Пазаруване от www.asos.com - 8

• 42 457
  • 765
  •   1
Отговори
# 585
Да,все още има безплатна доставка,аз сега пуснах едни обувчици.А иначе получих  за около 6-7 дни  
http://www.asos.com/Gio-Goi/Gio-Goi-Metal-Aviators/Prod/pgeprodu … rt=-1&clr=Gun      със златна рамка, за мъжа ми и едни за мен/нещо не ги намирам в сайта/.Мъжките са доста тясен модел,така че, и те  остават за мен . Wink А иначе-като получих кутията беше  много смачкана от едната страна,лепена с тиксо,а фактурата и калъфа на едните очила липсваше.Това е в Централна поща в Пловдив.Но иначе съм много доволна от поръчката.

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 08:34 от giga b

# 586
  • pomorie
има ли кодче за намаление че са се появили моите ботушкиии  Praynig

# 587
пробвай с този DELAYED15101 при мен първо стана, отбелязах плащане с ПейПал отхвърли ме и след това като въведох плащане с карта ми даде, че е ползван вече този код Confused

# 588
харесала съм си няколко класически рокли. Някакви отзиви за материята?

1
2
3
4
5
6

# 589
  • Варна
момичета, които сте ползвали безплатната доставка, бихте ли казали за суми под или над 100 лири сте я получили за 6-7 дни, защото аз чакам една рокля дето ми трябва за петък а я поръчах в сряда и е шипната в четвъртък и е около 65 лири. дали ще успея да съм с нея на празника Grinning Peace

# 590
аз пусках две поръчки - едната за над 100 лири, другата за по-малко. първата дойде с куриер за 3 работни дни, другата вече стана седмица и не е дошла

# 591
  • Варна
момичета, които сте ползвали безплатната доставка, бихте ли казали за суми под или над 100 лири сте я получили за 6-7 дни, защото аз чакам една рокля дето ми трябва за петък а я поръчах в сряда и е шипната в четвъртък и е около 65 лири. дали ще успея да съм с нея на празника Grinning Peace
Всичко е много относително. На мен едната ми поръчка дойде за 4 дни - беше само с един бански  Crazy Една друга я няма вече 3 седмици - с доста неща и за повече пари  Tired

# 592

Под 100 беше

# 593
  • Варна
благодаря за инфото  Hug аз питах само да си подхраня надеждата, че ще имам рокля за петък. ако имам късмет ще се похваля  Flutter Peace

# 594
Здравейте на всички:))))))))За първи път мисля да си поръчвам от този сайт и бих искала съвет за размерите:).Искам да си поръчам една рокля с марка ASOS  http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1329588 и много се чудя кой номер да е.Чудя се между 6 и 8.Размерите ми по тяхната таблица влизат в категорията за 8, но една приятелка скоро си поръча 10,защото така и излезе от таблицата ,но са и огромни роклите.Някой, който е поръчвал ако може да ме посъветва:)))))Ще бъда много благодарна  Hug .ААА и също да попитам и за обувки или сандали с марка ASOS отговарят ли на номерата си.

# 595
delayed15102
10%
Хайде влачете;)

# 596
http://www.asos.com//Asos/Asos-Frill-Front-Deep-Waistband-Dress/ … .aspx?iid=1142375  за тази рокля някъкви отзиви?
Благодаря

# 597
  • Sofia
пробвай с този DELAYED15101 при мен първо стана, отбелязах плащане с ПейПал отхвърли ме и след това като въведох плащане с карта ми даде, че е ползван вече този код Confused

Хм, хм, при мен се случи същото с ПП, но ми прие кода при плащането с карта. Може би да изтриеш историята и кукис и пак да пробваш. Имала съм подобни случаи - пробвам някой код, хване, продължа да пазарувам и после ми дава, че вече е използван  #Cussing out

Някой писал ли им е за плащането с ПП? Не, че съм връщала нещо досега, но ако се наложи връщане на пари от тях и е платено с карта, чекове ли ще чакаме  Sick

# 598
  • Пловдив
Връщат парите директно в картата.

# 599
не мога да разбера защо имате такива разминавания в рамерите. и във темата за ВС все това се коментира... аз съм между 8 и 10, имам и от двата размера според модела и са ми точно Tired

Общи условия

Активация на акаунт