Пазаруване от www.asos.com - 8

• 42 443
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
  • София
не мога да разбера защо имате такива разминавания в рамерите. и във темата за ВС все това се коментира... аз съм между 8 и 10, имам и от двата размера според модела и са ми точно Tired
i az

# 601
  • Пловдив
харесала съм си няколко класически рокли. Някакви отзиви за материята?

1
2
3
4
5
6

Може ли линк към третата  Praynig

А за размерите - не знам в Асос ли са уголемени.... какво става, обаче и на мен са ми огромни №10 тук...
Пазарувам основно от английски сайтове и съм си 10 номер - само оттук са ми големи  Rolling Eyes

# 602
  • Варна
Аз нямам проблеми с размерите, с малки изключения, всичко си отговаря - и на Асос неща имам, и на доста други марки. Rolling Eyes

# 603
# 604
  • sofia
Здравейте момичета! Simple Smile

Аз понеже съм 'brand new' тук, имам няколко въпросчета и много ще се радвам, ако някой ми обърне внимание!  bouquet
Направих си акаунт в асос за пръв път; все още не съм поръчвала и незнам как работи.
Въпроса е, че след като направих акаунта, най-долу на страницата има бутон continue shopping - натиснах го, при което очаквах да ме вкара обратно в сайта, НО вече от моя акаунт и това да си проличи някак си. Например в горния десен ъгъл да ми пише юзър нейма или нещо подобно - нищо. Cry А може би трябва първо да получа потвърждение на пощата, че акаунта е валиден, знам ли...
Другата питанка е - как да си направя wishlist, където да си следя цените на някои избрани от мен неща?

Мерси предварително! Hug

# 605
По принцип не можеш да си седиш постоянно в акаунта,както в други сайтове.Тук си влизаш в него,когато ще плащаш и самият сайт те прехвърля да си влезеш,когато искаш да видиш как върви пратката ти и дали е изпратена,или пък да я проследиш.Wish list се прави като натиснеш бутончето Save for later на даден артикул,който си си харесала.Горе в десния ъгъл можеш да си виждаш какво си си сложила в кошницата и какво в Wish list-а. Peace

# 606
  • sofia
По принцип не можеш да си седиш постоянно в акаунта,както в други сайтове.Тук си влизаш в него,когато ще плащаш и самият сайт те прехвърля да си влезеш,когато искаш да видиш как върви пратката ти и дали е изпратена,или пък да я проследиш.Wish list се прави като натиснеш бутончето Save for later на даден артикул,който си си харесала.Горе в десния ъгъл можеш да си виждаш какво си си сложила в кошницата и какво в Wish list-а. Peace

Много благодаря!  bouquet
Значи няма нужда да се лог-аутвам също, когато реша да излизам (ако не съм купувала). Simple Smile

Едит: А след като не влизам с акаунта си, къде се запаметяват артикулите от 'safe for later'? И като вляза следващия път как да си проверя този  'safe for later' като не влизам с акаунта си? Sad

# 607
Здравейте и от мен  Money.
И аз за пръв път ще пазарувам от асос и имам някой въпросчета.
По принцип знам, че с Маестро никъде не се пазарува из нета, но тук като гледам има картинка и на Маестрато, та може ли да се пазарува с нея или не?
След като си направя поръчката, нещата къде ми идват, в пощата нали? Че нещо хич не съм наясо с тези митници и незнам дали бих се оправила сама  Sad.
Много си харесах тези и много ги искам http://www.asos.com/Lacoste/Lacoste-L27-H1-10-Hi-Top-Trainer/Pro … =-1&clr=Black  Heart Eyes.

Много ще съм ви благодарна   bouquet.

И ще има ли някакви по големи намаление около Коледа, или да си поръчвам сега?

п.с. съжалявам но съм искала да напиша Маестро, оправих си поста.

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 21:23 от Jana d' Ark

# 608
  • в града на атомното слънце :)
Някой ще ми каже ли къде се вкарва кода за отстъпка?   bouquet

# 609
# 610
issu, за какъв сезон ти трябват обувките?
вторите могат и да минат за зимни, но първите (марката не ми е позната) по-скоро ми приличат na sailing shoes. За зимата мисля не стават  Peace

# 611
зимни обувки ми трябват за мъж Simple Smile

Кои според вас са по яки ?

# 612

Много благодаря!  bouquet
Значи няма нужда да се лог-аутвам също, когато реша да излизам (ако не съм купувала). Simple Smile

Едит: А след като не влизам с акаунта си, къде се запаметяват артикулите от 'safe for later'? И като вляза следващия път как да си проверя този  'safe for later' като не влизам с акаунта си? Sad
Стои си Wish list-a не се притеснявай.На мен дори и на служебния компютър ми излиза,незнайно как. Grinning

# 613
Има ли още безплатна доставка и кога се вижда, че е такава?

# 614
  • в града на атомното слънце :)
Има ли още безплатна доставка и кога се вижда, че е такава?
Има. Излиза ти, след като цъкнеш  на бутона да плащаш, преде да вкараш код или някакви други данни.

Общи условия

Активация на акаунт