието пише, че са от текстил.
http://www.asos.com/countryid/1/Lacoste/Lacoste-L27-H1-10-Hi-Top … =-1&clr=Black

А аз така си ги харесах, ама сега ако са текстил незнам дали да ги взимам? При един як дъжд краката ще са ми на нищо Sad.
Ухх така ме е яд  #Cussing out

# 617
нямам търпение вече да пристигнат нещицата, но ги няма още, седи си шипнато и няма промяна, а поръчката ми е от 27.11. пращат ли допълнително мейл, че е пристигнала или само като си проверявам ще ми изпише? поне не се притеснявам все още, че пише на или преди 9.12 ще пристигне  Crazy

ядосах се на тези от пощата: "по телефона не даваме информация, а само на място"  Close

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 11:30 от Mindy

# 618
Момичета,имайте на предвид ситуацията в Западна Европа.Ще закъсняват пратките,имайте малко търпение. Hug

# 619
  • Варна
 #Cussing outда,аз все още 4акам едно палто шипнато на 15.11 и при4ината да не им пиша и да си поискам парите, е 4е наистина много ми харесва...дано доиде тази седмица,тькмо захладня baby_neutral

# 620
Ох и аз нямам търпение да ми дойде поръчката, шипната е на 01.12 и пише, че трябва да дойде преди или на 13.12, поръчала съм си една рокля и няколко туники и общо е над 100 паунда, дано само да пристигне до Коледа, защото ми трябват за празниците. След дълги колбания все пак реших да си поръчам 8-ми размер, дано да съм улучила.

# 621
  • София
#Cussing outда,аз все още 4акам едно палто шипнато на 15.11 и при4ината да не им пиша и да си поискам парите, е 4е наистина много ми харесва...дано доиде тази седмица,тькмо захладня baby_neutral
Последните пратки съм ги чакала точно по месец.Така че имаш още време Peace

# 622
Да ви питам според вас, защо на тези на картинката обувките са кожени, а иначе при описанието пише, че са от текстил.
http://www.asos.com/countryid/1/Lacoste/Lacoste-L27-H1-10-Hi-Top … =-1&clr=Black

А аз така си ги харесах, ама сега ако са текстил незнам дали да ги взимам? При един як дъжд краката ще са ми на нищо Sad.
Ухх така ме е яд  #Cussing out

Според мен, защото са от изкуствена кожа  Thinking

# 623
Не не може да са изкуствена кожа, все пак това е Лакоста, нямат изкуствени неща.

Аз вчера пратих запитване до Асос и една мацка ми е отговорила, че при тях ги нямат налични и е проверила в базата данни, но нямат информация точно какви са и според мен са си написали инфото ей така  Crossing Arms.
Вчера бая се рових в нета да ги намеря някъде и се оказа че са си кожа, а вътре и стелката са от текстил.

Бях и до Мола да пробвам някой Лакоста да видя кой номер съм и разликата в цените беше с 50-60 лева  Rolling Eyes.

Днес ще ги поръчвам и ще стискам палци да не ми донесат кецове от плат, че си искам кожени  Mr. Green.

Моля ви само да ми помогнете малко, че не знам коя е доставката до България. Ако може да ми кажете кое от всички възможни да цъкна и после от къде се взима пратката, от пощата ли?
Благодаря ви   bouquet.

# 624
При мен пратка от 24 ноември, дойде на 2 декември. Една от 26 дойде на 6 декември. Очаквам последните две от 28 след 2 дни. Да живеят намаленията и безплатните доставки!  Hug

# 625
Нищо не избирай от падащото меню.Като цъкнеш Pay securely now,те прехвърля към акаунта ти,влизаш си в него и там ти вече си си вкарала адреса и ти изчислява доставката.Единственото,което можеш да избираш е дали да е обикновена или експресна,като експресната е съответно и по-скъпа. Peace

# 626
Не не може да са изкуствена кожа, все пак това е Лакоста, нямат изкуствени неща.

Аз вчера пратих запитване до Асос и една мацка ми е отговорила, че при тях ги нямат налични и е проверила в базата данни, но нямат информация точно какви са и според мен са си написали инфото ей така  Crossing Arms.
Вчера бая се рових в нета да ги намеря някъде и се оказа че са си кожа, а вътре и стелката са от текстил.

Бях и до Мола да пробвам някой Лакоста да видя кой номер съм и разликата в цените беше с 50-60 лева  Rolling Eyes.

Днес ще ги поръчвам и ще стискам палци да не ми донесат кецове от плат, че си искам кожени  Mr. Green.

Моля ви само да ми помогнете малко, че не знам коя е доставката до България. Ако може да ми кажете кое от всички възможни да цъкна и после от къде се взима пратката, от пощата ли?
Благодаря ви   bouquet.

Според мен кецовете са кожени и са много хубави, грешка някаква е станала. Доставката в момента е безплатна и нещата идват в срок. Ще си вземеш пратката от пощата, освен... ако не си щастливка и не ти я изпратят по куриер. Ако я изпратят по куриер ще ти дадат номер за проследяване, който ще видиш в акаунта си. Успех!

# 627
пробвай с този DELAYED15101 при мен първо стана, отбелязах плащане с ПейПал отхвърли ме и след това като въведох плащане с карта ми даде, че е ползван вече този код Confused

Хм, хм, при мен се случи същото с ПП, но ми прие кода при плащането с карта. Може би да изтриеш историята и кукис и пак да пробваш. Имала съм подобни случаи - пробвам някой код, хване, продължа да пазарувам и после ми дава, че вече е използван  #Cussing out

Някой писал ли им е за плащането с ПП? Не, че съм връщала нещо досега, но ако се наложи връщане на пари от тях и е платено с карта, чекове ли ще чакаме  Sick

не се отказвам толкова лесно аз Laughing хвана ми кода от акаунта на майка ми, но благодаря ти  Hugседващия път ще пробвам да изтрия историята и кукис

чакам 2 пратки поръчани началото на миналата седмица да се надяваме че до Коледа ще са при мен Rolling Eyes

# 628
  • Пловдив

Имат изкуствена кожа и още как. Поръчах преди около месец ето тези ботички http://www.asos.com/Lacoste/Lacoste-Chisai-Chlesea-Ankle-Boots/P … =-1&clr=Black и въпреки, че в описанието им в Асос пише leather са си чисто изкуствена кожа. На кутията на самите обувки си пише "синтетик", а на самите тях беше поставена лепенка със знаците за изкуствена кожа. Малко се ядосах на разминаването в описанието на Асос, но понеже самите боти ми харесаха, а и ги взех на доста изгодна цена, та се отказах да ги връщам  Peace.

# 629
Хммм аз си мислех че всички обувки са им от естествена кожа  newsm78 или плат съответно  newsm78.
Да тези в асос въобще не знаят какво продават, нали ви казвам аз като питах какви са и те нямаха инфо  #Crazy.

Я кажете как си пишете адреса? Изцяло на Английски ли или как?

Общи условия

Активация на акаунт